Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 moteriškos gudrybės, kad seksas būtų ilgesnis

Greitumas daugumoje gyvenimo sričių yra privalumas – tačiau ne sekse. Jei kada nors mylėjotės su vyru, kuris per greitai patiria orgazmą, žinote, kad tai nemalonu jums abiem. Deja, tyrimai rodo, kad tai – dažna problema.

Kai mylitės ir norite, kad seksas truktų kiek ilgiau, paprašykite vyro sustoti.<br>123rf nuotr.
Kai mylitės ir norite, kad seksas truktų kiek ilgiau, paprašykite vyro sustoti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 7:20 PM, atnaujinta May 25, 2017, 6:42 AM

„Promescent“ mokslininkai apklausė 502 vyrus ir moteris, kuriems buvo nuo 18 iki 60 metų amžiaus (daugumai – tarp 30 ir 44). Vyrai atsakė, ar sugeba padėti partnerei pasiekti orgazmą, ir ar jie mano, kad pornografija turi įtakos jų seksualiniam gyvenimui. Moterys atsakė, ar jos kiekvieną kartą mylintis pasiekia orgazmą, ar jų partneris kada nors patiria orgazmą po 5 minučių sekso.

Rezultatai nebuvo optimistiški. Daugiau nei pusė moterų atsakė, kad jų partneris patiria orgazmą per 5 minutes, o 23 proc. atskleidė, kad vyras užbaigia lytinį aktą po 2 minučių.Viskas nebūtų taip blogai, jei moterims nereiktų daugiau laiko. Tik 22 proc. apklaustų moterų atsakė, kad kiekvieno lytinio akto metu patiria orgazmą.

Tačiau yra būdų, galinčių padėti vyrui ne taip greitai patirti orgazmą, kad patenkinti liktumėte abu.

1. Pasiūlykite žaidimą prieš seksą.

Nors tai skamba keistai, sekso ekspertė Emily Morse mano, kad galite prieš susitikdama su partneriu jam pasakyti, kad jis masturbuotųsi galvodamas apie tai, ką darysite vėliau. Tai ne tik padėtų jam įsijausti – tai gali padėti ilgiau mylėtis susitikus. Tačiau įsitikinkite, kad jis nesimasturbuos prieš pat jums atvažiuojant. Vyrui gali reikėti kelių valandų atsigauti.

2. Leiskite jam į jus žiūrėti.

Prieš seksą mastrubuokitės.

„Pasakykite jam, kad norite, jog jis žiūrėtų, kaip masturbuojatės, jam tai tikrai patiks,“- tikino E.Morse.

Tai taip pat padės jums įgauti pranašumo: kai mylėsitės, nebus tokio didelio skirtumo tarp laiko, kai pajausite orgazmą.

3. Imkitės iniciatyvos.

„Dauguma vyrų vengia ieškoti pagalbos klausimais, susijusiais su peniu, – sakė E.Morse. – Galbūt jie mano, kad apie tai kalbėtis su gydytoju ar partnere yra per daug gėdinga.“

Ji siūlo moteriai imtis iniciatyvos šiuo klausimu. Pasiūlykite pozų, kurios jums leistų būti viršuje. Taip galėsite kontroliuoti sekso greitį – ir jį sulėtinti, kai jaučiate, kad vyras per daug priartėjo prie orgazmo.

Taip pat galite ieškoti specialių priemonių, kurios padeda norint ilgesnio sekso. Taip parodysite, kad jį palaikote ir norite padėti.

4. Sustabdykite jį.

Kai mylitės ir norite, kad seksas truktų kiek ilgiau, paprašykite vyro sustoti.

„Kai mylitės, sustojate, o tada seksą pradedate iš naujo, vyras gauna laiko atsikvėpti,“- aiškino E.Morse.

Naudokite šį laiką bučiniams be glamonių, masažui – arba pasiimkite kokių nors įdomių žaislų.

5. Pamokykite jį.

Dubens raumenų pratimai jums padeda pajausti stipresnį orgazmą. Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad tie patys pratimai gali padėti ir vyrams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.