Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Makšties laimės vadybininkas – keista, bet reikalinga profesija

Makšties laimės vadybininkas – ši profesija ne iš erotinės komedijos. Tai – oficialios amerikiečio Josho Nalveno pareigos. Jos įrašytos jo vizitinėje kortelėje, gyvenimo aprašyme ir socialinio tinklo paskyroje.

 Kitose įmonėse Joshas turbūt galėtų prisistatyti kaip rinkodaros, produkto ar procesų vadovas. <br>123rf asociatyvi nuotr.
 Kitose įmonėse Joshas turbūt galėtų prisistatyti kaip rinkodaros, produkto ar procesų vadovas. <br>123rf asociatyvi nuotr.
 Kitose įmonėse Joshas turbūt galėtų prisistatyti kaip rinkodaros, produkto ar procesų vadovas. 
 Kitose įmonėse Joshas turbūt galėtų prisistatyti kaip rinkodaros, produkto ar procesų vadovas. 
Savo intymias kūno zonas yra pasikoregavusios ir amerikiečių realybės šou žvaigždės seserys Kim ir Khloe Kardashian.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Savo intymias kūno zonas yra pasikoregavusios ir amerikiečių realybės šou žvaigždės seserys Kim ir Khloe Kardashian.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian
„Makšties dizaino“ procedūras išbandė „Playboy“ modelis K.Khan (nuotr.), TV laidų vedėjos B.Glanville ir Sh.Osbourne.
„Makšties dizaino“ procedūras išbandė „Playboy“ modelis K.Khan (nuotr.), TV laidų vedėjos B.Glanville ir Sh.Osbourne.
B.Glanville
B.Glanville
Sh.Osbourne
Sh.Osbourne
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Jan 22, 2018, 9:16 PM

Tai visiškai nereiškia, kad Joshas – iškrypėlis. Tai, ką jis daro, – teisėta ir oficialu. Niujorke gyvenantis vyras dirba sekso žaislų įmonėje „Dame Products“, kurios šūkis internetinėje svetainėje priverčia nusišypsoti: „Darome pasaulį laimingesnį, pamažu po vieną makštį.“

Kad ir kaip įžūliai ar šelmiškai skambėtų, Josho pareigos tinkamai apibūdina tai, ką vyras kasdien daro darbe.

Svarbiausias jo, kaip ir visų kitų, dirbančių sekso žaislų įmonėse, tikslas ir uždavinys – užtikrinti klienčių pasitenkinimą.

Tiesa, netiesiogine to žodžio prasme. Į Josho pareigų sąrašą įeina inventoriaus priežiūra, bendravimas su klientais, reagavimas į jų pastabas, interneto svetainės tekstų kūrimas, elektroninių laiškų rinkodaros kampanijų kūrimas ir vykdymas, darbas su socialinių tinklų nuomonės formuotojais.

Kitose įmonėse Joshas turbūt galėtų prisistatyti kaip rinkodaros, produkto ar procesų vadovas. Tačiau tik ne vibratorius gaminančioje įmonėje. Beje, kitų „Dame Products“ įmonės darbuotojų pareigybių pavadinimai yra įprasti.

Dviejų moterų – inžinierės Janet ir psichologės Alex – įkurta įmonė moterims visame pasaulyje pardavinėja du produktus – „Finą“ ir „Evą“.

Tai maži klitoriaus vibratoriai, kuriuos moterys gali naudoti vienos pačios arba sekso su partneriu metu.

Manantiems, kad makšties laimės vadybininko darbas yra kiekvieno vyro svajonė, amerikietis skuba prieštarauti.

Čikagos universitete anglų kalbos ir literatūros bakalauro laipsnį įgijęs Joshas neslepia, kad daug moterų nepasitiki vyru, kuris viešai skelbiasi, jog eina tokias keistas pareigas. Tai trukdo, kai jis nori užmegzti asmeninius santykius su jam patinkančia moterimi.

„Kai socialiniame tinkle pasirodė mano pareigų pavadinimas, mano sėkmės rodiklis nukrito“, – neslėpė beveik pustrečių metų šį darbą dirbantis Joshas.

Dauguma žmonių, išgirdę apie jo pareigas, mano, kad jis tiesiog nevykusiai vulgariai juokauja. Todėl vyras stengiasi nepainioti savo asmeninio ir profesinio gyvenimo.

