Kas Mel B vaikų auklę įtraukė į meilės žaidimus trise?

Ar legendinės grupės „Spice Girls“ narė Melanie Brown (41 m.), geriau žinoma kaip Mel B, apsimelavo? Dainininkė skelbė, kad jos vyras, filmų prodiuseris Stephenas Belafonte (41 m.), vertė ją užsiimti seksu trise su jų vaikų aukle. Tačiau prabilusi auklė tvirtina atvirkščiai – tai daryti pasiūlė pati Mel B.

Į sekso orgijas šviesiaplaukę vaikų auklę L.Gilles įtraukę M.Brown ir S.Belafonte atsakomybę už tai verčia vienas kitam.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Į sekso orgijas šviesiaplaukę vaikų auklę L.Gilles įtraukę M.Brown ir S.Belafonte atsakomybę už tai verčia vienas kitam.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2017-06-05 17:27

Vokietijoje gimusi, o dabar Los Andžele (JAV) su vyru gyvenanti žavi blondinė Lorraine Gilles (26 m.) tvirtina, kad dainininkė ją apšmeižė, pažemino ir išdavė.

Buvusi garsios poros vaikų auklė teismui pateikė dokumentus, kuriuose rašoma, kad užsiimti seksu trise ją kvietė ne kas kitas, o Mel B.

Lorraine pasakojo, kad būtent 3 vaikų motina suviliojo ją, jauną, naivią ir smalsią tuomet aštuoniolikmetę studentę, atvykusią pagal mainų programą ir bandančią įsitvirtinti Los Andžele.

Buvusi auklė teigė, kad iš pradžių garsiu vardu, o po to alkoholiu ir nerūpestingu seksu ją suviliojusi Mel B dažnai filmuodavo jų seksualinius žaidimus.

Lorraine dainininkę vadino savo mokytoja, kuri ją išmokė daug ko apie seksą, šeimą, vaikų auginimą ir pramogų pasaulio verslą.

Neįprasti santykiai visų trijų sutikimu truko net septynerius metus. Kartais sutuoktiniai su aukle mylėdavosi daugybę kartų per savaitę, o kartais ištisus mėnesius juos siedavo tik draugiški santykiai.

Priešingai, nei teisme tvirtino Mel B, jos vyras ir auklė niekuomet nesimylėjo be dainininkės žinios.

Kalbama, kad viskas buvo netgi atvirkščiai. Dažniausiai prie seksualinių moterų žaidimų neprisidėdavo Stephenas.

Mel B auklei tvirtindavo, kad jųdviejų su vyru santuoka – laisvamaniška ir jie gali mylėtis su kuo panorėję.

Neseniai skyrybų ieškinį pateikusi Mel B teisme liudijo, kad viskas buvo visai kitaip. Ji tikino, kad auklė pastojo nuo jos vyro, o jis buvo pareiškęs norą, jog visi trys gyventų kaip šeima.

Vis dėlto galiausiai besilaukiančiai auklei jis sumokėjo 300 tūkstančių JAV dolerių (per 273 tūkst. eurų) ir privertė pasidaryti abortą.

Prieš trejus metus Mel B ir jos šeimą palikusi Lorraine patvirtino, kad pasidarė abortą, tačiau neigė kalbas, esą vaiko tėvas buvo Stephenas.

Buvusi garsios poros vaikų auklė tikino, kad buvo pastojusi nuo visai kito vyro, su kuriuo patyrė vienos nakties nuotykį.

Mel B su S.Belafonte susituokė 2007 metais Las Vegase po vos penkis mėnesius trukusio romano.

Pora susilaukė dukters Madison (5 m.).

Iš ankstesnių ryšių dainininkė turi dar dvi dukras – 18-metę Phoenix ir 10-metę Angel.

Iki santuokos su Stephenu Mel B penkerius metus buvo užmezgusi lesbietiškus santykius. Dainininkė niekada nėra atskleidusi, kas buvo jos mylimoji.

Sklinda kalbos, kad į audringų ir nešvarių skyrybų sūkurį įsisukę Mel B ir S.Belafonte buvo įsivėlę ir į daugiau sekso trise nuotykių su kitomis moterimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.