Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

4 pačios geriausios pozos „greitukui“

Norite šiąnakt patirti orgazmą, tačiau merkiasi akys? Tai – ne problema. Pasak sekso eksperto Iano Kernero, geriausia rinktis mėgstamas pozas, kurios visada būna sėkmingos. Spontaniškai išsirinkite vietą – kad ir virtuvės stalą ar krėslą – ir išbandykite vieną iš žemiau išvardintų pozų.

Greitasis seksas neprivalo baigtis orgazmu, tačiau jei jo norite, kaubojės poza yra vienas greičiausių būdų moterims jį pasiekti.<br>123rf nuotr.
Greitasis seksas neprivalo baigtis orgazmu, tačiau jei jo norite, kaubojės poza yra vienas greičiausių būdų moterims jį pasiekti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2016, 6:45 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:04 PM

1. Šuniuko poza.

Atsiklaupkite ant keturių. Jis tegul atsiklaupia už jūsų – tiesia nugara arba šiek tiek pasilenkęs.

Mokslininkai iš Kentukio universiteto ištyrė 14 tūkst. vyrų ir moterų, ir atrado, kad šuniuko poza – vienas greičiausių būdų pasiekti orgazmą.

„Vyrui mylintis šia poza pasitenkinimo suteikia trintis bei gili įsiskverbtis, o moteris gali džiaugtis tiesiogine G taško stimuliacija, – teigė I.Kerneras.

2. Seksas stovint.

Abu stovėkite. Pasilenkite ir leiskite jam įsiskverbti iš nugaros pusės.

Tai – puikus pasirinkimas, jei nenorite pilnai nusimauti kelnių. Be to, pasilenkimas sustangrina makšties sieneles, todėl patiriate daugiau malonumo, ir vyras gali lengvai pasiekti varputę.

3. Kaubojės poza.

Atsiklaupkite apžergusi jį, atsistumkite nuo jo krūtinės ir slyskite aukštyn – žemyn jo šlaunimis.

Greitasis seksas neprivalo baigtis orgazmu, tačiau jei jo norite, kaubojės poza yra vienas greičiausių būdų moterims jį pasiekti. Vyras taip pat gali džiaugtis jūsų vaizdu žiūrint iš apačios.

4. Šaukštelio poza.

Abu atsigulkite ant šono ir žiūrėkite į vieną pusę. Šiek tiek sulenkite kelius ir juos pritraukite arčiau savęs, kad jis galėtų pasiekti jūsų makštį.

Ši poza gali būti geriausias pasirinkimas po ilgos dienos. Tai – poza, kuri tuo pačiu metu yra ir tingi, ir karšta, nes esate prie pat vienas kito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.