Atskleistas šokiruojantis faktas apie Hitlerio intymų gyvenimą

Seniai buvo įtariama, kad Hitlerio ambicijos užkariauti Europą buvo kaip būdas kompensuoti potencijos stoką kitoje srityje. 1939 m. išpopuliarėjusi pašiepianti dainuška apie tai, kad Hitleris turėjo tik vieną sėklidę, yra tik dalis tiesos. Istorikų teigimu, Trečiojo Reicho lyderis turėjo ir kitą bėdą – mikroskopinį penį.

Hitleris su mylimaja Eva Braun.<br>Vida Press nuotr.
Hitleris su mylimaja Eva Braun.<br>Vida Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 6:10 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 9:02 PM

Istorikai Jonathanas Mayo ir Emma Craigie teigia, kad Hitleris kentė nuo hipospadijos. Tai įgimtas urologinis defektas, kuomet šlaplė atsiveria neįprastoje vietoje varpos užpakalinėje dalyje, o ne galvos priekyje. Dėl šito jo vyriškumo simbolis buvo neįprastai mažas, rašo telegraph.co.uk.

Knygoje „Paskutinioji Hitlerio diena: minutė po minutės“ jie tvirtina atradę medicininius įrašus, kurie patvirtina, kad fiureris turėjo tokį pikantišką apsigimimą.

Ši būklė būna tokia sunki, jog vyrai turi šlapintis pro skylutę, esančią prie varpos pagrindo, o ne jos galiuke.

Tai paskelbta praėjus vos dviem mėnesiams po to, kai vokiečių istorikas paskelbė atradęs įrodymų, kad Hitleris turėjo tik vieną sėklidę – būtent taip, kaip teigiama 1939 m. dainuškoje.

„Panašu, kad Hitleris turėjo dviejų rūšių genitalijų apsigimimus – nenusileidusią sėklidę ir retą būklę, kuri vadinama penio hipospadija, kuomet šlaplė atsiveria po varpa“, – rašė istorikai.

Šis atradimas gali paaiškinti, kodėl Hitleris labai bijojo būti pamatytas nuogas, tai galėjo būti ir jo garsiųjų įniršio priepuolių priežastis.

Tai taip pat įpila žibalo į diskusijas apie Hitlerio lytinį gyvenimą (ar jo stoką) – tai istorikų ginčus kelianti tema.

Britų istorikas Ianas Kershawas savo parašytoje Hitlerio biografijoje teigė, kad nacių lyderis vengė bet kokios rūšies lytinio aktyvumo, nes bijojo pasigauti infekciją.

Tačiau yra įrodymų, kad per gyvenimą jis romantiškai susitikinėjo su keletu moterų, įskaitant mylimąją Evą Braun, su kuria kartu nusižudė 1945 m. balandžio 30-ąją. Vienas vokietis biografas Heike Görtemakeris tvirtino, kad pora gyveno laimingą ir sveiką seksualinį gyvenimą.

Istorikai teigia, kad Hitlerio asmeninis gydytojas Theodoras Morellis taip pat fiureriui diagnozavo hipospadiją ir išrašė jam hormonų bei amfetaminų, kad pagerintų lytinį potraukį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.