Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Meilės žaidimai lėktuve: garsenybės išpažino savo nuodėmes

Ar kada nors sekso metu esate pakilę virš debesų? Ne tik perkeltine, bet ir tikrąja to žodžio prasme. Legendomis apipintas klubas „Mile High“ vienija visus, kurie nors kartą yra mylėjęsi lėktuve skrydžio metu.

B.Streisand taip norėjo su savo vyru išbandyti intymius žaidimus ore, kad vien dėl to nusisamdė privatų lėktuvą.<br>123rf ir ViDA Press nuotr.
B.Streisand taip norėjo su savo vyru išbandyti intymius žaidimus ore, kad vien dėl to nusisamdė privatų lėktuvą.<br>123rf ir ViDA Press nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
J.Travolta.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Travolta.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Streisand.
B.Streisand.
R.Bransonas.
R.Bransonas.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Nov 7, 2016, 5:41 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 2:52 PM

Aktoriai amerikiečiai Johny Deppas (53 m.), Gwyneth Paltrow (44 m.), iš Kanados kilusi Pamela Anderson (49 m.), britas Ralphas Fiennesas (53 m.), supermodelis iš Australijos Miranda Kerr (33 m.) ir jos buvęs sutuoktinis britų aktorius Orlando Bloomas (39 m.), JAV reperis Chrisas Brownas (27 m.) ir britas multimilijonierius Richardas Bransonas (66 m.).

Tai – tik dalis garsenybių, priklausančių „Mile High“ klubui. Tik apie intymius nuotykius ore garsiai nekalba nė skandalingiausios pasaulio žvaigždės.

Nors glamones skrydžio metu daugumos šalių oro linijų taisyklės draudžia, išskirtinio klubo narių pasaulyje suskaičiuojama daugybė.

Turbūt kone kiekviena ilgesnių skrydžių palydovė žino ne vieną pikantišką istoriją, kaip buvo pričiupti keleiviai, pretenduojantys tapti „Mile High“ klubo nariais.

Pasirodo, padaryti tai nepastebėtiems yra gana sunku. O pričiuptiems nepadeda net ir tokie pasiteisinimai, esą vienam iš porelės pasidarė bloga, o kitam teko padėti.

Lėktuvų palydovai iš tokių pasiteisinimų tik juokiasi – apgauti įžvalgias stiuardeses nelengva. Tiesa, kartais pasitaiko tokių drąsių keleivių, kurie prisipažįsta apie savo užmačias, ir dar pasiteirauja, ar lėktuve neparduodami prezervatyvai.

Tačiau visus seksualiai susijaudinusius keleivius lėktuvo palydovės perspėja, kad norėdami išbandyti meilės žaidimus skrendant jie rizikuoja ne tik būti viešai sugėdinti, bet ir gali sulaukti nemenkos baudos ar net būti apkaltinti nepadoriu elgesiu viešojoje vietoje.

Vis dėlto būna ir taip, kad pagauti ką tik iškepti „Mile High „ klubo nariai sugėdinami malonesnėmis priemonėmis.

Pavyzdžiui, vos išėjusios iš sekso kampeliu tapusio lėktuvo tualeto porelės būna sutinkamos sveikinimu per garsiakalbį įstojus į klubą, skardžiu juoku, plojimais ir taurėmis šampano. Tačiau net ir po tokių sveikinimų naujieji klubo nariai dažniausiai nori iš gėdos slėptis po visais apklotais lėktuve.

Aplinkinių krizenimai, švilpčiojimai ir dorovingųjų keleivių pikti žvilgsniai išvaiko bet kokį norą švęsti.

Siauri nedideli tualetai – populiariausia vieta, kur drąsuoliai įsigudrina užsiimti meilės žaidimais padebesiuose. Bet yra ir tokių, kurie elgiasi dar įžūliau – tenkina savo aistras nė nepakildami nuo savo kėdžių.

Būtent tokiu nepatogiu būdu į „Mile High „ klubo narius įsirašė netrukus mama tapsianti dainininkė Janet Jackson (50 m.).

Nepakilę nuo savo kėdžių ir pasislėpę po antklode savo aistras patenkino ir muzikantas Johnas Legendas (38 m.) su savo žmona gražuole manekene Chrissy Teigen (30 m.).

Apie seksualinę patirtį lėktuve prisipažinusi Ch.Teigen juokavo, kad dėl šio drąsaus ir įžūlaus nuotykio ji jaučiasi nusipelniusi prizo.

Dar labiau pikantiška ši istorija atrodo žinant, kad sutuoktiniai į erotiško klubo gretas įsiliejo skrisdami į Tailandą aplankyti Chrissy tėvų.

Dažniausiai seksu padebesiuose porelės užsiima tolimųjų skrydžių metu, naktį, kai dauguma keleivių miega, ir drąsuoliai viliasi, kad jų intymios akimirkos niekas nepastebės.

