Meilės magija: pilnaties metu moterys atrodo patraukliausios

Žmonių troškimas kiek įmanoma daugiau sužinoti apie fizinę meilę kartais atrodo nenumalšinamas. Kol naujienų portaluose vis daugėja statistikos apie lytinio akto trukmę ir dažnumą, universitetai bei ligoninės steigia specializuotus seksualinės sveikatos centrus. Tačiau suaugusiajai žmonijos daliai, atrodo, niekaip nepavyksta įminti tikrojo intymumo ir seksualumo paslapčių. Veikiausiai taip yra dėl to, kad bandant seksą išmatuoti, pamirštama, kad jis yra daugiau nei tik dviejų kūnų susijungimas.

 Pilnaties metu lytinis potraukis išauga net 3 kartus.<br> 123rf nuotr.
 Pilnaties metu lytinis potraukis išauga net 3 kartus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma Šiaučiūnienė

Nov 22, 2017, 8:15 PM

Fizinė meilė padeda išsaugoti dvasinę

Nenuilstantys biologai moksliškai patvirtino tai, ką jau prieš tūkstantmečius gerai žinojo Rytų išminčiai. Fizinė meilė yra natūrali dvasinės meilės tąsa. Tik tai, kas ilgai buvo vadinama energetiniais mainais, šiuolaikiniai tyrėjai aprašė kaip „meilės“ chemiją. Lytinis aktas abiejų partnerių organizmuose padeda išsiskirti neuromediatoriui oksitocinui. Tai vadinamasis meilės hormonas. Jis susijęs ir su pakylėta įsimylėjimo būsena.

Ypač stipriai jis veikia vyrus. Nes reguliarūs lytiniai santykiai neleidžia nuslopti prieraišumui. Tad posakis, jog patenkinti vyrai „į kairę nesuka“ daugiau nei moksliškai patvirtintas. Reguliariai patiriama seksualinė iškrova sukuria partnerių ryšį, o pastarasis paskatiną vyrą būti dosniu. Ne tik tiesiogine – materialine prasme, tačiau ir skatina dalintis emocijomis, mintimis, galiausiai susieti gyvenimą su jam pasitenkinimą dovanojančia moterimi.

Tačiau kol kas specialistams visame pasaulyje dar nepavyko nustatyti, kodėl šis poveikis toks stiprus būtent vyrams. Tad į pagalbą veikiausiai derėtų pasitelkti šiek tiek Rytų išminties. Dailiosios lyties atstovių seksualumas daugelyje Rytų filosofinių praktikų yra laikomas jos grožio jaunystės ir patrauklumo pagrindu. Seksualinė energija, manoma, gali būti kaupiama tik moters kūne ir sieloje, o lytinio akto metu yra perduodama partneriui.

Nors vakariečių sąmonei toks suvokimas gali atrodyti svetimas, tačiau gerai pagalvojus ir patyrinėjus psichologines būsenas po sueities tai neatrodo taip mistiška. Juk po puikaus sekso ir vos penkiolikos minučių miego vyras jaučiasi pasikrovęs energijos, labiau pasitikintis savimi ir net stipresnis, o pasitenkinimą patyrusi moteris emociškai stabilesnė ir laimingesnė. Tereikia pažvelgti moteriai į akis ir taps akivaizdu ar ji mylisi. Lovos malonumais besidžiaugiančių moterų akys švyti.

Ar įmanoma pakeisti plytele šokolado?

Moters kūnas iš tikrųjų turi įstabią savybę kaupti seksualinę energiją tuomet, kai yra lepinamas. Tam pasitarnauja kūno puoselėjimas masažais ir Spa, dailūs drabužiai, gardus maistas, apsilankymas teatre, malonūs pokalbiai su draugėmis – tai jausminiai malonumai, kurie paslaptingoje moters energijos jėgainėje virsta seksualumu.

Vyrai, deja, šiuo atveju yra visiškai priklausomi nuo savo partnerių ir jiems vienintelis būdas gauti seksualinės energijos – prisiliesti prie moters kūno. Akivaizdu, kad gamta, kurdama vyrą ir moterį pasirūpino ir būdu juos vienas su kitu susieti visuose lygmenyse: fiziniame, jausminiame ir energetiniame. Būtent todėl dviejų žmonių seksualinis ryšys turi tokį stulbinantį poveikį abiejų partnerių kūnams ir sieloms. Skirtingai nei populiaru manyti šiuolaikinėje visuomenėje būtent vyrai, stokojantys intymumo, gali išgyventi lengviau. Jiems pakankama dažniau apsilankyti sporto salėje, ar pasimėgauti vienos nakties nuotykiu.

O štai subtiliam moteriškam organizmui susilaikymas arba vienos nakties nuotykiai sukelia daugiau problemų. Moterys, kurios savo seksualinę energija dalija atsitiktiniuose santykiuose senka, jaučiasi nelaimingos, o tai neretai jas įtraukia į užburtą ratą. Kaskart ieškodamos naujo partnerio jos būna pasiryžusios atiduoti vis daugiau ir daugiau bei pamiršta, kad tik pačios būdamos laimingos gali padovanoti laimę savo partneriui.

