Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Garsenybės, kurios mylėjosi viešose vietose: sąrašas ilgas

Seksas lovoje nuobodu? O virtuvėje ant stalo ar vonios kambaryje ant grindų? Kai kurios garsenybės savo elgesiu tarsi sako, kad mylėtis nuobodu ir ten, – joms nė motais patenkinti aistrą net ir viešumoje. Pasaulinio garso žvaigždžių, pagautų besimylinčių viešosiose vietose, sąrašas ilgas.

Pasaulinio garso žvaigždžių, pagautų besimylinčių viešosiose vietose, sąrašas ilgas.<br>ViDA Press nuotr.
Pasaulinio garso žvaigždžių, pagautų besimylinčių viešosiose vietose, sąrašas ilgas.<br>ViDA Press nuotr.
Nemaža dalis drąsuolių tiki, kad šiais socialinių tinklų klestėjimo laikais netikėtai užfiksuoti jų meilės aktai viešosiose vietose netgi gali padėti išgarsėti.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
Nemaža dalis drąsuolių tiki, kad šiais socialinių tinklų klestėjimo laikais netikėtai užfiksuoti jų meilės aktai viešosiose vietose netgi gali padėti išgarsėti.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
R.Williamsas.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
R.Williamsas.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
M.Cyrus.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
M.Cyrus.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
S.Tyleris.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
S.Tyleris.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
H.Grantas.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
H.Grantas.<br>„ViDA Press“, „123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Jan 16, 2017, 6:08 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:22 AM

Apie savo meilės žaidimus viešosiose vietose nieko nesigėdydamas yra gyręsis aktorius, režisierius ir muzikantas Billy Bobas Thorntonas (61 m.). Su buvusia žmona, dabar trečiųjų skyrybų dramą išgyvenančia Angelina Jolie (41 m.) juodu buvo laikomi laukine seksualia pora.

2000-aisiais į MTV kino apdovanojimus atvykusi įsimylėjėlių porelė negalėjo atitraukti vienas nuo kito rankų, o B.B.Thorntonas pasididžiuodamas rėžė: „Prieš atvykdami čia mudu limuzine pasimylėjome.“

Savo audringų meilės proveržių nesigėdija ir seksualiosios Kim Kardashian (36 m.) metais vyresnė sesuo Kourtney. Dėl šlovės televizijos garsenybė ir trijų vaikų motina netgi priešais televizijos kameras nesigėdija mėgautis seksu su savo sutuoktiniu Scottu Disicku (33 m.).

Sporto salėje besimylinti porelė, garsėjanti savo nuolatiniais „skiriuosi ir taikausi“ santykiais, prieš kelerius metus buvo prigauta pačios Kim ir ją sekusių Kardashianų seserų televizijos realybės šou kamerų.

Ne šventoji ir pati garsioji Kim. Televizijos žvaigždė yra prasitarusi, kad kartą mylėjosi kino teatre.

Blogąja mergaite vadinama amerikiečių dainininkė ir aktorė Miley Cyrus (24 m.) mėgsta šokiruoti ir rengti pasirodymus, peržengiančius visas padorumo ribas.

Todėl jos nuotykiai meilės fronte taip pat neturėtų stebinti.

Vis dėlto gandai, esą dainininkė mylėjosi su savo buvusiu vaikinu australų aktoriumi Liamu Hemsworthu (26 m.) po stalu kasmečiame žurnalo „Vanity Fair“ rengiamame „Oskarų“ teikimo vakarėlyje, stulbina. Beje, nė viena pusė šių pikantiškų gandų neneigia.

Holivudo aktorė ir filmų prodiuserė, dviejų dukterų motina Drew Barrymore (41 m.) dabar mielai pamirštų tą vakarą prieš vienuolika metų, kai Niujorko operos teatre su savo tuomečiu širdies draugu Fabrizio Moretti (36 m.) klausėsi operos „Bohema“.

Legendinė Giacomo Puccini opera pasirodė nuobodi JAV alternatyviojo roko grupės „The Strokes“ būgnininkui, tad muzikantas su aktore, ilgai nelaukę, perkėlė aistrų verpetą į operos teatro tualetą. Ten besimylinti porelė buvo pagauta ir galiausiai sargybinio išvaryta iš „nusikaltimo vietos“.

Apie šią rausti privertusią patirtį kartą užsiminęs F.Moretti sakė, kad didžioji jų klaida buvo pasirinkti moterų, o ne vyrų tualetą, nes stipriosios lyties atstovai dažniausiai tokiais atvejais tyliai pasidžiaugia už aistros užvaldytą laimės kūdikį, o moterys paprastai negali nutylėti ir garsiai piktinasi.

