Žinomo atlikėjo namuose – sekso vergės

Dainos „I believe I can fly“ („Aš tikiu, kad galiu skristi“) kūrėjas, amerikiečių ritmenbliuzo dainininkas Robertas Kelly (50 m.), žinomas kaip R.Kelly, kaltinamas savo namuose kalinantis ir kaip sekso verges išnaudojantis mažiausiai šešias jaunas moteris.

R.Kelly kaltinamas  tuo, kad namuose Atlantoje ir Čikagoje jau ne vienus  metus yra subūręs  sekso sektą, o merginas laiko įkaitėmis ir draudžia bendrauti su artimaisiais bei draugais.<br>„ViDa Press“ nuotr.
R.Kelly kaltinamas tuo, kad namuose Atlantoje ir Čikagoje jau ne vienus metus yra subūręs sekso sektą, o merginas laiko įkaitėmis ir draudžia bendrauti su artimaisiais bei draugais.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Sep 6, 2017, 9:17 PM

Dėl tokio dainininko elgesio į policiją kreipėsi kelių merginų artimieji. Visi jie sutartinai tvirtina, kad nuo tada, kai merginos pradėjo gyventi pas R.Kelly, jos su šeimos nariais nebepalaiko jokio ryšio.

Dukterų saugumu susirūpinę tėvai tikina, kad R.Kelly nuomojamuose namuose Atlantoje ir Čikagoje jau ne vienus metus yra subūręs sekso sektą, o merginas laiko įkaitėmis ir draudžia bendrauti su artimaisiais ir draugais.

Artimai su R.Kelly anksčiau bendravusios ir kurį laiką jo namuose gyvenusios Cheryl Mack, Kitti Jones ir Asante McGee patvirtina tokius dainininkui mestus kaltinimus.

Moterys pasakojo, kad garsenybė netoli savo namų Atlantos priemiestyje ir Čikagos centre nuomojasi būstus, kuriuose gyvena mažiausiai šešios jaunos moterys. R.Kelly iki smulkmenų kontroliuoja jų gyvenimą ir baudžia, jei jos neklauso nurodymų.

Ritmenbliuzo dainininkas nurodo, ką sekso vergės gali valgyti, kuo rengtis, kaip atrodyti, kada gali praustis, miegoti, naudotis telefonu ir, be abejo, kaip ir kada jam filmuojant užsiimti seksu. Mažutėmis vadinamos merginos R.Kelly turi vadinti tėveliu ir visiškai jam paklusti.

Pavyzdžiui, prieš išeidamos iš kambario jos turi paprašyti jo leidimo. Viešumoje dainininkas merginoms leidžia dėvėti tik sportinius kostiumus, kad niekas nematytų jų figūrų.

Jeigu merginos nepaklūsta „tėveliui“, baudžiamos tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Kaip seksualiai patenkinti dainininką ir jam įtikti, esą moko seniai su R.Kelly bendraujanti 31 metų bičiulė. Atvirai prabilusios moterys dainininką vadina tikru marionečių valdovu.

Ritmenbliuzo žvaigždė visus kaltinimus neigia ir vadina juos nepagrįstais. Tačiau tai nebe pirmas R.Kelly gyvenimą drumsčiantis sekso skandalas. Jau septyniolika metų netyla kaltinimai dainininkui dėl vaikų pornografijos ir lytinių santykių su nepilnametėmis.

Vieną jų R.Kelly netgi buvo vedęs. Jaunai ritmenbliuzo dainininkei Aaliyah tebuvo penkiolika, kai 1994-ųjų rugpjūtį Čikagoje ji ištekėjo už trylika metų vyresnio R.Kelly. Kai kurie dainininkui artimi šaltiniai tvirtino, kad paauglė tuo metu buvo nėščia.

Jaunavedžiai bandė nuslėpti, kad susituokė. Tačiau yla išlindo iš maišo. Tiesai paaiškėjus, merginos tėvai pareikalavo anuliuoti santuoką.

Po metų taip ir buvo padaryta, nes santuokos liudijime Aaliyah amžius buvo suklastotas – buvo tvirtinama, kad jai jau yra sukakę aštuoniolika metų.

Tuomet išsiskyrė R.Kelly bei Aaliyah profesiniai keliai. Iki tol su dainininko pagalba karjeros siekusi Aaliyah nutraukė santykius su buvusiu globėju, net vengdavo užuominų apie jį.

2001-ųjų rugpjūtį Aaliyah žuvo lėktuvo katastrofoje. Tris albumus išleidusiai ir kino filme „Romeo turi mirti“ nusifilmuoti spėjusiai žvaigždei tebuvo 22-eji.

Praėjus kuriam laikui po Aaliyah žūties žurnalui „GQ“ R.Kelly pasakojo, kad pirmiausia jį sužavėjo merginos talentas – nuostabus balsas, charizma ir gebėjimas nuostabiai šokti.

Taip pat jis tikino, kad juodu buvo labai artimi, mylėjo vienas kitą ir buvo geriausi draugai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.