Vyro pajėgumą lovoje matuos išmanusis sargis

Ar mano draugužis tvirtas? Ar mano seksualiniai įgūdžiai tenkina partnerę? Ar gerai judu ir ar mano judesiai uždega aistrą? Kiek kalorijų sudeginu sueities metu? Ar aš geresnis lovoje nei mano bičiulis? Tai tik dalis klausimų, kurie kyla kone kiekvienam vyrui sekso metu ar jau po meilės žaidimų.

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-04-06 19:37, atnaujinta 2017-04-13 22:04

Surasti atsakymus į šiuos klausimus vyrams nuo šiol turėtų būti paprasčiau.

Didžiosios Britanijos bendrovė „British Condoms“ paskelbė jau sukūrusi visame pasaulyje pirmąjį išmanųjį prezervatyvą „i.Con“.

Jis turėtų padėti įrodyti, kad seksas – viena geriausių sporto šakų visiems kūno raumenims.

Išmanųjį sargį sukūrusios įmonės atstovai tvirtina, kad naujasis produktas po sueities pateikia statistiką, kuri turėtų padėti kiekvienam vyrui įvertinti savo seksualinį pajėgumą.

Išmanusis prezervatyvas pateikia žinių apie sueities laiką, sudegintas kalorijas, penio dūrių skaičių ir greitį, penio apimtį, skirtingas sueities pozas, kurios buvo naudojamos per savaitę, mėnesį ar netgi metus.

Visus duomenis prezervatyvo savininkas gali perkelti į kompiuterį ir internete palyginti su kitais išmaniojo prezervatyvo naudotojais ar dalintis savo laimėjimais su bičiuliais. Išmanaus gaminio kūrėjai tvirtina, kad informaciją skleisti galima ir anonimiškai.

Dar vienas išmaniojo sargio privalumų – jis turėtų padėti atpažinti tokias lytiniu būdu plintančias ligas kaip sifilis ar chlamidiozė.

Nors išmanusis produktas vadinamas prezervatyvu, jis labiau primena tinklelį ar varpos žiedą, uždedamą ant prezervatyvo pagrindo.

Žiedas yra reguliuojamas pagal varpos dydį ir gali būti naudojamas daugybę kartų.

Prezervatyvo gamintojai tikina, kad žiedas yra visiškai saugus ir neturi jokio šalutinio poveikio nei jo naudotojui, nei dailiosios lyties atstovėms.

Kaip ir kitų sveikatą tikrinančių prietaisų duomenis, išmaniojo prezervatyvo rezultatus perkelti į išmanųjį telefoną padeda jame įtaisyta „Bluetooth“ technologija ir nanomikroschema.

Kad išmanusis žiedas neišsikrautų, yra įtaisyta USB mikrojungtis. Naujojo įrenginio kūrėjai tvirtina, kad įkrautas žiedas gali veikti nuo šešių iki aštuonių valandų.

Nors apie išmanųjį prezervatyvą paskelbta ką tik, beveik 70 eurų kainuojančią prekę jau užsisakė per 100 tūkstančių žmonių.

Išmaniojo prezervatyvo gamintojai savo prekei suteikia vienų metų garantiją. Britų įmonės atstovai jau pasiruošę priimti naujus užsakymus išmaniajam kūriniui ir dar šiemet pradėti jį pardavinėti.

Ar naujasis išmanusis prezervatyvas skatins didesnę vyrų savimeilę?

Naujojo įrenginio kūrėjai viliasi – išmanusis prezervatyvas padės skatinti ir saugų seksą.

Kiek laiko trunkantis aktas tampa nuobodus?

Kiek laiko turi trukti lytinis aktas? Koks ryšys tarp sekso kokybės ir vyro pasididžiavimo dydžio? Sekso ir santykių žinovė britė Tracey Cox įsitikinusi, kad šie klausimai rūpi daugeliui, bet retas drįsta jų paklausti.

Ką darote, kai lytinis aktas užtrunka per ilgai? Ar normalu duoti vardus savo krūtims? Ar nešvankūs pokalbiai yra gerai? Tai minų laukas, bet seksologė žino, kaip jį pereiti ir išlikti gyvam.

Taigi ar yra ryšys tarp vyro varpos dydžio ir to, per kiek laiko įvyksta ejakuliacija?

Vyrai, kurių varpos mažesnės, ne tik susiraukę klausosi juokelių apie tai, kad dydis yra kokybė. Jų sėkla išsiveržia daug greičiau nei vyrų, turinčių didesnį penį.

Visos varpos galvutėje turi vienodą nervų galūnėlių skaičių. Jei varpa maža, nervai susikoncentruoja į mažesnį plotą ir tai daro vyrų pasididžiavimą kur kas jautresnį.

Šis jautrumo lygis ir lemia, ar vyras yra linkęs į pirmalaikę ejakuliaciją. Tuo metu vyrų, kurių varpa didesnė, nervų galūnėlės išsidėsčiusios didesniame plote ir jų ejakuliacija įvyksta vėliau.

Kiek laiko trunkantis sekso aktas darosi nuobodus?

Yra moterų, kurioms patinka labai ilgas aktas, jos geba juo mėgautis, tačiau daugeliui ilgai užsitęsęs seksas yra nuobodus. Moterų natūralus makšties lubrikantas ilgai mylintis nebeišsiskiria, todėl seksas tampa skausmingas.

Ilgas ritmingas seksas ta pačia poza bus nuobodus daugeliui.

Tyrimais nustatyta, kad seksu labiausiai mėgaujasi žmonės, kurių lytinis aktas trunka nuo 5 iki 13 minučių. Beje, daugeliui vyrų sėkla išsiveržia po 2 minučių.

Kodėl vyrai savo varpą kartais vadina kokiu nors vardu? Moterys savo intymioms vietelėms juk nesusigalvoja pavadinimų?

Frenkas, Džordžas ar Artūras – vyrai dažnai duoda vardus savo „draugeliams“. Tai vyrų polinkis save vertinti per seksualinį pajėgumą.

Viso to simbolis yra varpa. Vardo davimas peniui jiems reiškia tarsi draugiškumo, mielumo suteikimą šiam organui.

Kaip elgtis, jei vyras juokiasi iš moters veido išraiškų orgazmo metu?

Tokiam vyrui trūksta taktiškumo. Daugelis mūsų orgazmo metu gali „pasigirti“ keistomis ar net juokingomis veido išraiškomis, kurių negalime kontroliuoti, jei tik esame iš tiesų atsipalaidavę. Kuo aistringesnis žmogus, tuo keistesnis orgazmo metu gali būti jo veidas. Taigi vyro netaktą reikia priimti kaip didžiausią komplimentą.

Ar amerikiečiai buvo pirmesni?

Vis dėlto britai kažin ar gali skelbtis pirmieji sukūrę vyrų pajėgumo lovoje matuoklį. Panašų į „i.Con“ sukurtą žiedą dar anksčiau šiemet paskelbė sukūrę ir amerikiečiai. Jie savo kūrinį pavadino „Lovely“ (išvertus iš anglų kalbos – puikus).

„Lovely“ veikia šiek tiek kitaip nei išmanusis prezervatyvas ir, regis, turi daugiau supergalių. Amerikiečių kūrinys veikia ir kaip vibratorius, ir kaip matuoklis.

Tiesa, „Lovely“ išvaizda tokia, kad šį aparatą „apsimovęs“ vyras vietoj aistros proveržio gali sukelti tik juoką.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.