Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kuo orgazmas lėktuve skiriasi nuo malonumo žemėje

Virš debesų lengviau susijaudinama ir patiriamas stipresnis orgazmas. Kuo aukščiau skrenda lėktuvas, tuo mažiau deguonies jame yra, o nukritęs deguonies kiekis organizme ir smegenyse sudirgina jas ir žmogui sukelia euforiją. Tad manoma, kad dėl to skrydžio metu intymiems žaidimams pasiruošę keleiviai patiria kur kas aštresnių pojūčių.

Mintis, kad darai ką nors rizikingo ir visiškai netikėto, sujaudina daugumą žmonių.<br>„123rf.com“ nuotr.
Mintis, kad darai ką nors rizikingo ir visiškai netikėto, sujaudina daugumą žmonių.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Aug 24, 2017, 6:18 PM

Net 20 procentų keliaujančiųjų lėktuvais tikina priklausantys prie legendomis apipinto neoficialaus padangių klubo „Mile High“. Jo nariais vadinti save gali visi, kurie bent kartą mylėjosi lėktuve.

Kodėl tiek daug žmonių ryžtasi draudžiamam nuotykiui? Atsakymo ilgai nereikia ieškoti.

Vien jau tai, kad seksas skrydžio metu lėktuve yra draudžiamas dalykas, kur kas labiau jaudina nuotykių ištroškusius meilužius.

Didelė tikimybė būti pagautiems suteikia dar daugiau adrenalino.

Mintis, kad darai ką nors rizikingo ir visiškai netikėto, sujaudina daugumą žmonių.

Be to, prisideda ir tai, kad lėktuvas – neįprasta vieta meilės žaidimams.

Ir dar – oro duobės neretai supurto lėktuvus. Turbulencijos sukelta vibracija taip pat turi įtakos patiriamiems sekso malonumams aukštai danguje. Nuolat vibruojantis lėktuvas gali dar labiau sužadinti įkaitusių keleivių aistras.

Dažniausiai aistra tenkinama siauruose nedideliuose lėktuvų tualetuose.

Tačiau pasitaiko ir tokių akiplėšų, kurie meilės žaidimais padebesiuose užsiima tiesiog savo kėdėse, nepaisydami, kad jų nepadorų elgesį gali pastebėti kiti.

Nors glamonės skrydžio metu daugumos oro linijų yra draudžiamos, išskirtinio klubo narių visame pasaulyje yra milijonai.

Lėktuvų įgulos narių apklausos rodo, kad labiausiai išdykę yra britų keleiviai. Jie mažiausiai nerimauja, jog gali patirti gėdą, ir nesijaudina dėl to, kad jiems gali būti paskirta nemenka bauda ar jie gali būti apkaltinti padarę nusikaltimą dėl nepadoraus elgesio viešojoje vietoje.

Tiesa, pasaulyje yra kelios oro linijos, kurios savo keleiviams be jokios rizikos leidžia prisijungti prie „Mile High“ klubo.

Pavyzdžiui, Las Vegase (JAV) veikianti oro linijų bendrovė „Love Cloud“ („Meilės debesis“) siūlo skrydžius nedideliu privačiu lėktuvu, kuriame įrengta lova meilės žaidimams ore.

Po tokio skrydžio keleiviams įteikiami sertifikatai, patvirtinantys, kad dabar jie yra „Mile High“ nariai.

Pusvalandis skrydžio tokiu „meilės lėktuvu“ kainuoja nuo 800 JAV dolerių (šiek tiek daugiau nei 700 eurų).

Kitos amerikiečių oro linijos „Flamingo Air“ taip pat siūlo patenkinti savo aistras nesislapstant tualetuose ar po antklodėmis. Konservatyviame JAV vidurio vakarų mieste Sinsinatyje įsikūrusios oro linijos už valandą aistringo skrydžio prašo 475 JAV dolerių (apie 420 eurų).

Skrydžio metu keleiviai gali mėgautis šampanu, šokoladu, mėgstama muzika ir visišku privatumu.

Per tokius skrydžius lėktuvuose nebūna stiuardesių, o pilotai aprūpinami garsui nepralaidžiomis ausinėmis. Todėl aistringi keleiviai gali būti ramūs, kad jų šūksnių ir dejonių niekas negirdės ir dėl jų nesugėdins.

Tokie skrydžiai dažniausiai dovanojami antrajai pusei gimtadienio, vestuvių metinių ar Valentino dienos proga.

Įdomu tai, kad dažniausiai tokias dovanas savo mylimiesiems suorganizuoja moterys, mat ir pačios sau pasidovanoja aistringų akimirkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.