Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Gwyneth Paltrow pusryčių neįsivaizduoja be seksualumą skatinančio produkto

Su seksu susijusias prekes lengviau parduoti. Tai žino kiekvienas rinkodaros specialistas. Ir tai gerai supranta viena garsiausių Holivudo aktorių Gwyneth Paltrow (44 m.), sukūrusi gyvenimo būdo tinklaraštį „Goop“ ir to paties pavadinimo prekių ženklą.

 Aktorės G.Paltrow siūlomos sekso dulkės jau turi ištikimų gerbėjų. <br> Scanpix nuotr.
 Aktorės G.Paltrow siūlomos sekso dulkės jau turi ištikimų gerbėjų. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2019, 11:03 PM

Šiemet dešimtmetį mininčiame tinklaraštyje galima rasti ne tik patarimų apie madą, keliones, kultūrą, interviu su psichologais, seksologais, gydytojais, sveikos mitybos ir gyvensenos receptų, bet ir įsigyti tam tikrų prekių.

Kai kurios jų, ypač intymios, vertinamos itin dviprasmiškai. Pavyzdžiui, vadinamosios sekso dulkės. 42,5 gramo stiklainiukas įvairių retų žolelių mišinio, kuris atrodo kaip maltas cinamonas, dabar kainuoja daugiau kaip 31 eurą. Prieš porą metų, kai ši prekė buvo tik pasirodžiusi, ji kainavo dvigubai brangiau.

Miltelių iš įvairių sunkiai randamų kiniškų augalų kūrėja – amerikietė Chantal Bacon. Los Andžele gyvenanti moteris nėra baigusi jokių mitybos ar Rytų medicinos mokslų, tačiau jos sukurtą produktą, pagamintą iš retų ir brangių sudedamųjų dalių, kurių pavadinimus sunku ištarti ir įsiminti, Holivudo numylėtinė G.Paltrow giria kaip ypatingą afrodiziaką.

Žavios blondinės sukurtame „Goop“ tinklaraštyje, kurį skaito milijonai skaitytojų visame pasaulyje, skelbiama, kad sekso dulkės sužadina geidulį, lytinę energiją, pagerina lytinę sveikatą, tinka tiek moterims, tiek vyrams.

Pristatant ypatingus miltelius teigiama, kad šis „šildantis eliksyras siunčia juslingumo ir jėgos bangas į reikiamas vietas“.

Rekomenduojama po arbatinį šaukštelį miltelių berti į bet kokį karštą ar šaltą gėrimą. Teigiama, kad geriausiai tinka riešutų pienas, vanduo arba arbata.

Skeptikų, manančių, kad tokie milteliai ir jų poveikis seksualumui – tiktai dar vienas reklaminis triukas, nemažai. Bet „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laimėtoja G.Paltrow tikina, kad sekso dulkės tikrai veiksmingos, ji pati jų kasdien vartoja pusryčiams – beria į savo mėgstamus glotnučius.

„Goop“ tinklaraštyje viena garsiausių pasaulio aktorių pasidalijo savo pusrytinio gėrimo receptu. Į gėrimo sudėtį įeina daugybė gana neįprastų ingredientų. Tarp jų – migdolų pienas, migdolų sviestas, kokosų aliejus, peruvinių pipirnių milteliai, Himalajų druska, vanilė, baltymų milteliai ir, žinoma, sekso dulkės.

Populiariame tinklaraštyje galima surasti ir daugiau receptų, kurių sudėtį sudaro seksualumą didinančios žolelės. Pavyzdžiui, lengvai pagaminamo naminio šokolado. Teigiama, kad šokoladas nėra nei per saldus, nei per kartus, bet idealiai tinka kaip desertas romantiškai vakarienei.

Tie, kurie išbandė garsiosios aktorės, o dabar ir verslininkės siūlomus seksualumą žadinančius miltelius, apie juos atsiliepia dviprasmiškai. Dauguma paragavusių guodžiasi, kad miltelių kvapas niekaip nesisieja su sekso malonumais. Jie paprasčiausiai dvokia purvu – nieko panašaus į geidulius keliantį šokolado ar braškių kvapą.

Be to, milteliai karštame vandenyje net ir intensyviai maišomi netirpsta, o skonis toks, kad daugelį ima pykinti. Pirmomis dienomis apie seksą galvoti nė neišeina, nes daugelį po tokio gėrimo visą dieną pykina.

Tačiau tvirtinti, kad ši prekė neturi poveikio lytiniam gyvenimui, kažin ar galima. Ištvėrę kelių dienų miltelių vartojimo eksperimentą tvirtina, kad po kiek laiko apie seksą ir jo teikiamus malonumus imama galvoti kur kas dažniau, padaugėja intymių akimirkų su partneriais.

Ir, nors daugelio nuomone, šokoladas yra kur kas skanesnis ir pigesnis afrodiziakas, G.Paltrow siūloma prekė jau turi ištikimų gerbėjų. Ir moterys, ir vyrai tvirtina, kad milteliai sužadino lytinę energiją ir padėjo subalansuoti hormonų veiklą.

Kalbama, kad tarp sekso dulkių gerbėjų yra ir tokios įžymybės kaip Holivudo aktorės Rachel McAdams (39 m.), Rooney Mara (33 m.), Shailene Woodley (26 m.).

Apie tarptautinę plėtrą pranešusi „Goop“ komanda žada, kad jau artimiausiu metu produktų galės įsigyti ne tik amerikiečiai, bet ir Europos gyventojai. Todėl, tikėtina, G.Paltrow sekso dulkės pasieks ir Lietuvą.

O tuos, kurie svarsto išbandyti jų poveikį, medikai įspėja: net ir žolinius preparatus reikia vartoti atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.