Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksas tarp krūtų: 6 patarimai, kaip tą daryti

Dauguma vyrų dievina krūtis, todėl juos itin jaudina mintis apie tai, kaip jų penis atsiduria tarp moters krūtų. Seksas tarp krūtų tampa vis populiaresnis. Šiame straipsnyje – 6 patarimai, norintiems tai išbandyti.

Jei jūsų krūtys mažos – ne bėda.<br>123rf nuotr.
Jei jūsų krūtys mažos – ne bėda.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2016, 7:25 PM, atnaujinta May 26, 2017, 3:02 AM

1. Naudokite drėkinantį kremą.

Drėkinantis kremas svarbus ir sekso tarp krūtų metu – kitaip gali būti per daug trinties. Leiskite vyrui įtrinti kremą ir masažuoti jūsų krūtis – arba kremą įmasažuokite pati ir leiskite jam tai stebėti. Prisiminkite, kad jis ir sekso metu gali trumpam sustoti, kad įtrintų daugiau kremo.

Jei naudojate kremą su aliejumi, po sekso tarp krūtų neplanuokite įprastinio sekso. Kremas su aliejumi suskaido lateksą. Kremai su vandeniu neturi tokio poveikio, tačiau juos reikia dažniau iš naujo tepti.

2. Suglauskite savo krūtis.

Jūsų tikslas – sudaryti gilų tarpą tarp krūtų, kuris apglėbtų penį. Jei jūsų krūtys yra didelės, jums nereikia per daug stengtis. Galite tiesiog atsigulti ant nugaros ir leisti jam jus apžergti. Jei norite, galite rankomis krūtis sustumti šiek tiek arčiau.

Jei jūsų krūtys mažos – ne bėda. Tai reiškia, kad jūs jas turėsite prispausti vieną prie kitos. Geriausia poza moterims su mažomis krūtimis – apžergti ant nugaros gulintį vyrą. Prisiminkite, kad jo penis gali dažnai išslysti, tačiau tai nereiškia, kad prastai praleisite laiką.

3. Leiskite jam jus apžergti.

Kai jis jus apžergs, jis pirmyn ir atgal judins savo klubu – taip, kaip įprastos sueities metu. Gali būti, kad vyrui reikės į sieną ar lovos atkaltę atsiremti rankomis, kad lengviau išlaikytų pusiausvyrą. Dar vienas variantas – jis gali rankomis laikyti jūsų krūtis.

4. Palaižykite jo penį.

Kai jis bus jus apžergęs ir judės, jo penis priartės prie jūsų burnos. Jei norite, galite palaižyti ar čiulpti jo penį.

5. Prisiminkite, kad seksas tarp krūtų – ne visiems.

Gali būti įdomu išbandyti ką nors naujo, tačiau tai patinka ne visiems. Kai kuriems žmonėms – ir vyrams, ir moterims – gali atrodyti, kad seksas tarp krūtų reikalauja per daug pastangų, ypač jei jūsų biustas yra mažesnis.

Seksas tarp krūtų gali labai patikti ir moterims – ypač toms, kurios dėl krūtų stimuliacijos patiria orgazmą.

6. Užsiimkite juo bet kokiu tikslu.

Jei matote, kad sekso tarp krūtų metu sunkiau pasiekti orgazmą, galite jį naudoti kaip vieną iš glamonių. Pasirinkimas – jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.