Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

4 svarios priežastys, kodėl negalima mylėtis karštoje vonioje

Meilės žaidimai karštoje vonioje – dažnos poros realybė ar bent jau fantazijos. Tačiau yra rimtų priežasčių, dėl kurių tokio malonumo reikėtų atsisakyti. Seksas vonioje gali sukelti mielių infekcijas, stiprų skausmą ar raudonus bėrimus.

Vonioje naudojame nemažai chemikalų, o tai gali išbalansuoti natūralų moters PH makštyje.<br>123rf nuotr.
Vonioje naudojame nemažai chemikalų, o tai gali išbalansuoti natūralų moters PH makštyje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2017, 5:49 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:14 PM

„Cheminių preparatų ir karšto vandens derinys yra puiki terpė gyvuoti ir daugintis kenksmingoms bakterijoms“, – portalui „Daily Mail“ sakė Kalifornijoje dirbanti gydytoja ginekologė Diana Hoppe. Ji išvardijo keturias grėsmes, su kuriomis galite susidurti ieškodami romantikos vonioje.

1. Grybelių infekcijos

Vonioje naudojame nemažai chemikalų, o tai gali išbalansuoti natūralų moters PH makštyje. Karštas vanduo ir cheminės medžiagos gresia įvairiomis bakterijomis, kurios patekusios į vaginą čia tarps ir dauginsis. Bene labiausiai gresiantis susirgimas – kandidozė, labiausiai paplitusi skausminga grybelių infekcija.

2. Prezervatyvas taps bevertis

Prezervatyvas, apsaugantis nuo nepageidaujamo nėštumo ir lytiškai plintančių ligų, karštame vandenyje yra niekinė apsaugos priemonė. Jam išsaugoti savo apsaugines funkcijas neleidžia ne tik burbuliuojantis vanduo, bet pakenkia ir vandenyje esantis chloras. Todėl dėl kontracepcijos turėtumėte naudoti ir kitokias priemones.

3. Raudoni bėrimai

Folikulitas, sukeltas Pseudomonas bakterijos, yra sąlygojamas bakterijų mišinio vandenyje. Todėl seksas šiltame vandenyje puiki terpė užsikrėsti. Raudoni niežėjimą keliantys bėrimai dengs jūsų odą kelias dienas. Išnykti jie turėtų savaime.

4. Tai tiesiog nepatogu

Natūralūs lubrikantai karštoje vonioje nustos veikę, vandens gausa pavers seksą skausmingu, nes natūralaus makšties drėkinimo dėl vandens tiesiog nebeliks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.