Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moteris save tenkino kiekvieną dieną – rezultatas nustebino

Įvairių straipsnių intymiomis temomis autorė Phylissa Foundis atvirai papasakojo apie savo iššūkį per 40 dienų patirti 40 orgazmų.

Pasak P.Foundi, moterys turėtų nustoti gėdytis savo seksualumo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Pasak P.Foundi, moterys turėtų nustoti gėdytis savo seksualumo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2016, 8:01 PM, atnaujinta May 19, 2017, 10:04 PM

Orgazmas yra išties išskirtinis pojūtis ir ypatinga malonumo akimirka. Tačiau dažnai moterims, kurios augina vaikus, lieka mažiau laiko patenkinti save.

Bet P.Foundis nusprendė, kad mes visus pasiteisinimus, kad yra per daug užsiėmusi ar pavargusi, į šalį, ir 40 dienų iš eilės kasdien suteiks sau orgazmą, rašo „The Sun“.

Moteris tikėjosi, kad toks erotiškas sprendimas padės jai ko nors išmokti. Įveikusi šį maratoną autorė atskleidė, ką suprato apie meilę, libido, moteris, seksualumą ir vibratorius, rašo „The Sun“.

Leidimas atsipalaiduoti

Moteris teigė, kad būdama 45 metų suprato, jog turi pati save įaudrinti, kad žinotų ko gali tikėtis iš savo klitoriaus.

Tačiau tuomet jai kilo klausimas, kaip tai padaryti? Ar pačiai sau šnabždėti saldžias fantazijas?

Bandydama įvykdyti savo 40 dienų iššūkį moteris suprato, kad tam nepakanka paganyti akis į karštų vyrukų nuotraukas ar vaizdo įrašus, kuriuose vaizduojami raumeningi jaunuoliai vos su keliais jų kūnus dengiančiais rūbais.

Ruošiantis patirti orgazmą svarbiausia yra leisti sau atsipalaiduoti. Moteris pasakojo, kad tai padarius sulėtėja kvėpavimas bei nurimsta mintys, o tuomet jau galima ir pasigrožėti žaviais vyrukais.

Poreikiai tapo įkaitais

Po 12 iššūkio dienų P.Foundis susidūrė su kita problema. Jos libido sumenko, o siekdama malonumo ji jautėsi taip, tarsi per prievartą vykdytų kažkokią prievolę.

„Vis galvodavau... Ar aš tikrai privalau patirti dar vieną orgazmą?“, – prisiminė autorė.

Moteris tikino, kad dažnai svarbiausias dalykas, kurį ji pamiršdavo, būdavo atsipalaidavimas.

„Naktį, kai stipriai traukdavo miegas, mane kamuodavo mintys, kad „privalau“ tai padaryti. Esu pavargusi, bet turiu patirti orgazmą“, – pasakojo P.Foundis.

Moteris teigia, kad XXI amžius pavertė mūsų poreikius įkaitais ir niekas per daug dėl jų nekovoja.

„Mes privalome rasti laiko intymumui ir pakeisti savo mastyseną, kad taip lengvai nesiblaškytume ir nepasiduotume tokiems pasiteisinimams, kaip: „pažiūrėsiu dar vieną realybės šou seriją“, – rašė autorė.

Orgazmas – tarsi lęšių sriuba

Autorė tikėjosi, kad kitos moterys sužinojusios apie šį iššūkį taip pat su džiaugsmu pradės savo kelionę. Tačiau pasirodė, kad ne visas ši mintis taip stipriai sužavėjo.

Nuostaba ir palaikymas maišėsi su pagarbia baime bei nuomone, kad toks iššūkis niekam nereikalingas. Kai moteris atskleidė savo „švytėjimo“ paslaptį bendradarbėms, sulaukusioms 40-ies, jų šypsenos staiga išnyko, o orgazmas tapo visiškai neįdomus.

Moterys mieliau šnekučiavosi apie televizijos laidas, nei intymias temas.

Vis dėlto buvo ir tokių moterų, kurios šį malonumą laikė būtinybe. P.Foundis draugė gydytoja teigė, kad savo pacientėms dažnai rekomenduoja daugiau orgazmų.

„Aš joms aiškinu, kad tai yra, kaip lęšių sriuba. Daugybės moterų orgazmas visiškai netraukia, kai jos pavargusios arba užsiėmusios. Lęšių sriuba taip pat nėra labai patraukli. Tačiau paragavus pirmąjį šaukštą, supranti, kad ji tikrai skani ir susimąstai, kodėl nevalgei jos anksčiau“, – aiškino gydytoja.

Kitos autorės draugės, išgirdusios apie tokį iššūkį, visų pirma pareiškė, kad jos vyrui išties pasisekė, o viena moteris prisipažino, kad pamalonina save pati, nes jos vyriškis per daug konservatyvus.

Kas tinka vienoms, gali netikti kitoms

P.Foudnis pasakojo, kad jai visada patiko vibratoriai.

Vieną vakarą, kai ji žaidė su savuoju, malonumą staiga nutraukė išsikrovęs akumuliatorius. Kuo jį pakeisti moteris neturėjo, tad puolė ieškoti kito, seniai nenaudoto vibratoriaus.

Jį radusi autorė nemaloniai nustebo, nes šis buvo gerokai per greitas. Su tokiu žaisliuku autorė orgazmą patyrė daugiau dėl šoko nei seksualinio pasitenkinimo ir nusprendė, kad toks prietaisas geriau tiktų masažams.

Kūnas – tai stebuklas

„Tad ką gi aš galiausiai išmokau iš kasdienių orgazmo dozių? Kad mano kūnas yra tikras stebuklas. Nuo gimdymo iki orgazmų, tai dosnus, telentingas ir puikiai veikiantis mechanizmas“, – teigė P.Foundis. Pasak jos, tai buvo nuostabus būdas patvirtinti tai, kas ir taip buvo akivaizdu.

Per 40 dienų moteris išmoko savo smegenyse rasti jungiklį, kuris leidžia pasinerti į ekstazės būseną ir besąlygiškai mėgautis malonumu.

„Leisdama sau nesigėdydama mėgautis savo kūnu patyriau tokį malonumą, kurio negalėtų atstoti joks orgazmas nei šiame, nei kitame gyvenime“, – tikino autorė.

„Žinoma, kai kurios moterys nėra linkusios garsiai šnekėti apie savo klitorių. Mes apgaubiame tai paslapties skraiste ir paverčiame pasitenkinimą prabanga. Aš manau, kad turime atsikratyti šios gėdos, kurią tiek daug moterų jaučia dėl savo seksualumo“, – rėžė P.Foundis.

Ji teigė, kad iššūkis per 40 dienų patirti 40 orgazmų buvo tikra šventė moteriškam seksualumui bei kūnui, kuris, tai leidus, gali suteikti tiek daug išskirtinio malonumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.