Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Uždarame Los Andželo klube – prabangios erotinės orgijos

Prašmatnus „Snctm“ klubas Los Andžele (JAV) savo duris atveria ne kiekvienam. Erotikos teatru vadinamame uždarame klube lankosi turtingiausi, įtakingiausi ir turbūt labiausiai pasileidę Angelų miesto gyventojai.

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Tiktai atvykę į kaukių balių visi svečiai į klubą pro gausią apsaugą turi žengti veidus pridengę bent domino akiniais.<br>„Snctm“ nuotr.
Tiktai atvykę į kaukių balių visi svečiai į klubą pro gausią apsaugą turi žengti veidus pridengę bent domino akiniais.<br>„Snctm“ nuotr.
Be moters sutikimo liesti jos čia nevalia. Nusižengus taisyklėms pašalinimas iš klubo garantuotas.
Be moters sutikimo liesti jos čia nevalia. Nusižengus taisyklėms pašalinimas iš klubo garantuotas.
2013 metais įkurto klubo savininkas D.Lawneris jį pavadino erotikos teatru.
2013 metais įkurto klubo savininkas D.Lawneris jį pavadino erotikos teatru.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Jun 2, 2016, 6:11 PM, atnaujinta May 23, 2017, 6:32 AM

Brangūs bilietai, privalomas „black tie“ – pusiau formalus aprangos stilius, skirtas iškilmingiems renginiams, ir išankstinis užsakymas, kuris nebūtinai užtikrina, kad uždarame klube būsite pageidaujami.

Svečių atranka į „Snctm“ renginius ne mažiau griežta nei ieškant darbo.

Pildant paraiškos formą klubo interneto svetainėje reikia nurodyti ne tik savo vardą, profesiją, bet ir ryškiausią seksualinę fantaziją.

Nusiųsti teks ir savo fotografiją. Patartina – kuo gražesnę ir seksualesnę.

2013 metais įkurto klubo savininkas ir vadovas Damonas Lawneris savo klubą praminė erotikos teatru. Buvęs aukštosios mados fotografas peržiūri visas paraiškas ir jas tvirtina arba ne.

Klubo įkūrėjas neslepia – erotiškuose pobūviuose pageidauja matyti tik gražius žmones.

Grožis, intelektas, sąmojis, sėkmė, seksualumas, išmintis, atvirumas, noras pažinti, baimės nebuvimas ir sugebėjimas neteisti – pagrindinės savybės, į kurias D.Lawneris atsižvelgia priimdamas naujus narius į savo erotikos klubo bendruomenę.

Ją amerikietis vadina šeima, kurios nariai vienas kitu rūpinasi ir skatina geriau pažinti savo slapčiausias aistras.

D.Lawneris taip pat prisideda ir prie erotikos teatro pasirodymų, ir kostiumų kūrimo.

Spektaklių aktoriai, tiksliau vien aktorės, pačios pasirenka norimus vaidmenis. Niekas nepyksta, kai jos, norėdamos patirti naujų pojūčių, pamiršta savo vaidmenis ir renginio metu pasirenka naują vaidmenį.

Vyrai šiame spektaklyje – žiūrovai, kurie, aktorėms pageidaujant, irgi gali prisidėti prie seksualaus ir intymaus vaidinimo.

Pirmuosius dvejus klubo gyvavimo metus apie šią paslaptingą bendruomenę ir seksualius jos vakarėlius visi kalbėjo tik puse lūpų. Dabar situacija kitokia.

Uždaro klubo įkūrėjas D.Lawneris kartais duoda vieną kitą interviu ir visiems tvirtu balsu kartoja, kad kas mėnesį prabangioje privačioje viloje organizuojamas renginys nėra vien svingerių ar laisvo sekso asmenų vakarėlis. Beje, amerikietis tvirtina per savo gyvenimą nė viename jų nė karto ir nebuvęs.

D.Lawneris sako, kad jo erotikos teatras – vieta, kurioje kiekvienas gali išsiaiškinti, kokia yra tikroji jo ar jos prigimtis, ką reiškia seksas, ir sužinoti, kokios yra fantazijos ribos.

Jei tokios apskritai yra. Kad ir kas tai būtų – prašmatni vakarienė, kaukių balius ar vakarėlis prie baseino, niekas čia neverčiamas daryti to, ko nenori.