Tačiau tai pavyksta ne visuomet. Pavyzdžiui, su savo buvusia širdies drauge jis testavo „Fino“ – vibratoriaus, naudojamo tarp pirštų, prototipus.

Nepaisant kitų žmonių reakcijos, Joshas nemano, kad jo darbas kuo nors neįprastas. Jis mėgsta dažnai kartoti, kad yra paprastas vyrukas, dirbantis sekso žaisliukų įmonėje.

Amerikiečio draugai pavydi, kad aplink jį nuolat sukiojasi moterys.

Mat dirbdamas įmonėje, kuri visą dėmesį skiria tam, kad moterys jaustų pasitenkinimą, jis yra itin dėmesingas ir žino, kaip pamaloninti kiekvieną dailiosios lyties atstovę.

Šiuolaikinės moterys pasiryžusios viskam, kad tik ilgiau išliktų geidžiamos. Nauja mada tapo „makšties dizaino“ procedūros.

Daugiau jokios moteriškos gėdos – vadinamosios kupranugario kanopos. Taip vadinamas per daug aptemptas moters tarpukojis.

Plastikos chirurgai tvirtina, kad vis daugiau moterų ryžtasi intymių vietų plastinei korekcijai, nes nori gerai atrodyti dėvėdamos siauras kelnes.

Vadinamosios makšties dizaino procedūros per pastaruosius metus sparčiai išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Pavyzdžiui, Jungtinėse Amerikos Valstijose praėjusiais metais šių operacijų poreikis išaugo net 23 procentais, palyginti su ankstesniais metais. Didžiojoje Britanijoje per pastarąjį dešimtmetį šių operacijų padaugėjo penkis kartus.

Nors manoma, kad intymių vietų plastinių korekcijų populiarumui įtakos turėjo pornografijos pramonė, kai kurie tokias operacijas atliekantys medikai tvirtina, jog vis daugiau jų pacienčių gyvena aktyvų gyvenimą, sportuoja ir tiesiog nori gerai atrodyti dėvėdamos aptemptus sportinius drabužius.

Be to, vis daugiau jaunų moterų susižavi galimybe patobulinti savo intymių vietų išvaizdą. Dažnos pacientės – ir kūdikių susilaukusios moterys.

Bene dažniausios operacijos – mažųjų lytinių lūpų korekcijos. Tačiau vis labiau populiarėja ir vaginoplastika. Jos tikslas – susiaurinti makštį, kuri dėl amžiaus ar gimdymo tampa laisva, neįsitempusi.

Yra manančiųjų, kad po tokios procedūros gali padidėti jautrumas, tačiau dauguma medikų tokiu teiginiu abejoja.

Vaginoplastikos procedūros atliekamos arba naudojant vietinę nejautrą, arba bendrąją anesteziją ir trunka apie porą valandų. Daugelis pacienčių jau tą pačią dieną po tokios procedūros gali važiuoti namo.

Toms, kurios bijo skalpelių, siūlomos nechirurginės makšties pakėlimo procedūros. Jos esą padeda susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir sekso potraukį.

„Makšties dizaino“ procedūras išbandė ne viena garsenybė. O kai kurios netgi drąsiai apie tai kalba.

Pavyzdžiui, britė „Playboy“ modelis Khloe Khan (26 m.) prisipažino, kad dėl tokių procedūrų specialiai skrido į Turkiją.

Amerikietė televizijos laidų dalyvė, knygų autorė ir buvęs modelis Brandi Glanville (44 m.) savo knygoje atvirai rašė, kad ji išsireikalavo, jog už šias procedūras sumokėtų jos buvęs vyras, kai jis ją paliko dėl kitos moters.

„Nusprendžiau, kad jei jis sugadino mano makštį, turi sumokėti už naują“, – savo požiūrį atskleidė moteris.

Savo intymias zonas yra pasikoregavusios ir amerikiečių realybės šou žvaigždės seserys Kim Kardashian (37 m.) ir Khloe Kardashian (33 m.).

Apie tai yra pasitarusi ir raudonplaukė britė Sharon Osbourne (65 m.).

Daugelio televizijos laidų vedėja ir teisėja, muzikanto Ozzy Osbourne’o žmona yra sakiusi, kad iš visų kosmetinių procedūrų, kurias yra patyrusi, makšties siaurinimo operacija buvo pati skausmingiausia.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.