Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Geriausias būdas moterims pasiekti kelis orgazmus iš eilės

Kai kurioms moterims pasisekė ir jos gali lengvai pasiekti kelis orgazmus iš eilės. Bet ar tai iš tiktųjų įmanoma kiekvienai?

V.Cass teigė, kad daugelis moterų turi potencialą patirti kelis orgazmus iš eilės, tačiau ne visoms tai pavyksta.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
V.Cass teigė, kad daugelis moterų turi potencialą patirti kelis orgazmus iš eilės, tačiau ne visoms tai pavyksta.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 6:39 PM, atnaujinta May 17, 2017, 10:39 AM

„The Elusive Orgasm“ (Sunkiai pasiekiamas orgazmas) autorė daktarė Vivienne Cass teigė, kad kiekviena moteris, kuri gali pajusti orgazmą, turi galimybę pasiekti jį penkis-septynis kartus iš eilės, rašo „The Sun“.

Deja, dėl daugybės skirtingų priežasčių tai pavyksta ne kiekvienai moteriai: galbūt ji jaučiasi nepatogiai su savo partneriu, o galbūt yra tiesiog per daug pavargusi.

„Daugybė moterų gali lengvai pajusti nuo penkių iki septynių orgazmų (iš eilės)“, – aiškino V.Cass,

„Potencialą patirti visą virtinę orgazmų turi daug moterų. Tačiau iš tiesų tai pavyksta ne kiekvienai“, – teigė autorė.

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl moterims tampa sunku kelis kartus pasiekti aukščiausią pasitenkinimo tašką, yra per daug intensyvi klitorio stimuliacija.

Tai labai jautri zona, kurioje yra apie 8000 nervų galvučių. Tad skyrus šiai zonai per daug dėmesio, ji gali „perkaisti“ ir tapti nebejautri.

Kai moteris baigė stimuliuoti klitorių ir pasitenkino pirmą kartą, V.Cass rekomenduoja dėmesį sutelkti į vaginą, kad būtų galima vėl sukelti orgazmą.

Bet daktarė pataria moterims arba jų partneriams ir toliau švelniai masažuoti klitorių, kad malonūs pojūčiai tęstus.

Ekspertė taip pat patarė, kad moteris turėtų atsipalaiduoti, leist partneriui suprasti, kad nori patirti malonią kulminaciją dar kartą, tačiau pasistengti per daug apie tai negalvoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.