Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Garsenybių erotinės fantazijos: pasakė, ko labiausiai trokšta

Visi žmonės turi slaptų erotinių fantazijų, tik nedaugelis drįsta jomis dalytis net su savo antrąja puse. Tai – didžiausia klaida. Taip tvirtina seksologai ir pataria poroms pasikalbėti apie tai, kas įkaitina kraują.

Dainininkė Beyonce norėtų pasimylėti po Triumfo arka Paryžiuje.<br>„Scanpix” nuotr.
Dainininkė Beyonce norėtų pasimylėti po Triumfo arka Paryžiuje.<br>„Scanpix” nuotr.
Britų dainininkas Stingas garsėja kaip tantrinio sekso propaguotojas.<br>„Scanpix” nuotr.
Britų dainininkas Stingas garsėja kaip tantrinio sekso propaguotojas.<br>„Scanpix” nuotr.
Holivudo žvaigždė S.Johansson prisipažino, kad dievina seksą automobilyje.<br>„Scanpix” nuotr.
Holivudo žvaigždė S.Johansson prisipažino, kad dievina seksą automobilyje.<br>„Scanpix” nuotr.
Pliaukštelėjimai ar plakimas sekso metu atlikėją Rihanną tik dar labiau įaudrina.<br>„Scanpix” nuotr.
Pliaukštelėjimai ar plakimas sekso metu atlikėją Rihanną tik dar labiau įaudrina.<br>„Scanpix” nuotr.
Aktorė J.Pinkett Smith patarė vietų seksui ieškoti už namų erdvės.<br>„Scanpix” nuotr.
Aktorė J.Pinkett Smith patarė vietų seksui ieškoti už namų erdvės.<br>„Scanpix” nuotr.
Aktorei E.Longoriai patinka sekso įkarštyje būti surištai šilko šalikais.<br>„Scanpix” nuotr.
Aktorei E.Longoriai patinka sekso įkarštyje būti surištai šilko šalikais.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 17, 2018, 7:57 PM

Apie savo karščiausias seksualines fantazijas atvirai prabilusios yra ir kai kurios garsenybės.

Televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Eva Longoria (43 m.) kartą yra prasitarusi, kad jai patinka sekso įkarštyje būti surištai šilko šalikais.

Neseniai mama tapusi aktorė taip pat yra prisipažinusi, kad jai patinka, kai lovoje dominuoja jos partneris, o moters paklusnumą ji laiko seksualiu.

Surišamai aistros sūkuryje patinka būti ir amerikietei dainininkei Rihannai (30 m.). Iš Barbadoso kilusi atlikėja neslėpė, kad ji – mazochistė ir mėgsta jaustis priklausoma nuo partnerio. Pliaukštelėjimai ar plakimas sekso metu Rihanną tik dar labiau įaudrina.

Dar viena gražuolė dainininkė, trijų vaikų motina Beyonce (37 m.), nors ir nemėgsta kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, kartą yra prasitarusi, kad norėtų pasimylėti po Triumfo arka savo mylimame mieste Paryžiuje.

Garsenybė taip pat atskleidė, kad suvilioti jai nereikia daug pastangų.

Jaukus apklotas, raudonasis vynas, vaisiai ir praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio ritmenbliuzas gali sukurti nuotaiką romantiškam vakarui.

Holivudo žvaigždė Scarlett Johansson (33 m.) yra atskleidusi, kad dievina seksą automobilyje.

Seksualioji blondinė netgi nurodė, kad tinkamiausia tam vieta – galinė sėdynė.

Beje, įvairių apklausų duomenimis, vyrai dažniausiai svajoja apie seksą būtent su šia Holivudo aktore.

Holivudo aktoriaus, prodiuserio, dainininko ir dainų kūrėjo Willo Smitho (50 m.) žmona, taip pat aktorė Jada Pinkett Smith (47 m.), jųdviejų intymaus gyvenimo paslaptis išdavė patardama kitoms moterims: „Būkite pašėlusios. Pagalvokite apie vietas, kurios patogios seksui už namų erdvės.

Jūsų draugės namai vakarėlio metu. Vonios kambarys. Miegamasis.

Gal jis gali patekti į savo biurą? Paskirkite žaismingą pasimatymą. Būkite jo sekretorė! Sustabdykite automobilį šalikelėje.“

Buvęs dainininkės Mariah Carey (48 m.) sutuoktinis reperis Nickas Cannonas (37 m.) prieš keletą metų, dar iki skyrybų, yra pasakojęs, kad su tuomete žmona mylėdavosi grojant jos muzikai, o kartais jis save patenkindavo vienas pats klausydamasis mylimosios dainuojamų dainų.

Žavusis britų dainininkas Stingas (67 m.) yra pagarsėjęs kaip tantrinio sekso propaguotojas.

Tiesa, garsusis muzikantas tvirtina, kad istorija apie tai, jog su žmona aktore ir režisiere Trudie Styler (64 m.) tantriniu seksu užsiima 7 valandas vieną kartą per savaitę, yra tik gandas.

Vis dėlto britas yra prisipažinęs, kad intymiuose santykiuose su žmona jam svarbus žaidimo elementas: „Man patinka sekso teatras. Man patinka gerai atrodyti. Man patinka, kai ji pasipuošia. Man patinka ją papuošti.“

Tad kaip su savo partneriu kalbėtis apie seksualines fantazijas ir kaip reaguoti, jei antroji pusė kritiškai reaguoja išgirdusi jūsų ne visai padorų, bet aistrą žadinantį pasiūlymą?

Santykių specialistė australė Jacqueline Hellyer pataria, kaip pristatyti erotines svajones ir neišgirsti žodžio „ne“.

Seksologė tvirtina, kad kiekvienas žmogus turi svajonių, kurios uždega aistrą.

Kalbėdama vienoje Australijos televizijos laidoje J.Hellyer sakė, kad erotinės fantazijos yra tai, kas įjungia mintis, įtraukia kūną ir priverčia panorėti užmegzti ryšį su savo partneriu.

Australė paaiškino, kad seksualinės fantazijos nebūtinai reiškia, kad pora privalo žaisti gundančių vaidmenų žaidimus. Aistrą sužadinti gali net ir maža smulkmena, kuri pakutens fantaziją.

Juolab kad kiekvieno žmogaus erotinės fantazijos gali labai skirtis. Vienam aistrą pakurstys romantiškos, kitam erotinės, o dar kitam pavojingos ir net nemalonios svajos. Neretai tas pats žmogus gali degti vis kita erotine svajone, nelygu laikas, vieta, būsena.

Pasak seksologės, fantazija – nebūtinai ištisa vaidybinė scena ar kas nors ypatingo, pavyzdžiui, masinė orgija ar supančiojimas ir reikalavimas paklusti.

Kartais net maža šokolado dėžutė miegamajame gali padaryti stebuklą.

„Seksualinė fantazija gali būti tokia paprasta kaip noras pasimylėti lauke ar kitoje namo vietoje arba tai gali būti kas nors jausmingo, kaip paruoštas miegamasis su gražia muzika ir daug šokolado bei šampano“, – aiškino intymių santykių ekspertė.

Pasak J.Hellyer, labai dažnai poros nesidalija savo slapčiausiomis fantazijomis net su artimiausiu žmogumi. Priežastis?

Baimė, kokią antrosios pusės reakciją gali sukelti mūsų erotinės svajos.

Seksologė turi ne vieną patarimą, kaip elgtis tuo atveju, kai partneris ar partnerė atsisako tapti jūsų erotinės fantazijos dalyviu. Pirmiausia – svarbu išlikti pozityviam.

Negalima verkšlenti: „O, koks tu nuobodus, kodėl mes negalime užsiimti kažkuo įdomiu?“ Verčiau reikėtų sakyti: „Mielasis, tu toks nuostabus, ir aš turiu idėją, kuria noriu su tavimi pasidalyti. Pasikalbėkime apie tai.“

Santykių specialistė tvirtino, kad poros nebūtinai turi siekti ko nors neįprasto. Erotinės fantazijos joms turėtų būti priemonė, padedanti geriau vienam kitą pažinti.

„Vien tik todėl, kad jūsų partneris ar partnerė pareiškė, jog nori išbandyti ką nors nauja, jūs neprivalote to daryti.

Kartais vien dalijimasis savo fantazija yra erotiška ir gali išlaisvinti“, – sakė australė.

J.Hellyer siūlo išbandyti keletą paprastų erotinių idėjų, kurios turėtų paįvairinti santykius ir pakurstyti naujas aistras.

Pavyzdžiui, į miegamąjį atsineškite kokybiško šokolado arba dviese prisileiskite karštą vonią. Nepamirškite kartu pasiimti ir kokio nors „žaisliuko“, kuris gali būti koks nors daiktas iš virtuvės.

„Meskite iššūkį savo partneriui, nueikite į virtuvę ir suraskite ką nors, ką galite atsinešti į miegamąjį ir drauge pažiūrėkite, ką su tuo daiktu galite padaryti“, – patarė santykių specialistė.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.