Kalėdų dainos, labiausiai pakurstančios aistrą

Ar iki skausmo pažįstamos mielos Kalėdų dainos gali sužadinti aistrą? Pasirodo, taip! Ypač tos, kurių pasiklausęs atidžiau supranti, kad jos ne tokios nekaltos, kaip iki šiol įsivaizdavome. Britai išrinko labiausiai karštai meilės nakčiai tinkančias dainas.

Tyrimas parodė, kad kalėdiniu laikotarpiu net šešios poros iš dešimties dažniau mėgaujasi meilės žaidimais.
Tyrimas parodė, kad kalėdiniu laikotarpiu net šešios poros iš dešimties dažniau mėgaujasi meilės žaidimais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2018, 7:30 PM

Kad kai kurios Kalėdų dainos ypač tinka karštai meilės nakčiai per gražiausias metų šventes, įrodo ir naujausias tyrimas. Jį sumanė sekso žaislų prekyba užsiimanti kompanija „Lovehoney“.

Apklausus puspenkto tūkstančio žmonių paaiškėjo, kad seksualiausia Kalėdų daina britai laiko „Santa Baby“.

Šią romantiškai koketišką amerikietės Earthos Kitt (1927–2008) 1953-iaisiais įrašytą dainą, kurioje „gera“ mergaitė flirtuodama Kalėdų Senelio prašo greičiau nusileisti kaminu ir atnešti tokių prabangių dovanų kaip šviesiai mėlynas kabrioletas ar žiedas, seksualiausia laiko 19 procentų apklaustųjų.

Šiek tiek mažiau apklaustųjų karščiausia Kalėdų daina laiko seksualiosios amerikiečių dainininkės Mariah Carey (48 m.) dainą „All I Want For Christmas Is You“.

Beje, ši daina yra vienas dažniausiai pastaruosius 20 metų grojamų hitų.

Stebėtina, kad trečioji vieta atiteko liūdnai anglų-airių grupės „The Pogues“ dainai „Fairytale of New York“.

Ketvirtoji vieta teko legendinio Deano Martino (1917–1995) dainai „Baby, It’s Cold Outside“. Beje, šią praėjusio amžiaus penktajame dešimtmetyje parašytą populiarią šventinę dainą visai neseniai dėl esą prieštaringų žodžių buvo uždrausta transliuoti JAV radijo stotyse.

Jungtinėse Amerikos Valstijose manoma, kad šios klasikinės dainos žodžiai niekaip nedera su visame pasaulyje paplitusio #MeToo judėjimo propaguojamomis vertybėmis ir skleidžiamu požiūriu į moteris.

Aistrą pakurstančia šventine daina britai laiko ir populiarųjį garsios britų grupės „Wham!“ hitą „Last Christmas“.

Nuo pat pasirodymo dienos 1984-aisiais ši daina visame pasaulyje yra viena mėgstamiausių Kalėdų dainų.

Kitas tos pačios sekso žaislais prekiaujančios kompanijos „Lovehoney“ sumanytas tyrimas parodė, kad kalėdiniu laikotarpiu net šešios poros iš dešimties dažniau mėgaujasi meilės žaidimais.

Net 32 procentai britų šventiniu laikotarpiu mylisi Kalėdų išvakarėse, 18 procentų – per Kalėdas, o 17 procentų – Naujųjų išvakarėse.

Maža to, paaiškėjo, jog daugumai įsijausti į romantišką nuotaiką netrukdo ir tai, kad tuo laikotarpiu į namus būna sugužėjusi visa šeima.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.