Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

6 technikos, paprastą misionieriaus pozą paverčiančios seksodromu

Mylintis misionieriaus poza kyla viena problema. Dauguma vyrų naudoja vieną meilės akto būdą – vienodas greitis, toks pat gylis, tie patys klubų judesiai, tad po kurio laiko viskas tampa įprasta, nuobodžia ir pasikartojančia rutina. 

 Daugelis nežino, kad net ir mylintis šia poza yra daugybė įvairių būdų, leidžiančių pajusti naujus potyrius ir malonumus abiems pusėms. <br> 123rf nuotr.
 Daugelis nežino, kad net ir mylintis šia poza yra daugybė įvairių būdų, leidžiančių pajusti naujus potyrius ir malonumus abiems pusėms. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2017, 7:11 PM

Daugelis nežino, kad net ir mylintis šia poza yra daugybė įvairių būdų, leidžiančių pajusti naujus potyrius ir malonumus abiems pusėms. Seksui paįvairinti puikiai tinka Kamasutra. Nors tai gana senas indų rašytinis šaltinis ir jame aprašomos technikos turi gana keistus pavadinimus, pavyzdžiui, „šerno nosis“, ten siūlomos idėjos puikiai tinka ir dabar. 

Šie patarimai skirti heteroseksualioms įprastai besimylinčioms poroms, tačiau kai kurias idėjas galima puikiai pritaikyti ir kitoms pozoms bei analiniam seksui, tačiau tuomet reikėtų vengti per daug gilių judesių ir šiek tiek sulėtinti greitį.

1. Maišymas

Suimkite partnerio penį į ranką ir vaginos srityje juo praveskite kelis apskritimus, t.y. maišykite, lyg šaukšteliu. Skirtingos makštyje esančios sritys yra skirtingai jautrios, tad tokiu būdų tyrinėdami savo privačią vietą atrasite jautresnes ir dar daugiau malonumo suteikiančias vieteles.

2. Trynimas

Galbūt jis kažkada girdėjo, kad geriausia peniu taikytis į priekinę vaginos sieną, kurioje yra moters G taškas, tačiau, pasirodo, reikėtų išbandyti galinę makšties dalį, kurioje slepiasi dar neatrasti ir visai kitokie pojūčiai. Gulint vienas ant kito, liepkite partneriui penį nukreipti žemyn, o ne aukštyn. Tokie trynimo judesiai turėtų būti trumpi ir staigūs, o ne ilgi ir gilūs.

3. Prasiskverbimas

Atsigulkite ant nugaros, partneriui liepkite užlipti ant jūsų, tačiau aukščiau, nei įprastai, kad jo pečiai būtų sulig jūsų galva. Jam įkišant ir ištraukiant penį, bus liečiamas klitoris ir taip jis bus dar labiau stimuliuojamas. Tai atliekant patariama neskubėti.

4. Visiškas ištraukimas

Jam kaišiojant penį į jūsų makštį, liepkite jį ištraukti iki galo, o atgal sukišti atliekant greitą ir staigų judesį. Nors šis judesys ir primityvus bei šiek tiek aršus, jums jis tikrai patiks.

5. Šerno nosis

Jūsų partneriui gulint ant jūsų, liepkite penį nutaikyti  labiau į kairę ar dešinę vaginos pusę. Naujausi tyrimai rodo, kad viena klitorio pusė įprastai yra jautresnė, tad verta pabandyti ir išsiaiškinti, ką atliekant jūs pajusite didesnį malonumą.

6. Žvirblio medžioklė

Peniui esant makštyje, liepkite jam atlikti greitus ir trumpus judesius pirmyn ir atgal, visiškai neištraukiant lytinio organo. Daugeliui moterų pirmieji vaginos centimetrai yra patys jautriausi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.