Savo intymaus gyvenimo detales vyras sužinojo tik iš žmonos tinklaraščio

Vyras sužinojo, kad neįgali žmona jam nežinant rašė tinklaraštį apie jų seksualinį gyvenimą. Tokiomis naujienomis vyrą nustebino jo paties brolis.

 Moteriai labiau už viską buvo svarbu patvirtinimas, jog yra geidžiama.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Moteriai labiau už viską buvo svarbu patvirtinimas, jog yra geidžiama.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Po nelaimės pora nesimylėjo pusantrų metų.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Po nelaimės pora nesimylėjo pusantrų metų.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 4:43 PM

Drąsi mama iš Devono prieš porą metų jodinėdama patyrė nelaimingą atsitikimą – jai buvo sužalotas stuburas ir moteris liko paralyžuota.

Skaitė net kolegos

Savo tinklaraštyje „The Unnecessary Pessary, the continuation“ (jį galima rasti feisbuke) Benita Lambert (51 m.) atsivėrė apie intymumo su vyru troškimą, nepaisant to, jog po traumos ji neteko pojūčių savo lyties organuose. Jos istorija buvo aprašoma ir portale „The Sun“.

Benita su vyru Mattu (42 m.) pasirodė rytinėje Anglijos TV laidoje „This Morning“. Mattas šokiravo žiūrovus prisipažindamas, kad neturėjo supratimo apie žmonos savijautą, kol neperskaitė jos tinklaraščio.

„Internetinis dienoraštis atskleidė man daugiau nei pasakojo ji pati“, – sakė vyras.

Apie detales, aprašomas internete jis teigė nežinojęs iki pokalbio su savo broliu.

„Jis man paskambino į darbą ir paklausė: „Ar matei, ką Benė rašo savo tinklaraštyje?“ Atsakiau, kad ne, o jis pridūrė, kad vienas vyrukas jo darbe kaip tik dabar skaito ištraukas kolegoms“, – prisiminė Mattas.

Vietoj manęs galėjo būti dukra

Gyvenimą pakeitusi nelaimė Benitai įvyko netikėtai. Moteris prisimena, kaip jodinėjant dukters poniu šis pasibaidė, stojo piestu, numetė ją ir nusileido ant viršaus. Išgirdusi keistą traškesį Benita suprato, kad kažkas negerai.

„Iš tikrųjų turėjau jodinėti ne aš, o duktė. Todėl niekada nesigailėsiu, jog vietoje jos sėdau ant to ponio. Baigtis būtų visiškai kitokia, jei po juo būtų atsidūrusi trylikametė“, – neslėpė moteris.

Dabar Benita nevaldo kojų žemiau kelių, nejaučia kojų iš nugaros pusės, o taip pat yra paralyžuota per kūno vidurį – tai yra, nuo pilvo apačios iki šlaunų viršaus.

Po tris mėnesius trukusios reabilitacijos moteris grįžo namo ir pradėjo rašyti tinklaraštį.

Sekso metu – nieko

„Tai buvo puiki terapijos forma. Kartais pabusdavau viduryje nakties ir jausdavau, kaip nerimas manyje nugali. Man tikrai reikėjo visą tai išrašyti, o baigusi rašyti jau būdavau pasirengusi naujai dienai“, – sakė Benita.

Tinklaraštyje ji drąsiai papasakojo apie pirmąjį kartą, kai po nelaimės mylėjosi su vyru Mattu.

„Užtrukau amžius, kol sukaupiau drąsą mylėtis, – rašė moteris. – Suvokiau, kad nors ir jaučiausi beveik savimi, o ir atrodžiau panašiai, visgi nebuvau tas pati moteris kaip prieš nelaimę. Norėjau aistros. Troškau pajusti, kad vis dar esu seksualiai patraukli. Nors mano kojos ir neveikė, norėjau būti regima kaip moteris ir nepaisant visko – būti geidžiama.

Viskas, ko norėjau – tebebūti trokštama. Manau, kad dėl kojų nevaldymo man būtinai reikėjo patvirtinimo, jog vis dar esu įgali kaip moteris. Kad vyras žiūri į mane ne su gailesčiu, o kaip į savo žmoną ir seksualinę partnerę.“

Pora kelis kartus kalbėjosi apie pozas, kurios tiktų, tačiau Mattas buvo atsargus. Sakė bijojęs ją dar labiau sužeisti, taigi Benita sutiko susilaikyti.

Po nelaimės praėjus maždaug pusantrų metų, pora pagaliau pasimylėjo.

„Vėl buvo kaip senais laikais. Tas jausmas, kad esi trokštama, geresnis už bet kokį orgazmą. Bet... fizinio pojūčio nebuvo jokio. Nieko. Nė trūktelėjimo ar kutulio jausmo, absoliučiai nieko“, – prisiminė moteris.

Intymumas svarbiau už viską

Ji pasakojo, kad paskui, būdama su draugais, išsiverkė. Suprato, jog gyvenimas jau yra toks, koks yra, tačiau gniuždė neteisybė. Atrodė, jog netekus galimybės vaikščioti, jai galėjo likti bent seksualiniai malonumai.

„Panašu, jog mokslas ir mano nervų sistema manė priešingai. Nepasakiau to Mattui. Kodėl? Nes nenorėjau, jog jis jaustųsi lyg mylėdamasis su mėsos gabalu. Ar turėčiau jam pasakyti? – klausė ji tinklaraštyje. – Maniau, iš to nebūtų nieko gero.

Tarpusavio chemija, trauka būtų prarastos galutinai. Bijojau, jog seksas taptų tik mechaniniu aktu, kuriuo nė vienas mūsų nesidžiaugtų. Taigi tylėjau ir slapčia nekenčiau savo kūno dėl tokios išdavystės.“

Benita pridūrė, kad vėliau su vyru mylėjosi dar kelis kartus ir po to tapo kur kas lengviau apie tai šnekėtis. Rytinės televizijos laidos vedėjams ji pripažino, kad vyrui sužinojus tiesą iš jos tinklaraščio tapo paprasčiau atvirai kalbėtis vienam su kitu.

Laidos vedėja Holly jų istoriją pavadino įkvepiančia.

„Šios situacijos grožis tame, jog nepaisant to, ką jauti ar nejauti, svarbiausia yra meilė vienas kitam. Tas jausmas, kad esi trokštamas ir tarpusavio intymumo akimirka – štai kas jūsų santykius padaro stipriais“, – sakė Holly.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.