Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Egzotika taupiems: sekso žaislai iš įprastų buities daiktų

Norisi išbandyti kažką naujo miegamajame, tačiau nėra noro ar galimybių išlaidauti sekso žaisliukams? Keletas idėjų, kaip namų sąlygomis susikurti smagių erotinių žaisliukų.

Atsiminkite: ką benaudotumėte, niekada nepamirškite saugumo.<br>123rf nuotr.
Atsiminkite: ką benaudotumėte, niekada nepamirškite saugumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2016, 6:02 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 11:56 PM

Virvės.

Surišti partnerį ar būti surištam sekso metu pafantazuoja ne vienas. Ir tam visiškai nereikia antrankių. Įsigykite švelnią storesnę virvę ir pirmyn eksperimentuoti! Tiesa, būkite atidūs narpliojant mazgus. Neužveržkie virvės per stipriai ir visad po ranka turėkite aštrų daiktą, kurį prireikus galėtumėte panaudoti virvės nupjovimui.

Šalikėliai.

Jie puikiai gali pasitarnauti, jei neturite virvės. Taip pat tiks ir kaip akių raištis.

Teptukai.

Įvairūs teptukai puikiai tinka pojūčių žaidimams su partneriu. Ypač jaudina, jei jais vedžiosite po partnerio kūną tuo metu, kai jo akys užrištos.

Kepimo mentelės.

Turite svajonę išplakti partnerį botagėliu? Jei tokios neturite, čiupkite kepimo mentelę! Išbandykite skirtingus pojūčius pliaukštelint medine, silikonine ar plastikine mentele.

Plaukų šepetys.

Jis taip pat puikiai tiks kaip partnerio plakimo priemonė.

Skalbinių segtukai.

Norite aštresnių pojūčių? Skalbinių segtukai sugnybkite jautrias partnerio kūno vietas: spenelius, lūpas, liežuvį, intymias vieteles. Sugnybus jais jautrią odą, o po kiek laiko juos atleidus, pajusite dilgčiojantį skausmą. Kuris dalį žmonių labai stipriai jaudina. Tiesa, prieš eksperimentuojant su partneriu, būtinai atsiklauskite, ar jis neprieštarauja tam.

Antkakliai ir pavadėliai.

Turite augintinį? Pasiskolinkite jo aksesuarus ir pakinkykite jais mylimąjį.

Nenustokite fantazuoti, ir idėjų, kaip paprastus, namie randamus daiktus, panaudoti erotiniams potyriams, atrasite dar daugiau.

Tačiau atsiminkite: ką benaudotumėte, niekada nepamirškite saugumo. Būkite atidūs ir nepersitenkite. Visada stebėkite partnerio reakcijas, atsiklauskite, ar jam tai priimtina, nusibrėžkite ribas, kurios būtų priimtinos jums abiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.