Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Greito maisto restorane aistrą malšinusi moteris jaučia begalinę gėdą

Greito maisto restorane su vaikinu lytiškai santykiavusi kitos maitinimo įstaigos barmenė prisipažino jaučianti begalinę gėdą.

 Porelės veiksmai įsiutino visuomenę.<br> Facebook nuotr.
 Porelės veiksmai įsiutino visuomenę.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 6:26 PM

Nuo alkoholio apsvaigę Daniella Hirst (29 m.) ir Craigas Smithas (31 m.), gyvenantys Skarboro mieste, Anglijoje, greito maisto restorane „Domino‘s Pizza“ mylėjosi prie pat prekystalio ir tokiu sunkiai protu suvokiamu elgesiu šokiravo ten dirbančius asmenis.

Apsaugos kamerų užfiksuota medžiaga praėjusią savaitę buvo rodoma magistrato teisme, kur nepadoriu elgesiu kaltinamai porai pranešta, jog už viešą aistrų demonstravimą jiems gresia kalėjimas.

Daniella teigė besijaučianti itin blogai, jai be galo gėda už tai, kas įvyko. Moteris bei pridūrė, kad ji ir jos šeima socialiniuose tinkluose sulaukia įvairių neapykantos ir grasinimų kupinų žinučių.

„Bijau, kad galiu atsidurti už grotų, tačiau jei nuosprendis bus būtent toks, teks su tuo susitaikyti. Mūsų poelgis yra tikrai siaubingas, ir mes turėtume būti nubausti“, – portalui „The Sun“ sakė moteris.

Daniella gailisi tokio savo poelgio, tačiau taip pat pripažino, jog mylėtis viešoje vietoje jai patiko dėl su baime būti užkluptai atsiradusio jaudulio ir užplūdusio adrenalino.

Daniellos ir Craigo aistros įsisiūbavo jiems belaukiant užsakytos picos. Magistrato teisme parodytas nusikaltimo vaizdo įrašas priminė suaugusiems skirtą filmą. Jame, kol greito maisto restorano darbuotojai porai ruošė užsakymą, įsimylėjėliai kampe priešais kasos aparatą, už kelių žingsnių besidarbuojant virėjams, tiesiog mylėjosi.

Daniella, į teismo salę atvykusi pirmoji, dėvėjo rožinę suknelę ir juodas pėdkelnes, salėje sėdėjo rankas susidėjusi ant kelių ir, ekrane pasirodžius jos ir draugo lytiniam aktui, nepakėlė akių.

Savo elgesį moteris apibūdino kaip nepateisinamą ir sakė vietomis negalėjusi žiūrėti policijos nuovadoje jai rodomos apsaugos kamerų užfiksuotos medžiagos.

Daniella pripažino savo kaltę, o Craigas, kuris tuomet, kai vyko teismo posėdis, buvo tardomas dėl kitų pažeidimų, taip pat pripažintas kaltu. Porai šiuo metu gresia maksimali bausmė – 6 mėnesiai už grotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai