Pasimylėti nusprendusi pora patyrė tokį šoką, kad ilgai neatsigavo

Niekas taip nesunaikina lytinės aistros, kaip iš už lovos kyšanti smalsaus ir sutrikusio vaiko galvytė.

 Moterį aistringam vakarui įkvėpė Joe rūpestingumas ir pagalba namuose.<br> Facebook nuotr.
 Moterį aistringam vakarui įkvėpė Joe rūpestingumas ir pagalba namuose.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-27 19:41

Atsiradus kelioms laisvoms akimirkoms ir jas nusprendus praleisti kartu, dviejų vaikų mamos ir jos antrosios pusės užsiėmimo metu į kambarį įsliūkino jųdviejų trejų metukų dukrytė. 

Airijoje gyvenanti ir tinklaraštį apie tėvystę kurianti Emma Lou Harris (29 m.) bandė prisiminti kiekvieną šio dabar juoką keliančio momento sekundę ir apie tai papasakoti visiems savo skaitytojams. 

Moters gyvenimo partneriui Joe iš indaplovės iškrausčius indus, tarp jų įsiplieskė aistros kibirkštis. Moterį aistringam vakarui įkvėpė Joe rūpestingumas ir pagalba namuose.

Vidury veiksmo kambaryje pasigirdus mažosios balsui vyriškis sureagavo taip, lyg jam ką tik atliktas egzorcizmo seansas.

„Mane tai taip sutraumavo, kad pusę metų negalėjau apie tai kalbėti. Tačiau būtent su tuo tenka susidurti ne vienam tėvui ir mamai, – rašė Emma. – Man ir dabar sunku apie tai kalbėti. 

Joe savaitę negalėjo ištarti nė žodžio. Po namus vaikščiojome, lyg juose nerastume sau vietos. 

Manėme, kad vaikai jau seniai užmigo, užsidarėme duris ir buvome jau gerokai įsijautę, kai visiškai netikėtai išdygo Frankie ir paprašė čiulptuko. 

Pagausėjus šeimai, rasti laiko namų ruošai labai sunku, o vakare nesinori nieko daryti, nes jautiesi labai pavargęs. Toks tas gyvenimas. Taip nutikę buvo ne vienai mūsų pažįstamai porai. 

Atsirado kibirkštėlė, išgėrėme po taurę vyno ir jau pradėjome glamonėtis. Įsijautėme į veiksmą, tik staiga susivokėme, kad šalia lovos stovi vaikas. 

Maniau, kad Frankie iškils daugybė klausimų, tačiau labiausiai tai paveikė mane. Jei atrodyčiau kaip Pamela Anderson, man tai rūpėtų mažiau, tačiau nenoriu, kad tokią savo mamą įsivaizduotų vaikai. Mes tiesiog negirdėjome, kaip ji įėjo į kambarį. Jokių žingsnių, jokio verkimo. Kažin, kiek laiko ji ten prastovėjo?“

Emma ir Joe, taip pat auginantys dvejų metukų sūnų Jaxą, teigė, jog nuo tada, norėdami praleisti bent kelias akimirkas vieni, saugosi dar labiau.

Savo tinklaraščio įraše moteris pasakojo, kad, prieš pasirodant Frankie, lovoje virė tikros aistros ir buvo karščiau, nei pragare. Kai suprato, jog juodu stebi jų dukra, Joe nuo Emmos šoko aukščiau, nei kengūra, ir vos nebuvo apipjaustytas palubėje kabančio ventiliatoriaus.

„Lyg sulėtintame veiksmo filmo kadre, jis skrido oru panikuodamas, o jo nekontroliuojama anakonda grasino mane pasmaugti“, – vaizdžiai mintis dėstė Emma.

Penkerius metus kartu gyvenanti pora pasiduoda aistroms tik kai kambaryje tamsu, kad, net jei ir bus prigauti, vaikų akys nepamatytų to, ko nereikia.

„Kai jis pirmą kartą manęs paklausė, ar gali užgesinti šviesą, įsižeidžiau. Galvojau, kad jam kažkuo neįtiko mano veidas. Pasirodo, taip jis elgėsi tik norėdamas mus ir vaikus apsaugoti nuo papildomo streso, – tęsė moteris. – Viena iš priežasčių, kodėl pradėjau rašyti tėvams skirtą tinklaraštį, buvo papasakoti apie realybę ir pogimdyvinę depresiją, besislepiančią po vadinamuoju Merės Popins sindromu, kai viskas atrodo tobula. 

Gyvename 21-ame amžiuje, ir visi mylisi. Esu gana atviras žmogus ir nejaučiu pareigos visko užglaistyti. Frankie nesuprato, kas vyksta, tad tai jai žalos nepadarė. Tuo tarpu Joe reakcija buvo tipiška.“

Restoranui vadovaujantis Joe pridūrė: „To taip lengvai nepamirši. Viskas pasikeičia, kai apsigyveni su moterimi ir susilaukiate vaikų. Turime būti atsargesni. Tai, kaip mane ir mano reakciją apibūdino Emma, privertė pasijusti geriau. Dažniausiai vaikai užmiega apie 20.30 val. ir nubunda apie vidurnaktį. Dabar prieš įsijausdami įsitikiname, kad jie giliai miega.“

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.