Kai kurie svečiai tiktai stebi, kas vyksta aplinkui. Kiti įsitraukia į intymius žaidimus su savo partneriais ar visiškai nepažįstamais žmonėmis.

Tik atvykę į kaukių balių visi svečiai į klubą pro apsaugą turi žengti veidus pridengę kaukėmis. Vyrams privalomas smokingas. Damos gali puoštis vakarinėmis ilgomis sukniomis ar vien prabangiais apatiniais.

Visi vilos kambariai atviri. Su kuo, kur ir kaip bendrauti, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir pageidavimus.

Čia – nedaug taisyklių, bet jos labai griežtos. Viena jų – jokių fotografijų.

Kita auksine vadinama taisyklė – paradui visada vadovauja moterys.

Nuo jų priklauso, su kuo, kaip ir kada linksmybės tęsis. Be moters sutikimo paliesti jos čia nevalia. Nusižengus taisyklėms pašalinimas iš klubo garantuotas.

„Turiu informacijos apie kiekvieną viloje esantį žmogų. Jie visi gali per daug prarasti tiek asmeniškai, tiek profesine prasme, todėl visi laikosi taisyklių“, – sakė D.Lawneris, paklaustas, kas užtikrina jo vakarėliuose dalyvaujančių moterų saugumą.

Beje, tik moterys ir gali įsigyti bilietus į „Snctm“ pobūvius. Vyrai, jei jie nėra klubo nariai, atvykti gali tik su savo antrąja puse arba užsisakę išskirtinę prabangią vakarienę.

Narystė erotikos klube vyrui atsieina nuo 10 iki 50 tūkstančių JAV dolerių (nuo 8916 iki 44 583 eurų).

„Snctm“ įkūrėjas D.Lawneris pripažįsta, kad erotikos klubą jis įkūrė žmonėms, panašiems į jį – norintiems parodyti, kokie jie yra iš tikrųjų. Be kaukių, suvaržymų ir paslapčių.

D.Lawneris ir pats atviras. Jis neslepia, kad stiprų lytinį potraukį turėjo nuo pat jaunystės. Tačiau ne mažesnis noras buvo turėti tvirtus santykius su mylimu žmogumi.

Blaškytis tarp daugybės partnerių Damonas niekada nenorėjo. Muzikantų sūnaus siekiamybė buvo monogamiški, tvirti santykiai su vienu žmogumi.

Vis dėlto prigimtis nugalėdavo – Damonas nesugebėdavo likti ištikimas savo antrajai pusei.

„Aš noriu santykių ir jais mėgaujuosi. Tačiau, mano požiūriu, tradiciniai santykiai ir religinės doktrinos labai nutolusios nuo tikrosios besąlygiškos meilės.

Visapusiškai priimti savo partnerį nėra lengva, bent man reikėjo apie tai kalbėtis“, – apie idėją įkurti erotikos klubą pasakojo D.Lawneris.

Pirmiausia tai turėjo būti itin slapta bendruomenė, kurioje visi galėtų drąsiai kalbėti apie savo seksualinius poreikius ir užduoti visus jiems kylančius klausimus.

Bendraminčių vakarėlius pradėjęs organizuoti Balio saloje, vėliau Damonas persikėlė į Los Andželą Kalifornijoje.

„Snctm“ sėkmingai veikia jau ketvirtus metus. Jo įkūrėjas viliasi, kad uždaras erotinis teatras jau tapo ta vieta, kurioje kiekvienas, nesibaimindamas būti pasmerktas, gali drąsiai ir prasmingai kalbėti apie seksą, santykius, erotiką, meilę, skausmą, malonumą, net tokius lytinius nukrypimus kaip fetišas.

„Tai, ką žmonės patiria „Snctm“, niekada nebuvo vien sekso malonumai. Tai vieta, kurioje galima įkaisti, pažinti, laikytis už rankų, suvokti, kad su seksu susijusių dalykų nereikia slėpti.

Seksas gali būti atviras, šlovinamas. Labai gražu ir įmanoma, kad du monogamiški partneriai mėgautųsi seksu tarpusavyje visą gyvenimą.

Tai gali būti geriausias sprendimas, kokį pora priims kartą apsilankiusi „Snctm“.

Kitiems tai galimybė leisti sau per vieną naktį įgyvendinti visas fantazijas.

Nė vienas kelias nėra blogas ar geras. Sprendimas visada bus jūsų“, – aiškino uždaro Los Andželo klubo įkūrėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.