Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Susituokusi svingerių pora atskleidė savo kasdienio gyvenimo paslaptis

„Nesiliausime keistis partneriais net kai susituoksime“, – tai pažadėjusi svingerių pora jau per medaus mėnesį mėgavosi nuotykiais.

 Poros teigimu, svingerių gyvenimo būdas juos suartina.<br> 123rf nuotr.
 Poros teigimu, svingerių gyvenimo būdas juos suartina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 7:40 PM

Kaip rašoma portale „The Sun“, Lee (31 m.) ir Terri (27 m.) svinguoja jau daug metų ir yra įsitikinę, kad santuoką jų nesustabdys.

Santuokoje? Žinoma!

Lee vedė savo merginą Terri po 3 m. trukusio susitikinėjimo. Visus trejus metus jie reguliariai keisdavosi partneriais su kitomis poromis.

Pasakodami apie savo santykius jie tvirtindavo, kad neplanuoja liautis smaginęsi. Priešingai – jų teigimu, svingavimas sutvirtina santykius. Pora netgi mėgavosi seksu keturiese savo medaus mėnesio metu.

Tačiau mylimieji turi griežtas taisykles, ką gali ir ko negali miegamajame daryti su svetimais partneriais. Pavyzdžiui, yra taisyklė, draudžianti bučiuotis.

„Buvome išvykę į medaus mėnesio kelionę ir radome kitą porą. Prieš tai šiek tiek pasišnekučiavome su jais internetu, o atvykę medaus mėnesio ir susipažinome. Pamanėme – tebunie!“ – pasakojo naujai iškepta žmona.

Vyras pridūrė: „Prieš pradedant noriu būti įsitikinęs, kad kitam vyrui jo žmona reiškia tiek pat daug, kiek man maniškė. Tai, kad esame susituokę, kitoms poroms tikriausiai mus daro patrauklesniais.“

Pirmas kartas – palaiminimas

Anot Lee, seksas su kita pora per medaus mėnesį buvo tarsi palaiminimas jų santuokai. Pirmasis povedybinis svingas, poros nuomone, dar labiau sutvirtino jų ryšį.

Fabrike dirbantis Lee sakė, kad prieš patys pradėdami svinguoti, jiedu su Terri svingerius laikė didžiulėse orgijose dalyvaujančiais seniais.

„Bet tiesa ta, kad daugybė jaunų žmonių yra svingeriai. Daug aplinkinių to nesuvokia. Svingeriai labai stigmatizuojami, nors neturėtų būti. Galų gale, tai tiesiog suaugusiųjų veikla už uždarų durų. Kur čia problema?“ – klausė vyras.

Anot jo, pirmoji tokių santykių idėja susidomėjo Terri. Dabar pora tai apibūdina kaip „socialinius pratimus“.

Tebunie!

Mylimoji pirmiausia pasiūlė išbandyti seksą trise ir internetu pradėjo kalbėtis su vyresne už save moterimi. Po kelias savaites trukusio bendravimo pora sutarė su ja pasimatyti viešbutyje.

Terri pripažino, kad nepaisant pirminio entuziazmo, ji jaudinosi, kaip reikės savo vyru dalintis su kita moterimi. Bet pasak jo paties, pirmoji svingavimo patirtis juodu tik suartino.

„Seksą trise pasiūliau tik šiaip, kaip idėją, – prisiminė Terri. – Prisijungėme prie internetinio svingerių puslapio ir ėmėme bendrauti su kitais vartotojais. Kalbėjomės su truputį už mus vyresne moterimi.

Prieš pirmą kartą su ja susitinkat, galvojau, kad jis manęs nebemylės ar aš jam po visko nebebūsiu patraukli. Bet mūsų vakaro partnerė buvo puiki, nejautėme jokio spaudimo.

Įėjusi į miegamąjį pradėjau ją bučiuoti ir viskas tiesiog rutuliojosi toliau.“

Lee prisiminė, kad eidami į pasimatymą jie tenorėjo pažiūrėti, kas iš viso to išeis.

„Seksas nebuvo garantuotas. Tiesiog pasimatymas ėjosi labai gerai, ta moteris buvo tikrai puiki pašnekovė. Ji pakvietė mus į savo kambarį, tada pasižiūrėjome vienas į kitą ir pasakėme: tebunie! Tai buvo mūsų pirmas kartas, natūralu, kad jaudinomės.

Kai viskas baigėsi, pažvelgiau į Terri ir pasakiau: „Aš tave myliu.“

Buvo nuostabu. Grįžę namo mylėjomės aistringiau nei kada nors. Buvimas su kitu žmogumi padėjo mums dar labiau vienam kitą vertinti“, – pasakojo Lee.

Kelios taisyklės

Pora teigė norinti tęsti nuotykius ir susituokę, tačiau jiedu vadovaujasi griežtomis taisyklėmis. Kartą per mėnesį jie susitinka su viena ir ta pačia moterimi, tačiau taip pat mylisi ir su pažįstamomis bei nepažįstamomis poromis.

Pasak Lee, jiedu reguliariai tikrinasi dėl lytiniu keliu plintančių ligų į visuomet naudojasi prezervatyvais. Be to, sutuoktiniai nusprendė niekada nesvinguoti namuose.

„Nesibučiuojame su kitais. Bučiuoju tik savo vyrą. Seksas yra seksas, bet bučiavimasis – tik mudviejų reikalas. Prisigėrimui ir narkotikams sakome griežtą ne. Kai būname su kita pora, įsitikiname, kad visi jaustumėmės patogiai.

Pasižiūrėję vienas į kitą matome, kad viskas gerai. O nepatinkančioms situacijoms irgi turime kodinį žodį“, – atskleidė Terri.

Lee pridūrė, kad nenori įsileisti svingerių į savo namus – verčiau eina į kitų porų namus ar viešbutį.

„Susitikę pavakarieniaujame, paragaujame gėrimų – viskas labai socialu. Šiaip mes vaikštome į klubus ir kalbamės apie normalius kasdienius dalykus. Juk nekalbame apie seksą visą laiką“, – sakė vyras.

Pora iš buvusių santykių turi vaikų, kuriems apie savo svingeriškus įpročius dar nepasakė. Jie pridūrė, kad nors ir nesidrovi apie tai atvirai diskutuoti, tačiau ne kartą teko susidurti su prietarais bei neigiamu šeimos narių požiūriu.

„Nekalbėsime apie tai, kol jie bus vyresni. Manau, jie nuoširdžiai priims ir supras mūsų atvirumą. Vienas kitą mylime labiau nei galima išreikšti žodžiais. Svingerių gyvenimo būdas – tiesiog tai, kuo mes mėgaujamės. Žmonės visada linkę teisti. Bet mes norime pašalinti svingeriams klijuojamas etiketes. Esame atviri ir labai seksualūs žmonės.

Nejaučiame gėdos ir neturėtume slėpti to, kas esame. Žinoma, nepasakojame visiems sutiktiesiems savo gyvenimo ypatybių. Gyvename mažame miestelyje, o žmonės linkę kalbėti. Ši tema neturėtų būti tabu. Galų gale, svingas niekuo nesiskiria nuo įprastinio sekso“, – įsitikinusi Terri.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.