Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Patarimai moterims, kaip rasti savo G tašką

G taškas – viena populiariausių ginčų temų, kai kalbama apie moteris ir seksą. Kai kurie tyrimus atlikę mokslininkai nusprendė, kad G taškas tiesiog neegzistuoja – tačiau daugybė moterų atsisako su tuo sutikti. Tiesa, G taškas ne visoms moterims yra erogeninė zona – kaip, pavyzdžiui, kitoms speneliai. Tačiau jei esate įsitikinusi, kad G taškas egzistuoja, bet jums reikia pagalbos jį surasti, skaitykite toliau.

Prieš pradėdama ieškoti G taško seksualiai susijaudinkite.<br>123rf nuotr.
Prieš pradėdama ieškoti G taško seksualiai susijaudinkite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-29 19:50, atnaujinta 2017-05-31 06:08

„Daugybė moterų teigia, kad tai – erogeninė zona, kuri skiriasi nuo kitų makšties kanalo dalių,“- sakė sekso mokytoja Yvonna K. Fullbright.

G taškas gali suteikti naujų seksualinių potyrių.

„Tai – nedidelis erekcinio nervinio audinio, kraujagyslių ir lytinių liaukų gumulas, kuris daugeliui moterų gali būti erogeninė zona,“- teigė Y.Fullbright.

Jis yra tarp gaktikaulio ir gimdos kaklelio priekio, apie 5-8 cm nuo makšties pradžios, ant makšties sienelės, artimesnės pilvui, o ne nugarai.

Tačiau prieš pradėdama jo ieškoti seksualiai susijaudinkite. Tada daugiau kraujo suplūs į jūsų dubens regioną, ir palietusi G tašką jausite, kad jis yra kitokios tekstūros ir labiau iškilęs, nei kitos makšties sienelės dalys.

„Jei nesate susijaudinusi, gali būti sunku rasti šią vietą,“- patvirtino Y.Fullbright.

Fantazuokite, susiraskite pornografijos – darykite ką norite. Kai būsite pasiruošusi, į maždaug 5 cm gylį įkiškite du ar tris gerai sudrėkintus pirštus.

Apčiupinėkite tą vietą iki tol, kol rasite šiurkštesnę dalį. Ji gali būti mažojo pirštelio nago arba monetos dydžio.

Jausmas paprastai būna geras

Po to, kai rasite G tašką, galite bandyti jį stimuliuoti tvirtais, ritmiškais sukamaisiais judesiais – arba pirštus judinti aukštyn-žemyn. Dar vienas populiarus metodas – pirštus judinti tarsi kažką kviestumėte ateiti pas jus.

Prisiminkite, kad G taškas iš tikrųjų yra ne ant makšties sienelės, o už jos. Būtent todėl gali tekti spausti stipriau, nei jums gali atrodyti.

Jeigu jausmas geras, pagreitinkite ritmą ir sukurkite daugiau trinties – padidės orgazmo tikimybė.

„Jei ta zona jums yra erogeninė, kažką pajausite, – sakė Y.Fullbright. – Vienos moterys kūne ir genitalijose pajaučia šiltą, užliejantį jausmą. Kitos pasijaučia daug labiau sudrėkusios.“

Ji teigia, kad G taško orgazmai būna daug intensyvesni bei pilnesni emocijų, nei varputės orgazmai. Tačiau net jei nepavyksta pasiekti orgazmo, nesijaudinkite – pats jausmas paprastai būna labai geras.

Jeigu jus domina moteriška ejakuliacija, G taško stimuliacija gali padėti ją pasiekti.

Tiesa, kai kurie mokslininkai mano, kad moteriška ejakuliacija iš tikrųjų yra šlapimas, pasirodantis sekso metu. Jei to bijote, prieš eksperimentuodama pirmiausiai nueikite į tualetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.