Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žmona liko priblokšta sužinojusi nepadorią vyro paslaptį

Nenorėjusi prisistatyti 26 metų moteris iš Amerikos „Reddit“ Santykių konsultavimo forume parašė: „Vyrui miegant žiūrėjau pornografiją. Atsidariau atsitiktinį video – ir pamačiau jį! Jo veidas labai aiškiai matėsi“.

 Sužinojusi vyro paslaptį, moteris įtūžo bei pasibjaurėjo. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Sužinojusi vyro paslaptį, moteris įtūžo bei pasibjaurėjo. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2019, 6:33 PM

Sužinojusi vyro paslaptį, moteris įtūžo bei pasibjaurėjo. Todėl ketino padaryti keletą momentinių video nuotraukų ir jas nusiųsti vyro mamai bei viršininkui.

Kai kurie forumo dalyviai ragino moterį tiesiai pakalbėti su vyru. Kiti dalyviai nebuvo tokie atlaidūs ir skubino nedelsiant skirtis.

„Advokatas. Skyrybos. Jokio bendravimo“, – rašė vienas. Kitas antrino: „Toks nusižengimas pilnai atitinka „įteik jam skyrybų dokumentus“ kriterijų“.

Šokiruota moteris tikino, kad jai nekyla jokių abejonių, ar ten tikrai jos vyras. Ji jį atpažinusi iš „išskirtinių tatuiruočių“.

Siekdama parodyti visą situacijos dramatiškumą, moteris atskleidė, kad suprato, jog video buvo nufilmuotas jiems jau susituokus. Mat video matosi, kad vyras mūvi vestuvinį žiedą.

„Be apsaugos priemonių jis mylėjosi su daugybe vyrų, – rašė moteris. – Visos mano mintys sukasi apie venerines ligas. Vakar visą naktį negalėjau užmigti. Atsiprašiau nuo darbo. Pirmiausia ką padarysiu – nueisiu į kliniką socialiai remtiniems ir pasitikrinsiu. Dar nesu grįžusi į namus. Nemanau, kad galiu pažvelgti į jį. Esu sumautai įpykusi“.

Istorija įgijo naujų spalvų po to, kai, sukaupusi visą drąsą, moteris pakalbėjo su vyru ir šis prisipažino turintis problemų su metamfetaminu bei susitikinėjantis su vyrais iš „Grindr“ (socialinis tinklas, skirtas gėjams ir kitiems netradicinės seksualinės orientacijos žmonėms).

Nors vyras žadėjo kreiptis į reabilitacijos kliniką ir gydytis, tačiau sugniuždyta moteris sakė, kad jau per vėlu ir ji nori skirtis.

Daugybė šokiruotų „Reddit“ naudotojų palaikė moterį ir reikalavo, kad ši nutrauktų bet kokius ryšius su vyru. Viena ypač susirūpinusi naudotoja net išvardijo priežastis, kodėl tai būtina padaryti.

„Tai yra situacija, kai aš nepalaikau minties, jog verta ieškoti sprendimo, – komentavo naudotoja. – Pirma, jis tave apgaudinėjo su daugybe žmonių. Viskas nufilmuota ir prieinama internete. Antra, jis miega su vyrais ir nesisaugoja. Trečia, viskas įvyko po jūsų vestuvių. Ketvirta, jis stato į pavojų tavo sveikatą ir galbūt net gyvybę ir nieko apie tai tau nesako. Penkta, kai kada į šoną nukrypstama pagavus akimirkos įkarščiui ir tai būna „klaida“. Jo atvejis – ne toks. Jis tai planavo, žinojo ir įvykdė“.

Patardamas kreiptis į teisininkus, kitas naudotojas rašė: „Privalai susirasti tą video ir parsisiųsti į savo kompiuterį. Tuomet turi jį pateikti advokatui ir užpildyti skyrybų prašymą“.

Trečiasis naudotojas tvirtino: „Tai, ką jis tau padarė, yra daugiau nei apgaudinėjimas. Jis statė į pavojų santuoką, tavo sveikatą ir gyvybę“.

Vis dėlto ne visi „Reddit“ naudotojai buvo nusiteikę taip griežtai. Jie reiškė truputį supratingesnį požiūrį ir patarė pirma pakalbėti su vyru apie jo veiksmus ir tik tada atsisveikinti.

„Aš su juo pakalbėčiau viešai, – rašė vienas naudotojas. – Parašyk žinutę ir pakviesk pabendrauti į viešą vietą, kur jaustumeisi saugi. Paklausk vyro, ar jis kada nors tikrinosi“.

Antras vartotojas sakė: „Parodyk jam video. Jei įmanoma, išsaugok įrašą ir kreipkis teisinės pagalbos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.