Klaipėdietė kepė keksiukus. Tai, ką ištraukė iš orkaitės, atėmė žadą

Šeimą keksiukais palepinta panorusi klaipėdietė Evelina Luko nieko neįtardama atidarė orkaitę, tačiau reginio, kurį išvydo, nesitikėjo. Vienoje feisbuko grupėje moteris pasidalijo intriguojančia nuotrauka, kurioje užfiksuotas desertas daugeliui atėmė amą.

 Klaipėdietės iškeptas keksiukas.<br> Facebook nuotr.
 Klaipėdietės iškeptas keksiukas.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 4, 2017, 9:37 PM

Šios klaipėdietės virtuvėje padvelkė ne tik gardžiu kepinių aromatu, bet ir erotika. Nors daugelis keksiukų pavyko, vienas iš jų buvo kiek kitoks.

„Pro vienos formelės viduriuke esančią skylutę pradėjo veržtis tešla ir lašėti ant orkaitės dugno“, – feisbuke rašė Evelina, sukėlusi tikrą audrą tarp internautų – vienoje moterų pokalbių grupėje ji sulaukė virš 800 patiktukų.

Keksiukas ypatingas tuo, kad daugeliui asocijuojasi su erotiniu maistu, nors tokios formos kepinys išėjo visiškai atsitiktinai.

„Taip dar nėra nutikę, todėl sukėlė nuostabą, pamaniau, kad tai yra verta pasidalijimo viešoje erdvėje“, – juokėsi klaipėdietė.

Moteris pasakojo, kad baigusi kepti keksiuką, jį suvalgė dar nespėjusį ataušti.

Ji kalbėjo, kad tąkart keksiukus kepė pagal savo firminį slaptą receptą.

„Buvo skanu!“, – savo gaminį įvertino Evelina.

Ji tikino, kas maisto ruošyboje įpinti erotikos elementų jai nėra tabu. Paklausta, ką mano apie erotinį maistą, moteris sakė, kad drįstų ir pati paragauti specialiai pagaminto įvairių formų maisto.

„Man erotinis maistas atrodo visai smagus reikalas, kai tam yra proga ir vieta. Tai tiesiog pramoga ir nekasdieniška, smagu. Nesureikšminu“, – kalbėjo Evelina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.