Neapsigaukite – romi išvaizda nereiškia, kad širdyje nekunkuliuoja aistros. Vokiečių kilmės Holivudo aktorė Kirsten Dunst (34 m.) su dvejais metais vyresniu kolega Jake’u Gyllenhaalu porą metų buvo vadinami karštąja Holivudo porele.

Šviesiaplaukė aktorė ne kartą atvirai pasakojo, kad su savo išvaizdžiu draugu mylėdavosi visur – automobiliuose, tualetuose ir net jūroje.

„Vienintelė vieta, kur mudu neišdrįsome mylėtis, – viešbučio koridorius. Pabijojome, kad mus gali išmesti iš viešbučio“, – yra prisipažinusi K.Dunst.

Britų muzikantas Robbie Williamsas (42 m.), net ir sukūręs šeimą ir tapęs dviejų vaikų tėvu, negali nurimti. Superžvaigždė ir toliau nevengia šokiruojančių poelgių bei pokštų. Tiesa, dabar dažnai prie jų prisideda ir penkeriais metais jaunesnė žmona Ayda Field.

Ar Turkijoje gimusi moteris yra viena tų, su kuria dainininkas yra mylėjęsis traukiniuose, lėktuvuose, automobilių aikštelėse ir vyno baruose, neaišku. Tačiau R.Williamsas tvirtina, kad tokių nuotykių jo gyvenime būta daugybė.

Vis dėlto bene garsiausias pagautas „nusikaltimo“ vietoje yra kitas britas – aktorius Hugh Grantas (56 m.). Keturių vaikų tėvas, kilęs iš aristokratų šeimos, prieš dvidešimt metų buvo prigautas ne itin aristokratiškoje pozoje su prostitute Divine. Porelė savo aistras tenkino automobilių stovėjimo aikštelėje.

Roko muzikos grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris (68 m.) yra prisipažinęs, kad kartą buvo užkluptas sekso įkarštyje lifte. Dainininkas džiaugėsi, kad tarp žiūrovų nebuvo bent jau vaikų.

Seksas viešojoje vietoje padeda išgarsėti

Psichologai ir elgesio specialistai pastebi, jog daugėja atvejų, kai žmonės mylisi viešosiose erdvėse nesibaimindami, kad gali būti užklupti aplinkinių ir nubausti policijos už viešosios tvarkos pažeidimą.

Toks reiškinys, kai tikima, kad viską galima turėti ar daryti kada tik panorėjus, vadinamas naujuoju hedonizmu.

Seksologai tvirtina, kad daugumą žmonių jaudina, kai galima sulaužyti taisykles. Vaikščiojimas peilio ašmenimis masina adrenalino mėgėjus.

Be to, žmones vilioja galimybė pademonstruoti savo drąsą ir atvirumą. Nemaža dalis drąsuolių tiki, kad šiais socialinių tinklų klestėjimo laikais netikėtai užfiksuoti meilės aktai viešosiose vietose netgi gali padėti išgarsėti.

Praeiviai įaudrina mintis

Londone gyvenantys verslininkas Sumitas Chakravati (27 m.) ir pardavėja Maria Guija (33 m.) atvirai kalba apie savo pomėgį mylėtis atvirose vietose.

Vienam Didžiosios Britanijos naujienų portalui rizikos nebijanti porelė pasakojo, jog juos įaudrina mintis, kad gali būti užklupti ar stebimi pačiame aistrų įkarštyje.

„Mes visada saugomės, kad nepadarytume nusikaltimo, visada pasiliekame pakankamai drabužių, kad galėtume greitai prisidengti, bet man patinka netikėtas seksas lauke. Dažnai mylimės tokiose viešosiose vietose kaip parkai ar gatvės“, – atviravo Sumitas.

Britas tikino, kad pastaruoju metu jiems tenka vis dažniau susidurti su tokiais pat rizikingo sekso mėgėjais. „Visai neseniai mylėjomės parke ant sūpynių. Buvo vakaras ir buvo matyti tik vaikštinėjantys suaugę žmonės. Juokingiausia, kad šalia mūsų buvo kita porelė, kuri taip pat mylėjosi“, – pasakojo verslininkas.

Jo mylimoji Maria kilusi iš Ispanijos, todėl moteris skundžiasi, kad bene vienintelis trūkumas mylintis lauke – šaltis. Mariai labiausiai patinka mylėtis šiltomis vasaros dienomis paplūdimyje.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.