Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Rygoje – įspūdingas erotikos festivalis

Nori pamatyti kitokią Rygą ir pasimėgauti karšta, ugninga, pritrenkianti pramoga – N18? Tuomet vasario 17-ąją nepraleisk dviejų dienų didžiausio Baltijos šalyse erotikos festivalio „EROTS 2017“.

Apsilankiusieji galės paganyti akis į įspūdingas pirmą kartą festivalyje pasirodančias burleskos šokėjas ar erotinio akrobatikos pasirodymus.
Apsilankiusieji galės paganyti akis į įspūdingas pirmą kartą festivalyje pasirodančias burleskos šokėjas ar erotinio akrobatikos pasirodymus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2017, 1:46 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 12:34 PM

Jau 19-tą kartą rengiamo festivalio programa – itin spalvinga: joje kuo užsiimti, ką pamatyti ir kur sudalyvauti ras kiekvienas. Kaip pasakojo festivalio organizatoriai, bus galima ne tik pasmalsauti, pasidomėti naujovėmis erotikos pasaulyje, bet ir sudalyvauti šlapių marškinėlių konkurse ar įvairiose žaidimuose, kuriuos inicijuos renginio vedėjai. Negana to, apsilankiusieji galės paganyti akis į įspūdingas pirmą kartą festivalyje pasirodančias burleskos šokėjas ar erotinio akrobatikos pasirodymus, kurie kiekvienais metais nepalieka abejingų ir būna festivalio „vinis“.

„Kiekvienais metais vidutiniškai sulaukiame beveik 20 tūkst. lankytojų, kurių didžioji dalis iš Baltijos šalių. Šio festivalio publika – labai įvairi ir mišri: galima sutikti tiek porų, tiek vienišų žmonių, tiek jaunesnio amžiau asmenų ar tų, kurie čia lankosi ne pirmus ar antrus metus – tiesiog kiekvienas lankytojas po vienu stogu randa tai, kas jam įdomu“, – sakė vieną iš renginio organizatorių.

Renginys taip pat sulaukia gausaus įvairaus amžiaus porų, kurios atvyksta pasidomėti naujovėmis ir galbūt įpūsti šiek tiek ugnies į monotoniškus vedybinius santykius. Pasak organizatorių, tai puiki proga gauti atsakymus į jums rūpimus klausimus, susitikti su vienminčiais, o tiems, kurie planuoja mergvakarį ar bernvakarį – puiki galimybė be jokių organizacinių pastangų turėti nepamirštamą vakarą.

Rygos Kipsalos parodų salėje vyksiančioje parodoje taip pat galima įsigyti įvairių žaisliukų, kurie pagyvins kiekvieno intymų gyvenimą. Taip pat atvykusiųjų laukia žinomų gamintojų ženklų stendai, kuriuose bus pristatyti naujausi gaminiai, moterys galės įsigyti apatinio trikotažo ir papildyti spintą kitais pirkiniais.

„Šiame festivalyje sulaukiame vis daugiau lankytojų iš kitų šalių, todėl kviečiame lietuvius nepasididžiuoti ir apsilankyti. Primename, kad įėjimas į festivalį yra griežtai N-18. Laukiame jūsų ir pažadame, kad kartą apsilankę, sugrįšite dar kartą“, – kalbėjo organizatoriai.

„EROTS 2017“ vyks vasario 17-18 dienomis, Rygos Kipsalos parodų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.