Žemaūgė elitinė palydovė tiki savo profesijos kilnumu

Miniatiūrinė raudonplaukė Alice Little (27 m.), ko gero, yra žemiausia, bet bene garsiausia ir daugiausia uždirbanti elitinė palydovė Jungtinėse Amerikos Valstijose. Už pasimatymą su vos 143 centimetrų ūgio moterimi vyrai pakloja tūkstančius eurų.

 Alice Little tikino, kad jai visuomet patiko dirbti su žmonėmis.<br> Instagram nuotr.
 Alice Little tikino, kad jai visuomet patiko dirbti su žmonėmis.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 6, 2018, 4:06 PM

Legaliame viešnamyje dirbanti iš Airijos kilusi moteris, kurios tikrasis vardas nežinomas, neabejoja savo profesijos teikiama nauda visuomenei. Ji pasisako už prostitucijos legalizavimą, prostitučių teisę į sveikatos apsaugą.

Airijos sostinėje Dubline gimusi ir iki 5 metų čia gyvenusi, o vėliau į JAV persikėlusi Alice Little pastaruosius kelerius metus dirba garsiajame viešnamyje „Moonlite BunnyRanch“ netoli Nevados valstijos sostinės Karson Sičio.

Beje, Nevada – vienintelė valstija, kurioje įteisinta prostitucija.

Populiariausioje viešnamių magnato Dennio Hofo valdomoje rančoje, skirtoje tik suaugusiesiems, dirba daugiau kaip 500 merginų.Alice tituluojama geriausia „Moonlite BunnyRanch“ prostitute.

Moteris tvirtina, kad dažnai per pasimatymą jai tereikia pasikalbėti ir tiesiog apkabinti klientą.

Seksas, anot jos, vyrams ne toks svarbus kaip nuoširdus dėmesys.

Alice Little tikino, kad jai visuomet patiko dirbti su žmonėmis, o dabartiniame savo darbe ji mato kur kas kilnesnį tikslą nei aistrų patenkinimą.

Ji tiki, kad tokiu būdu ji rūpinasi žmonėmis, o artumas, kurį suteikia klientams, padeda jiems atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius, vidinius kompleksus ir ligas.

Ji pati, pavyzdžiui, dėl savo itin žemo ūgio niekuomet nekompleksuoja ir su pasididžiavimu save vadina žemiausia legalia palydove.

„Humanistinis elementas man be galo svarbus. Galų gale mes visi esame žmonės ir nusipelnome, kad mumis būtų rūpinamasi, nepaisant negalių, erekcijos sutrikimų ir seksualinės patirties.

Man tai darbas, kai turiu daug rūpintis kitais“, – aiškino Alice Little.

Moteris neslėpė, kad dažnai jai tenka dirbti su iki tol jokių seksualinių santykių neturėjusiais vyrais. Su tokiais ji stengiasi būti itin atidi.

Alice Little jiems bando padėti atsikratyti drovumo, nugalėti nesveiką jaudulį ir išmokyti kai kurių sekso paslapčių.

Sutikusi naują žmogų prostitutė visuomet ir pati turi ko iš jo išmokti, todėl mielai klausosi jų istorijų ir patirčių.

„Tai padeda būti geresniu žmogumi“, – tvirtino Alice Little.

Tiesa, klientams dažniausiai nerūpi prostitutės asmenybė. Jie nesidomi nei kodėl ji dirba tokį darbą, nei kokia jos šeima. Tokių klausimų ji sulaukia labai retai, o išgirdusi juos išsisuka sakydama, kad mieliau pasikalbės apie juodu ir tai, ką jie darys.

Alice Little neslėpė, kad kartais išgirsta labai keistų pageidavimų, tačiau nėra nieko, kas ją išgąsdintų. Klientų ji neskirsto pagal lytį ar amžių.

Neretai tarp jos klientų būna porų, norinčių atrasti naujų seksualinių pojūčių.

Prieš pradėdama dirbti palydove Alice Little baigė psichologijos studijas ir išbandė ne vieną profesiją. Ji dirbo žokėja žirgų lenktynėse, greitosios medicinos pagalbos technike, masažuotoja.

Bet patirtis ir išgyvenimai niekur nebuvo tokie ryškūs kaip pirmaisiais mėnesiais dirbant prostitute. Moteris neslėpė, jog pirmosiomis dienomis labai nervinosi, drebėjo kaip lapas.

Atsipalaiduoti ir įgyti pasitikėjimo savimi jai padėjo vyresnė ir daugiau patirties turinti kolegė – pamokė, kaip bendrauti su klientu, kaip jį įsivesti į kambarį, pasodinti ant lovos, ką kalbėti.

Airei pakako kelių kartų, kad su klientais jaustųsi it žuvis vandenyje. Dabar ji yra atvira visoms seksualinėms svajonėms, neturi jokių tabu – visai kitaip elgiasi ir net vaikšto. Savivertę kelia ir didelės uždirbamų pinigų sumos.

„Pinigai – fantastiški. Mažiausiai tikėjausi, kad užmegsiu tiek daug nuostabių ryšių su kolektyvu, klientais“, – džiaugėsi airė.

Jos šeima visuomet ją rėmė dėl tokio pasirinkimo. Galbūt sunkiau buvo su tuo susitaikyti mamai, kuri dejavo, kad artimiausiu metu duktė nepadovanos anūkų.

„Artimiesiems aš tik pasakiau, kad tai darysiu. Jie galėjo tai priimti ir likti mano gyvenime arba nepriimti ir nebūti mano gyvenimo dalimi“, – pokalbį su artimaisiais prisiminė Alice Little.

Raudonplaukės airės artimiesiems svarbiausia buvo, kad ji jaustųsi saugi. O saugumą jai garantuoja tai, kad dirba legaliame viešnamyje.

Jaunos moters įsitikinimu, keista, kad seniausia profesija pasaulyje ne visur legalizuota.

Bet visą laiką dirbti šio darbo ji neketina.Po metų darbo „Moonlite BunnyRanch“ moteris sutaupytus pinigus investavo į nedidelį viešbutį, kurį atidarė kartu su draugais iš koledžo laikų.

Alice Little planuoja sulaukusi keturiasdešimties ar penkiasdešimties valdyti kur kas daugiau nekilnojamojo turto. Tada ji galės ramiai ir patogiai su keliais šunimis ir galbūt kate gyventi kur nors netoli Tahou ežero tarp Kalifornijos ir Nevados valstijų.

Alice Little planuose vietos antrajai pusei nėra – šiuo metu moteris tiesiog nemato savęs, kuriančios ateitį su kitu žmogumi.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.