Pora mėgaujasi malonumais su kitais: „Tai sustiprino mūsų ryšį“

„Tai labai išlaisvina“, − sakė tėvai, kurių santykius sustiprino seksas su kitomis poromis. Svingeriai sutuoktiniai neslepia, kad sekso draugų ieškosi mobiliąja programėle „Tinder“.

Sutuoktiniai pasakojo, kaip abu vienas kitam padeda išsirinkti sekso partnerius.<br>Twitter nuotr.
Sutuoktiniai pasakojo, kaip abu vienas kitam padeda išsirinkti sekso partnerius.<br>Twitter nuotr.
Sutuoktiniai pasakojo, kaip abu vienas kitam padeda išsirinkti sekso partnerius.<br>Twitter nuotr.
Sutuoktiniai pasakojo, kaip abu vienas kitam padeda išsirinkti sekso partnerius.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 25, 2017, 9:44 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:37 AM

Daugelis vedusių porų neslepia, kad jų seksualinis gyvenimas ilgainiui rimsta. Tačiau ne vieni prisipažįsta, kad išbando vis kitokius būdus, norėdami susigrąžinti kibirkštis į lovą.

Los Andžele, Kalifornijoje, gyvenantys tėvai Holli ir Michaelas Bellai tikina, kad rado raktą į laimingą gyvenimą ir neblėstančią aistrą, rašo „Daily Mail“.

Svingerių seksas – stipresniems ryšiams

Vienoje radijo laidoje svečiavęsi sutuoktiniai pasakojo, kaip abu vienas kitam padeda išsirinkti sekso partnerius, o tinkamų partnerių net abu kartu ieško programėlėje „Tinder“, kur žmonės siekia susipažinti.

„Svingerių seksas man leido jaustis pačia savimi, tyrinėti ir atrasti savo seksualumą. Mudu su Michaelu vienas kitam pasakojame viską ir neteisiame vienas kito, o tai labai išlaisvina. Vyras man gali pasakyti, kad rado kitą moterį, kuri yra patrauklesnė ir labiau gundo.

Apie tokius dalykus sau patyliukais galvoja kiekviena pora, tačiau mes turime tą retą neįkainojama dovaną būti atviri vienas kitam ir įgyvendinti savo svajones kartu“, − kalbėjo Holly.

„Svingerių seksas tik sustiprino mūsų ryšį. Darau tai kartu su Holly, nes myliu ją“, − žmonai antrino vyras.

Pora pasakojo, kad jie užsiima meilės žaidimais su kitomis poromis ar kitomis moterimis, tačiau emociškai yra monogamiški ir neieško kitų meilės, o ne tik fizinio artumo, objektų.

Pirmą kartą – tik bučiniai

38 metų sutuoktiniai neslepia: jie puikiai praleidžia laiką vien „Tinderyje“ ieškodami tinkamų žmonių, ką jau kalbėti apie tai, kad čia rado daugybę naujų sekso partnerių.

12-metė dukterį iš ankstesnės santuokos turintis Michaelas svingerių seksą jau buvo išbandęs anksčiau, dar prieš sutikdamas dabartinę žmoną Holly. Su ja vyras susipažino po skyrybų, 2009-ųjų rugsėjį.

„Paprašiau Michaelo nusivesti mane į svingerių vakarėlį. Tačiau jis norėjo įsitikinti, kad jausiuosi komfortabiliai prieš mums abiem kartu tai išbandant“, − pasakojo moteris.

Pora net kelis mėnesius diskutavo ir aptarinėjo savo norus ir galimybes šia tema. Tik tuomet Michaelas žmoną pakvietė į svingerių vakarėlį. Iki tol jie smulkiai aptarė taisykles, lūkesčius ir ribas.

„Mūsų pirmame bendrame vakarėlyje aš nedariau nieko, tik bučiavausi su kitomis merginomis Michaelui matant – taip mes buvome sutarę anksčiau. Po pirmo tokio bučinio pasijutau pakylėta, bet nebuvau pasiruošusi, kad tai taptų mano gyvenimu“, − atviravo moteris.

Pora kurį laiką eksperimentavo su partnerėmis moterimis, kol galiausiai nutarė susikeisti partneriais su kitomis poromis.

„Mūsų bendravimas buvo puikus, taigi mes pasikalbėjome apie viską, kad mums sekasi puikiai, ir nutarėme, kad esame pasiruošę toliau eksperimentuoti vienas su kitu“, − sakė Holly.

Nemato reikalo aptarinėti su šeima

Dabar pora įkūrė savo tinklalapį, kur pataria kitoms poroms, kaip į savo kasdienybę įsileisti įvairovės ir kaip elgtis norint užsiimti svingerių seksu. Jie abu visą darbo dieną dirba ir „Playboy“ radijo stotyje kaip pasimatymų ir atvirų santykių ekspertai.

„Liūdna, kad daugelis žmonių supranta, pateisina neištikimybę, bet ne atvirus santykius. Svingerių seksas susijęs su atvirumu, nuoširdumu, nemelavimu savo partneriui. Savo gyvenimo būdu mes norime išsklaidyti kai kuriuos mitus“, − kalbėjo Michaelas.

Pora, kartu auginanti ir Holly 14-metį sūnų iš ankstesnės santuokos, sakė, kad jų pomėgis neturi jokios įtakos šeimyniniam gyvenimui.

„Svingerių seksu neužsiimanti pora santykiauja vienas su kitu ir nėra jokios priežasties jiems savo seksualinį gyvenimą aptarinėti su vaikais. Čia yra tas pats. Jei mūsų vaikai apie tai sužinotų, tuomet, žinoma, kalbėtume su jais, aiškintume jiems tiesą.

Mes tikimės, kad mūsų vaikai iš mūsų išmoks būti atviri, imlūs pasauliui, išmoks nuoširdaus atviro bendravimo, tikros meilės ir supras, kad mudu su Holly emociškai esame įsipareigoję tik vienas kitam, o ne dar kam nors“, − kalbėjo Michaelas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.