Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nekramtykite gumos prieš seksą – gresia nemalonumai

Nesvarbu ar planuojate jaukų vakarą namuose, ar esate pasimatyme, svarbiausia, kad iš burnos nesklistų nemalonus kvapas, tačiau jei tikitės, kad vėliau visas veiksmas persikels į miegamąjį, kramtomosios gumos reikėtų vengti.

 Kramtomoji guma - nevykęs būdas atgaivinti burnos kvapą, jei tikitės aistringos nakties.<br> 123rf nuotr.
 Kramtomoji guma - nevykęs būdas atgaivinti burnos kvapą, jei tikitės aistringos nakties.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-29 18:54

Gumos kramtymas, kadangi nuryjate orą, gali sukelti išsipūtimo jausmą. Tai taip pat klaidina jūsų skrandį, nes jis mano, jog tuojau į jį pateks maisto, tad tam ruošiasi išskirdamas fermentus, padėsiančius virškinimui, bet, kadangi maistas taip ir neatkeliauja, gumos kramtymas sukelia įvairias skrandžio problemas ir kaupia dujas. 

Nors jūsų burna ir kvepia mėtomis, suartėjimo metu galite leisti kitokius nosiai nemalonius kvapus.

Taip pat yra žinoma, kad pipirmėtė slopina testosteronų išsiskyrimą ir silpnina libido. Tačiau ne tik kramtomosios gumos reikėtų vengti aistringo pasimatymo metu. Jei planuojate vakarienę su mėsainiais ir vynu, atsiranda dar daugiau blogų žinių. 

Štai 5 maisto produktai, kuri reikėtų vengti, jei nenorite, kad pasimatymas ar aistringas vakaras nevirstu nemaloniu.

Alkoholis

Taurė ar dvi gali suteikti daugiau drąsos ir sumažinti susivaržymą, bet per didelis suvartoto alkoholio kiekis gali susilpninti vyriškio ištvermingumą. Abiems lytims tai lyg raminamieji vaistai, sukeliantys dujų nelaikymą.

Raudona mėsa

Raudoną mėsą sunkiau suvirškinti, tad jos pavartojus galite jaustis tingūs ir pavargę, o tokia savijauta tikrai ne į gerą, kai kalbama apie romantišką vakarą su antrosiomis pusėmis. 

Brokoliai

Ši nuostabi daržovė yra be galo naudinga žmogaus organizmui, tačiau ji taip pat sukelia gėdingų ir dujas kaupiančių nepatogumų, dėl kurių teks atidėti aistringos nakties planus kitam kartui.

Sūris

Žinoma, kad pieno produktai slopina libido, tad sūrio ir jo gaminių tikrai reikėtų vengti pasimatymo ar vakarienės metu. Sūris skatina dujų kaupimąsi ir išsipūtimo jausmą.

Saldymedis

Keista, tačiau net ir produktas, kurio ir taip daugelis nesiryžta dėti į burną, gali turėti įtakos jūsų pasirodymams lovoje. Įrodyta, kad saldymedis ir jo produktai sumažina lytinį potraukį abiems lytims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.