Kukliąja Holivudo žvaigžde laikoma Reese Witherspoon (40 m.) yra prisipažinusi, kad į „Mile High „ klubo narius įsirašė skrisdama iš Frankfurto prie Maino Vokietijoje į namus Los Andžele. Tai įvyko 2007-aisiais, kai ji dalyvavo Romos filmų festivalyje.

Žavingosios blondinės partneris lėktuvo tualete buvo kolega Jake’as Gyllenhaalas (35 m.). Tuo metu aktorė dar nebuvo oficialiai išsiskyrusi su savo trijų vaikų tėvu, sutuoktiniu aktoriumi ir režisieriumi Ryanu Phillippe’u (42 m.).

Jei manote, kad, be tualeto ir sėdimosios vietos, daugiau nėra kur mylėtis lėktuve, palaukite, kol perskaitysite, kur orgazmą patyrė Johnas Travolta (62 m.).

Profesionalaus piloto licenciją turintis ir savo aistra skraidyti garsėjantis Holivudo aktorius su žmona, taip pat aktore Kelly Preston (54 m.) nė kiek nesivaržydami intymiais suaugusiųjų žaidimais užsiėmė pilotų kabinoje skrydžio metu.

Pavojinga? Taip. Bet, matyt, jokie pavojai nė motais kietajam Holivudo vyrukui.

O štai britų milijardierius seras R.Bransonas atvirai sako esąs už meilę ore.

Viena iš jo valdomų oro linijų taisyklių darbuotojams – netrukdyti lėktuvo tualete užsidariusių porelių savo beldimu.

Maža to, kai kuriuose R.Bransono lėktuvuose yra įmontuotos dvigulės lovos su privatumą garantuojančiomis pertvaromis.

Iš kur toks supratingumas aistringų keleivių atžvilgiu? Kalbama, kad būtent lėktuve skrydžio metu garsusis milijardierius prarado nekaltybę – galbūt tai viena priežasčių, kodėl savo įsteigtą skrydžių bendrovę jis pavadino „Virgin Atlantic“ („virgin“ iš angl. kalbos – skaistuolis) vardu.

„Mile High „ klubas apipintas daugybe gandų ir legendų. Gal todėl yra tiek daug norinčiųjų jam priklausyti. Viena jų – dainininkė, aktorė ir rašytoja Barbra Streisand (74 m.).

Garsi moteris taip norėjo su savo vyru išbandyti intymius žaidimus ore, kad vien dėl to nusisamdė privatų lėktuvą. Kol pilotai skraidė virš Los Andželo, sutuoktiniai tapo teisėtais „Mile High“ klubo nariais be jokios rizikos būti pričiuptiems kitų keleivių ar skrydžių palydovų.

Nors palydovai garsiai prieštarauja bet kokioms intymios meilės apraiškoms lėktuvuose, kalbama, kad net ir patys jie kartais negali suvaldyti savo įsiplieskusios aistros.

Bene garsiausias pavyzdys – aktoriaus Ralpho Fienneso (53 m.) istorija. Prieš devynerius metus skrydžio iš Australijos į Indiją metu garsusis britas sutiko Lisą Robertson. Išvaizdi blondinė lėktuve dirbo stiuardese.

Juodu abu taip vienas kitam krito į akį, kad nieko nelaukdami penkiolikai minučių užsidarė lėktuvo tualete.

Vėliau aistros persikėlė ir į R.Fienneso viešbučio kambarį. Tačiau saldus meilės nuotykis Lisai baigėsi skaudžiai.

Australijos oro linijų bendrovė „Qantas“, išaiškėjus šiam incidentui, iš karto atleido savo darbuotoją, ir ji iki šiol nedirba stiuardese.

Jei skaitydami šį tekstą susigundėte ir jūs patirti aukščiausią palaimą padebesiuose, atidžiai perskaitykite, ką apie tai sako skrydžių palydovės.

Jų nuomone, bandyti tapti „Mile High „ klubo nariais lėktuvų tualetuose – vienas neseksualiausių dalykų. Juk ten – tikra mikrobų karalystė.

Stiuardesės tikina, kad net geležinkelio stočių grindys greičiausiai yra švaresnės nei lėktuvų tualetai.

„Lėktuvų tualetai yra pasišlykštėjimą kelianti niekada iki galo neišvalomo purvo ir įvairių nešvarumų kloaka“, – sakė vienas lėktuvo palydovų.

Ir pridūrė, kad net lėktuvų kėdės, saugos diržai, staleliai, grindys ir kilimai yra ne itin švaresnės vietos.

Be to, atminkite, kad net ir užrakintas tualeto duris gali atrakinti skrydžio palydovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.