Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 vietos, kuriose tikrai nepatartina mylėtis

Kai santykiai įsibėgėja arba kai norisi įžiebti liepsnelę, tada atrodo, kad santykius gali atgaivinti mylėjimasis neįprastose ir net pavojinguose vietose. Aišku, įvairovė ir nauja patirtis visada yra puiku, tačiau yra vietų, kuriose tikrai neverta mylėtis.

Yra tikimybė, kad net pačiame įkarštyje nepasieksite finalo, nes visą kūną durs sausa žolė.<br>123rf nuotr.
Yra tikimybė, kad net pačiame įkarštyje nepasieksite finalo, nes visą kūną durs sausa žolė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2016, 9:29 PM, atnaujinta May 16, 2017, 8:50 PM

Balkonas

Jei įvesite paieškos laukelyje „nukrito iš balkono lytinių santykių metu“, rasite daug liūdnų naujienų, kurios yra iš pažiūros nepavojingų pramogų rezultatai. Norėdamos patirti ekstremalių pojūčių, poros pasirenka sudėtingas pozas, iškelia kojas ant turėklų, bet tai gali tapti vieno ar abiejų partnerių mirties priežastimi. Taigi, jei norite mylėtis dideliame aukštyje, pasirinkite uždarą balkoną, o ne lįskite į lauką užvaldyti jausmų.

Paplūdimys

Paplūdimys lyderiauja iš karto dvejuose sąrašuose: pavojingiausių ir romantiškiausių vietų seksui. Su romantika viskas yra aišku, bet kas yra rizikingo? Rizika slypi smėlyje, kuris gali patekti į netikėčiausias vietas. O ir pats seksas primins šlifavimą švitriniu popieriumi.

Be to, smėlyje yra įvairių mikro ir ne tik mikroorganizmų. Gydytojui arba mikrobiologui toks elgesys kelia siaubą.

Šieno kupeta

Pirmiausia pabandykite pasėdėti ant šieno kelias minutes. Jei nesate kaimo žmogus ir esate gana jautrus pilietis, tada po šio eksperimento tikrai dar ilgai niežtės. Ar bent įsivaizduojate, kas atsitiks po audringo sekso šieno kupetoje? Yra tikimybė, kad net pačiame įkarštyje nepasieksite finalo, nes visą kūną durs sausa žolė.

Vaikų kambarys

Ar žinote, kaip skauda, kai atsistoji ant LEGO kaladėlės? Ir ką daryti, jei šis pragariškas žaislas atsirems jums tiesiai į nugarą? Vien nuo tokios minties dingsta bet koks noras. Nebent jūs turite noro pasimylėti ekstremaliomis sąlygomis.

Automobilis

Ir vėl ginčijama vieta. Viena vertus, kur, jei ne patogiame automobilyje, įsimylėjėliai gali atnaujinti savo jausmus įsimintinu seksu? Tai prieinamiausias ir patogus variantas. Kita vertus, bandant parodyti savo meilės stebuklus ,jūsų automobilis atrodys nebe toks patogus ir didelis. Mėlynės ir patempimai dar ilgai primins jums apie audringą aistrą.

Atskira tema – važiuojantis automobilis. Bandydami ilgą kelią paįvairinti nekaltais pokštais, jūs rizikuojate savo gyvybe ir kitų gyvenimais.

Parengė Evelina Parniavskaja

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.