Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Porno verslo išmonė: sukūrė sekso-sporto programą

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2016, 4:38 PM, atnaujinta May 24, 2017, 7:18 PM

Sekso mėgėjus džiugina nauja išmaniesiems telefonams skirta programėlė „Bangfit“. Jos kūrėjai sako, kad ji padės lytinių santykių metu mesti svorį. Taip, jūs supratote teisingai. Parsisiuntę programėlę į išmanųjį telefoną ir ją įsijungę prieš seksą, galėsite paskaičiuoti, kiek kalorijų ir riebalų sudeginote.

Daugelis tingi eiti į sporto salę ir prakaituoti kilnojant svarmenis. Ši alternatyva „Bangfit“ leis vieną maloniausių užsiėmimų paversti naudingu.

Kūrėjai ragina sekso metu naudotis į išmanųjį telefoną įdiegta programėle ir kartu su partneriu skaičiuoti, kiek kalorijų ir riebalų sudegino pasirinkta sekso poza. Programėlė siūlo tam tikras sekso pozas, o pažengusiems – daugiau pastangų reikalaujančius akrobatinius ir sporto pratimus.

„Bangfit“ naudotojai gali pasirinkti, keliese ją išbandys. Jei pasirenkama, kad bus du „žaidėjai“, tuomet po lytinių santykių bus paskelbtas ir nugalėtojas, kuris sudegino daugiau kalorijų ir surinko daugiau taškų, taip pasiekdamas pergalingus rezultatus. Nugalėtojai taip pat apdovanojami virtualiais medaliais, o užimta pirmąja vieta raginami pasigirti ir socialiniuose tinkluose.

Programėlės „Bangfit“ kūrėjai aiškino, kad ji buvo kuriama tariantis su pačiais garsiausiais pasaulio sveikatos specialistais bei asmeniniais treneriais, kurie patvirtino, jog tam tikros sekso pozos tikrai gali padėti atsikratyti nereikalingų kilogramų, deginti kalorijas ir tvirtinti kūną.

Tam, kad sudegintos kalorijos būtų paskaičiuojamos kuo tiksliau, siūloma naudoti ir specialų diržą, kuriuo reikia apjuosti juosmenį, o į jį įdėti išmanųjį. Toks diržas leis telefonui būti kuo arčiau kūno, kad rodmenys būtų itin tikslūs.

Vos per vieną dieną, po to, kai buvo paskelbta apie naująją programėlę, „Youtube“ ji buvo peržiūrėta daugiau nei 11 milijonų kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.