Tad beatodairiškos meilės ir tinkamo partnerio paieškos išdalijant savo seksualinę energiją verčia moteris jaustis pavargusiomis ir nedarbingomis. Vyrai turėtų nepamiršti padėti moteriai sukaupti seksualinę energiją, kuria vėliau ji pasidalins su juo. Tad nederėtų taupyti pinigų dovanoms, laiko apkabinimams ir dėmesio smulkmenoms. Tai investicijos, kurios tikrai atsiperka sugulus į vieną lovą.

Pažinti partnerį padeda net žvaigždės

Astrologija skaičiuoja jau kiek daugiau kaip 4 tūkst. metų. Nors ji stipriai kritikuojama, tačiau net mokslininkai pripažįsta, kad esama įrodymų, jog žmogaus gimimo momentas daro įtaką jo psichologijai. Remiantis apklausomis, 32 milijonai amerikiečių tiki astrologija. O tūkstantmečius gyvuojančia sinastrija pasikliauja ne mažiau žmonių visame pasaulyje.

Tai astrologijos kryptis, nagrinėjanti žmonių tarpusavio santykius bei jų suderinamumą. Astrologai palygina vyro ir moters asmeninius horoskopus, suranda sąlyčio taškus bei nustato jų santykių potencialą, net sudaro bendrą poros likimo žemėlapį. Jame specialistai įžvelgia fizinį, emocinį, dvasinį suderinamumą. Būtent šie aspektai lemia, ar du vienas kitą pamilę žmonės gyvens darnoje, ar jų santykiams teks daugybė išbandymų.

Tikrasis poros suderinamumo nustatymas reikalauja sudėtingų skaičiavimų ir didelio kruopštumo, tad įvertinti kiekvieno potencialaus partnerio, deja, neįmanoma. Visgi apie žmogaus seksualumą daug ką gali pasufleruoti Mėnulis. Jis visada yra susijęs su emocijomis, jausmais, tad trokštant intymiai pažinti partnerį derėtų pasidomėti, kokioje padėtyje jo gimimo momentu buvo Žemės palydovas.

Jeigu vieno iš partnerių Mėnulis yra Skorpiono ženkle, jiems būtina reguliariai mėgautis kūniškais malonumais. Antraip tokį žmogų gali pradėti kamuoti net psichinės ligos, tokios kaip šizofrenija ir depresija. Sueitis šiuos žmones įžemina, gydo ir daro laimingesnius. Kai poroje yra toks astrologinis fonas rekomenduotina išbandyti rytietiškas seksualumo praktikas. Pavyzdžiui, tantrinį seksą. Mėnulis net gali padiktuoti tinkamiausią laiką seksui.

Teigiama, kad Mėnulio fazės daro tiesioginę įtaką seksualiniam aktyvumui: pilnaties metu lytinis potraukis išauga net 3 kartus, o Kinijos Feng Shui specialistų teigimu, būtent pilnaties metu moterys atrodo patraukliausios. Mat dėl organizme besikaupiančių skysčių papilnėja moters krūtys ir šlaunys.

Geri patarimai:

Jeigu biudžetas ir finansine, ir laiko prasme yra ribotas, moteris negauna tinkamo rūpinimosi ir energetiškai senka. Tuomet negali suteikti seksualinės energijos vyrui. Visgi yra išradingų būdų kaip tinkamai palepinti moterį. Masažą mylimajai gali atlikti ir pats vyras. O nuoširdūs komplimentai tikrai nieko nekainuoja.

Astrologų nuomone, Avino ženklo atstovai yra vyrai, kurie sekso srityje siekia greito malonumo. Jų moto „greitai, čia ir dabar“. Tačiau partnerė gali šiuos vyrus paskatinti elgtis kitaip, tapti dėmesingesniems. Tereikia nepabijoti kalbėtis.

Jeigu astrologiškai moters mėnulis yra pažeistas, ji dažniausiai būna perdėtai jausminga, itin jautri, blogai sutaria su mama, greitai susigraudina, neadekvačiai reaguoja į Mėnulio pilnatį. Tokios moterys turėtų saugoti savo krūtis. Moters krūtinė tarsi jo energetinis centras, o sekso metu neatsargiai glamonėjama dar labiau išbalansuoja ir taip itin jautrią asmenybę. Per daug intensyvus krūtinės stimuliavimas išveda tokią moterį iš pusiausvyros, net jeigu vyrui ir atrodo, jog jis elgiasi švelniai, moteriai tai per šiurkštu. O intensyvios krūtinės glamonės moterims su astrologiškai pažeistu mėnuliu gali skatinti cistų ar net krūties vėžio atsiradimą, nes tai jautriausia jų kūno vieta.

Dvasingų pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė psichologė, fenotipologė ir astrologė Vilma Šiaučiūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.