Vyrai negaili pinigų už galimybę pasijusti šunimi ar šiukšle

Iš Australijos kilusi Bliss Theodora (31 m.) su vyrais elgiasi lyg su šunimis. Tačiau nė vienas iš jų dėl to niekam nesiskundžia. Atvirkščiai, už tai jie netgi susimoka.

Ponia Bliss neslėpė, kad jos dažnai prašoma žaisti nešvarius ir erotiškus žaidimus, kuriuose ji – valdovė, o klientas – vergas ar šiukšlė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Ponia Bliss neslėpė, kad jos dažnai prašoma žaisti nešvarius ir erotiškus žaidimus, kuriuose ji – valdovė, o klientas – vergas ar šiukšlė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2018-05-30 21:28

Didžiojoje Britanijoje, Londone, gyvenanti australė per valandą uždirba daugiau nei 200 eurų, o už visą naktį trunkančią sesiją – daugiau nei pusantro tūkstančio eurų.

Už tokius pinigus ji padeda savo klientams įgyvendinti pačias keisčiausias fantazijas. Pavyzdžiui, būti surakintiems antrankiais, kankinamiems belangėse, laikomiems šiukšliadėžėmis ar vadinamiems šunimis.

Tačiau Ponios Bliss slapyvardžiu pasivadinusi moteris seksu su klientais neužsiima. Pirmiausia todėl, kad ji – laimingai ištekėjusi moteris.

„Man malonu padėti klientams nukeliauti už kasdienės realybės ribų, pažinti fantazijas ir troškimus ir panerti į juos.

Aš leidžiu žmonėms atitrūkti nuo normalaus savęs ir mėgautis tuo, kas jiems iš tikro malonu, – žaidžiant su tuo, kas manoma, kad yra nešvaru, iškrypėliška ar nešvanku“, – atviravo Ponia Bliss.

Jos darbe ypač svarbu bendrauti ir rūpintis vienam kitu. O tai kasdieniame gyvenime patiria toli gražu ne kiekvienas.

Prieš dvejus metus iš Australijos į Didžiąją Britaniją atvykusi gyventi Bliss – buvęs modelis. Dabar ryškių mėlynų plaukų turėtoja – profesionali seksualinio sadizmo ekspertė.

Didžiosios Britanijos spaudai moteris tvirtino, kad jos paslaugos nežaloja klientų nei psichologiškai, nei fiziškai.

„Aš galiu užgauti, bet nežaloju. Nes galų gale tai verslas, kai bendru sutarimu išgyvenama fantazija, kuria mėgaujasi ir klientas, ir aš“, – aiškino moteris.

Ponia Bliss neslėpė, kad jos dažnai prašoma žaisti nešvarius ir erotiškus žaidimus, kuriuose ji – valdovė, o klientas – vergas ar šiukšlė.

Moteris su klientais susitinka ne tik gyvai, bet ir bendrauja internetu. O vienas didžiausių jos darbo privalumų – nė viena diena nebūna vienoda.

„Kiekviena diena yra kitokia. Šiame versle viskas priklauso nuo to, ar turi klientų, asmeninių reikalų. Arba tiesiog pasiimi kelias dienas poilsio, kurios šiame versle yra be galo svarbios.

Aš galiu visą dieną praleisti belangėje arba visą dieną gulinėti lovoje“, – savo darbo ypatumais dalijosi Ponia Bliss.

Laisvalaikiu keliauti mėgstanti australė didžiuojasi savo karjera ir ketina ją tęsti dar bent dešimtmetį.

Apsigyvenusi Londone ji turi daugiau laiko ir naujiems darbams. Moteris prisideda prie tokių projektų, kuriais siekiama skatinti lytinį švietimą mokyklose, užtikrinti moterų teises ir saugesnes darbo sąlygas sekso srities darbuotojoms.

Ryškūs mėlyni plaukai ir itin liaunas liemuo – Ponia Bliss į save moka atkreipti dėmesį. Dvidešimties ji pradėjo dirbti apatinių drabužių modeliu. Vėliau šoko striptizą, dirbo palydove ir filmavosi pornografiniuose filmuose.

Australė pasakojo, kad iš pradžių ji tik lydėdavo turtingus vyrus į renginius ir intymių paslaugų jiems neteikdavo. Netrukus ji tapo iki pusės apsinuoginusia padavėja ir ja pradirbo net penkerius metus.

Nors Bliss patiko išbandyti pačius įvairiausius darbus, didžiausią aistrą jį jautė galėdama save atskleisti erotiškuose žaidimuose, kuriems naudojami antrankiai, rimbai, sadizmo ir mazochizmo elementai.

Profesionalias tokio pobūdžio erotines sesijas Bliss pradėjo teikti apsigyvenusi Londone. Moteris džiaugėsi, kad per pusantrų metų jos verslas išsiplėtė.

Daugėja klientų, taip pat ir iš jų gaunamų dovanų.

Bliss klientams ir pati dažnai pateikia dovanų, kurių norėtų gauti, sąrašus.

Papildomai ji užsidirba pardavinėdama savo asmeninius daiktus – nuo batelių iki dėvėtų prisegamų kojinių ar sekso žaisliukų. Ji neabejoja, kad tokios prekės klientams padeda įgyvendinti seksualines svajones.

Tačiau ne viskas rožėmis klota. Australė neslėpė, kad vadovauti verslui, kad ir koks jis būtų, nėra lengva. Tai užima daug laiko ir kainuoja nemažai nervų, o socialinių garantijų nėra.

Be to, jai didelė atsakomybė tenka už savo ir kliento saugumą. Bliss įvaldžiusi keletą metodų, kaip patikrinti klientus ir atsirinkti tik patikimus.

Tačiau visuomet reikia būti pasiruošusiai – niekada negali būti visiškai tikras, kaip vienoje ar kitoje situacijose pasielgs kitas žmogus.

Australė pripažįsta, kad per savo karjerą kelis sykius buvo atsidūrusi pavojuje. Su tuo susiduria ir kitos panašia veikla užsiimančios moterys – joms kyla pavojus būti išprievartautoms ar net nužudytoms.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.