Netikėta priežastis verčia moterį mylėtis su svetimais vyrais

Galvos sutrenkimas merginai sužadino nevaldomą norą mylėtis su vis kitais vyrais. Kaip bebūtų keista, jos vaikinas neprieštarauja.

 Pora kartu jau dvejus su puse metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Pora kartu jau dvejus su puse metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2018, 7:36 PM

Nikki Pegram (31 m.) savo vaikino Marco (32 m.) neišduoda. Jie gyvena kurdami vadinamus atvirus santykius – tai reiškia, turi galimybę mylėtis ir su kitais asmenimis, tačiau tik tarpusavyje yra tikra pora ir mezga artimą psichologinį.

Po rimtos galvos traumos Nikki pasireiškė neįprasti seksualiniai troškimai. Kaip pasakojama portale „The Sun“, ji jaučia nenumaldomą norą turėti daugybę seksualinių partnerių.

Norai po traumos

Įsivaizduokite sceną. Nikki pasikelia nuo grindų savo apatinius, kresteli plaukus ir pabučiuoja lovoje gulintį vyrą. Tada apsirengia ir taksi keliauja namo. Grįžusi įžengia į svetainę ir pabučiuoja savo vaikiną Marcą. Tada paskęsta jo glėbyje.

Bet Nikki neslapukauja ir nemezga romano. Tiesiog ji su Marcu jau dvejus metus gyvena atviruose santykiuose.

Moteris gyvena ne tik su savo mylimuoju, bet ir su septynerių metų sūnumi Freddie.

„Gyvenimas kur kas geresnis, kai gali jausti seksualinę pilnatvę. Seksas su vienu žmogumi greitai tampa rutina. Žinojimas, jog galiu pašėlusiai mylėtis su patikusiu vyriškiu, o tada grįžti namo pas savo nuostabų vaikiną yra tikra svajonė“, – sakė ji.

Nikki propagavo monogaminius santykius iki 2014-ųjų. Tuomet įvyko nelaimė. Moteris nukrito ir susitrenkė galvą į metalinį strypą. Jai buvo diagnozuota amnezija. Po to santykiai su sūnaus tėvu ilgai nebetruko.

„Buvau poroje su sūnaus tėvu septynerius metus. Mylėjau jį ir nenorėjau mylėtis su niekuo kitu. Tačiau mums išsiskyrus gavau galimybę pasimėgauti įdomesniu meilės gyvenimu. Many atsirado tokių seksualinių troškimų, kokių lig tol nebuvau turėjusi. Mėgavausi naujomis pažintimis ir seksualiniais santykiais“, – pasakojo moteris.

Nikki susidraugavo su Marcu per „Tinder“ pažinčių programėlę telefone.

„Mes susitikdavome tris-keturis kartus per savaitę, drauge miegodavome. Po kurio laiko panorome rimtesnių santykių. Džiaugiausi vėl turėdama vaikiną“, – prisiminė ji.

Tačiau Nikki seksualiniai pokyčiai buvo ryškūs. Ji vis dar troško kitų vyrų dėmesio.

Jaudulys ir virtualus flirtas

„Norėjau būti su Marcu. Nenorėjau jo išdavinėti. Nusprendėme išmėginti atvirus santykius. Tai mane jaudino“, – neslėpė moteris.

Ji užsiregistravo dviejuose pažinčių portaluose, o Marcas su moterimis susipažindavo dirbdamas barmenu.

„Pirmas vaikinas, su kuriuo permiegojau jau būdama Marco mergina – mano buvęs partneris. Jis man parašė, aš atrašiau, paflirtavome ir susitikome. Pasakiau jam apie atvirus santykius ir nuolatinį partnerį, jis neprieštaravo. Seksas buvo nepaprastai jaudinantis.

Su kitais vyrais susipažindavau pažinčių tinklalapiuose ir per tam skirtas telefonines programėles. Virtualus flirtas tiek smagus, kiek ir pats seksas. Dievinu tos akimirkos spontaniškumą“, – tvirtino Nikki.

Tačiau ne visiem toks gyvenimo būdas pasirodė priimtinas.

„Vienas vaikinas ėmė pavyduliauti Marcui. Todėl lioviausi su juo miegojusi. Visa atvirtų santykių esmė ir yra nepririšti kito žmogaus, o suteikti laisvės“, – įsitikinusi moteris.

Ji ir Marcas per dvejus su puse metų trunkančią draugystę jau yra miegoję su keturiais kitais žmonėmis.

Svarbiausia - atvirumas

Nikki jau ilgai susitikinėja su vyresniu vyru, su kuriuo susitinka kartą per mėnesį. Marcas labiau yra linkęs į vienos nakties nuotykius.

„Kas kartą jis paskambina man paprašyti leidimo. Visada jį duodu. Mane netgi užveda išgirdus, ką Marcas tuo metu veikia ir nori veikti. Jeigu jis man nepasakytų, kad permiegojo su kažkuo kitu, laikyčiau tai išdavyste, – teigė moteris. – Jis taip pat nori žinoti, kad buvau išėjusi susitikti. Tačiau nenori girdėti detalių apie seksą su kitais.

Marcas mėgsta pasikalbėti su mano potencialiais meilužiais, kad įsitikintų, jog jais pasitiki. Jeigu ko nors nenorime daryti tarpusavyje, gauname tai su kitu žmogumi.

Abiems patinka grubus seksas, tačiau kartais aš noriu dar grubesnių patirčių, o Marcas nenori manęs skriausti. Tokiais atvejais paskambinu kitam savo partneriui ir pasilinksminu su juo. O štai mano vaikinui patinka odiniai žaisliukai, virvės, pančiai... Man – ne. Todėl kai jis to nori, eina pas kitą moterį.“

Nikki nori perduoti savo sūnui tą patį atsipalaidavimą, kurį jaučia pati.

„Draugai ir šeima sako, kad kol esame laimingi ir nieko neskriaudžiame savo pasirinktu gyvenimo būdu, tol turėtume daryti tai, ką manome esant teisinga. Sūnus nežino, kad mudu su Marcu miegame su kitais žmonėmis, bet jau paaiškinau jam, kad nėra privaloma būti tik su vienu partneriu.

Nenoriu, kad sūnus galvotų, jog monogamija yra vienintelis pasirinkimas. Su vaikinu laikui bėgant mylime vienas kitą tik dar stipriau“, – tvirtino moteris.

Marcas teigė lengvai sutikęs su mylimosios pasiūlymu.

„Kai pirmą kartą sutikau Nikki, jau žinojau, kad noriu būti kartu. Dievinau būti su ja ir visus tuos poros dalykus. Tačiau kai ji pasiūlė paįvairinti monotoniją, sutikau. Nesitikėjau sulaukti tokio pasiūlymo, bet kai ji viską išdėstė, skambėjo logiškai. Mes visada atviri vienas kitam. Taip gyventi kur kas įdomiau.

Kaltės jausmo nėra, tik visiškas atvirumas, dar labiau mus suartinantis. Nenuvertinkit to, nepabandę“, – patarė Marcas.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.