Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pasidalino baisiausiomis istorijomis, nutikusiomis per menstruacijas +

Menstruacijos tikrai nėra malonios. Jos trunka nuo trijų iki septynių dienų – priklausomai nuo to, ar jums nusišypso sėkmė. Jos gali būti skausmingos, netvarkingos ir nepatogios. Moterys neseniai pradėjo atvirai kalbėti apie savo menstruacijas.

Moterys neseniai pradėjo atvirai kalbėti apie savo menstruacijas.<br>123rf nuotr.
Moterys neseniai pradėjo atvirai kalbėti apie savo menstruacijas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 2:09 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:33 PM

Šios moterys „Reddit“ pasidalino savo blogiausiomis menstruacijų istorijomis, rašo huffingtonpost.com.

„Kartą sugebėjau sau per veidą brūkštelėti tamponu. Tai buvo keista. Vis dar nelabai suprantu, kaip tai sugebėjau padaryti. Sėdėjau ant tualeto, pasilenkiau ištraukti tampono, ir jis išlėkė tiesiai man į veidą.“ (WorkingNinj)

„Prieš porą mėnesių prasidėjo keistos nereguliarios menstruacijos. Jų kiekis, laikas, simptomai, trukmė – viskas buvo kitaip. Praeitą mėnesį, kai ruošiausi išlydėti tetą Flo, atsikėliau po pogulio ir nuėjau į tualetą. Mano makštis spontaniškai suvaidino lifto sceną iš „Švytėjimo“. Kraujas pasipylė visur.“ (axisgrid)

„Nusičiaudėjimas.“ (Attentive Disreguard)

„Mėnesinių skausmas didžiausias tada, kai man pagirios. Ypač jei tai įvyksta per pirmąsias dienas. Negaliu pakęsti tų kartų, kai pamirštu valdytis, nes esu lengvai paveikiama emocijų ir hormonų (ir esu šiek tiek alkoholikė), o kitą rytą pabundu jausdama siaubingą skausmą ir negalėdama pajudėti. Gaila, kad jie negamina stipresnių vaistų nuo skausmo.“ (soccerrox8383)

„Buvau paskaitoje. Nusičiaudėjau, ir tamponas iškrito. Nemaniau, kad jis visiškai išlėkė. Klydau. Kai atsistojau eiti į tualetą, jis iškrito pro kelnių klešnę.“ (Evaneon-001)

„Viešajame tualete išsiiminėjau tamponą. Kažkaip sugebėjau pusės slyvos dydžio kraujo krešulį nudrėbti ant žemės, prie pat durų. Vos nenualpau nuo panikos, kai mačiau, kaip jis skrieja oru.“ (Greendragon00)

„Kartą turėjau labai gausias menstruacijas, kurios truko apie tris savaites. Jos sugadino beveik viską, ką turėjau – apatinius, kelnes, paklodes, net kilimą. Kai persirenginėjau, didžiulis, gleivėtas krešulys iškrito ant kilimo ir paliko tamsią dėmę. Mano daiktų neišsaugojo net dažnas įklotų ir tamponų keitimas.“ (feralfarrah)

„Nuo 12-os iki 16-os savaitę prieš menstruacijas man prasidėdavo siaubingas PMS. Kraujuodavau vos ne iki nualpimo, o visą menstruacijų savaitę vemdavau beveik nesustodama. Man reikėdavo dar savaitės atsigauti po mažakraujystės ir silpnumo, kuriuos sukeldavo mano mėnesinės.“ (LolaZe)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų