Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

4 geriausios oralinio sekso pozos moterims

Oralinis seksas jums gulint ant nugaros – puikiai patikrintas būdas malonumui pajusti. Tam pritaria ir ekspertai. Tačiau jei nebijote eksperimentuoti, galite išmėginti šias 4 pozas.

Jam gulint ant lovos atsiklaupkite ir apžerkite jo veidą, kad jūsų intymios dalys būtų ten, kur turi būti.<br>123rf nuotr.
Jam gulint ant lovos atsiklaupkite ir apžerkite jo veidą, kad jūsų intymios dalys būtų ten, kur turi būti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2016, 6:10 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 5:41 PM

1. Pilnai apsirengus.

Atsisėskite, ir pakelkite savo sijoną ar suknelę, o jis tegul atsiklaupia tarp jūsų kojų. Nereikia nusimauti apatinių – tiesiog patraukite juos į šoną. Toks spontaniškumas tik įkaitins situaciją.

Tai galite daryti bet kur – miegamajame, darbo kambaryje, ant sofos, virtuvės kėdės ar kitur. Be to, klūpėti tokia poza jam bus lengviau, nei įprastine, kai jūs gulite ant nugaros.

2. Šoninis 69.

Vietoj įprastinės – ir kiek nerangios – 69 pozos galite išmėginti kitą jos variantą. Gulėti ant šono daug patogiau, o jam lengviau pasiekti jūsų intymias vietas.

3. Stovint.

Jis atsigula ant suoliuko nugara, o jūs stovite virš jo. Vyras gali džiaugtis jūsų kūno vaizdu – nelieka abejonių, kad jis irgi patiria malonumą. Jei norite, galite su juo taip pat žaisti rankomis.

4. Jūs viršuje.

Jam gulint ant lovos atsiklaupkite ir apžerkite jo veidą, kad jūsų intymios dalys būtų ten, kur turi būti. Žiūrėkite jam į akis, o ne į lubas.

Jis ir šia poza atlieka didžiąją darbo dalį, tačiau galite labiau kontroliuoti situaciją pakreipdama klubus taip, kad pajaustumėte daugiau malonumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.