Vyrai atskleidė keisčiausius dalykus, kuriuos darė su savo peniu

Dažnai sakoma, kad vyrai yra dideli vaikai, tik jų žaislai tampa brangesni. Bet kartais vyrukai eksperimentuoti ir žaisti mėgsta ne tik su įvairiais daiktais, bet ir su savo peniu. Socialinio tinklo „Reddit“ vartotojai pasidalino keisčiausiais dalykais, kuriuos yra padarę su savo pasididžiavimu.

Vyrai prakalbo apie keisčiausius dalykus, kuriuos yra darę su savo peniu.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vyrai prakalbo apie keisčiausius dalykus, kuriuos yra darę su savo peniu.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 7:01 PM, atnaujinta May 22, 2017, 7:55 PM

Kabino rankšluosčius

„Aš bandžiau patikrinti, kiek didelių vonios rankšluosčių jis išlaikys“, – rėžė vienas internautas.

„Vyrukai, jų buvo keturi ir mano penis vos nenulūžo, tad niekam to nerekomenduočiau. Maniškis yra vidutinio šešių colių ilgio, tad nepasakyčiau, kad turiu didelį“, – atskleidė vaikinas.

Pasirodo, kad tokį bandymą darė ne jis vienas.

„Aš tai bandžiau vieną kartą ir man pavyko pakabinti du. Turiu stiprų penį“, – gyrėsi kitas „Reddit“ vartotojas.

Vienas komentatorius drįso suabejoti šių dviejų vyrukų pasididžiavimų stiprybe pareiškęs, kad tai neskamba kaip labai įspūdingi skaičiai. Tačiau šie greitai atšovė, jog jis „neįvertino kokie sunkūs yra vonios rankšluosčiai palyginus su penio keliamąja galia“.

Tuo tarpu dar vienas internautas prasitarė, kad ant penio kabino ne rankšluosčius, o apatinius.

Įsivaizdavo vairalazdę

Tačiau vyrai penį naudojo ne tik kaip pakabą. Vienas vaikinas pasakojo, kad būdamas paauglys darydavo su savo varpa tempimo pratimus, kad patikrintų, ar ji gali tapti ilgesnė.

Paklaustas, ar jo eksperimentas davė teigiamų rezultatų, internautas nuvylė neigiamu atsakymu.

Tačiau tai toli gražu ne visos keistenybės. Pasirodo, kad vaikinai kartais vairuoja ne tik automobilius, bet ir savo penį.

„Keista, kad dar niekas to nepaminėjo, – stebėjosi vienas socialinio tinklo vartotojas. – Jį galima panaudoti kaip vairalazdę ir tuo pačiu metu skleidžiant automobilį primenančius garsus apsimesti, kad lenktyniauji.“

Čia prie pokalbio prisijungė ir mergina, kuri papasakojo, kad šitaip žaisdama su savo buvusio vaikino varpa išmoko perjunginėti pavaras.

Tuomet „Reddit“ vartotojai ir toliau pratęsė kalbą apie savo partnerius.

„Mano mergina mėgsta laikyti jį kaip mikrofoną, patapšnoti galvutę pirštu ir pasiteirauti, „ar jis įjungtas?“. Tuomet ji šį žaidimą tęsia vaizduodama prastą humoro vakarą“, – savo patirtimi dalinosi vienas vaikinas.

Demonstravo viršenybę

Vyrukai apie savo žaismingus eksperimentus su lytiniais organais papasakojo dar daugiau.

„Nesu apipjaustytas. Anksčiau aš suvyniodavau savo prieodę į vidų taip, kad visas mano penis pasislėpdavo. Tuomet aš ją paleisdavau ir jis vėl iššokdavo“, – apie savo kvailiojimus kalbėjo vienas vaikinas.

O kitas pareiškė, kad jis toks buvo ne vienas: „Aš elgdavausi taip pat, tik galiausiai uždengdavau jį savo sėklidėmis, kad atrodytų, jog vietoj penio turiu tris sėklides.“

Dar vienas internautas rašė, kad būdamas 13 metų bandė „masturbuotis su virtuvine rankine pompa, kuri yra skirta vakuumu užsandarinamiems indeliams. Toks metodas nesuteikė labai daug malonumo, bet kurį laiką varpa atrodydavo didesnė.“

Naudodami varpą vyrai taip pat bandė pademonstruoti savo viršenybę.

Vienas vaikinas papasakojo, kaip po ugningo vakaro su savo mergina ėjo pasiimti stiklinės vandens ir pakeliui užtiko katę.

„Kai ėjau šalia sofos mano katė trinktelėjo man ir įsistebeilijo į mano sėklides. Tad patapšnojau jai per galvą su savo varpa, kad užtikrinčiau, jog esu viršesnis“, – atskleidė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.