Du vaikus turinti moteris paliko vyrą dėl pačios keisčiausios meilės

Amelia Bambam iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Portlando po daugiau nei dešimties santuokos metų suprato, kad vyro jai neužtenka, ir leidosi į romantikos paieškas anapus šeimos.

 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia (viduryje) vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia (viduryje) vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
 Amelia vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 26, 2019, 7:01 PM, atnaujinta Jun 26, 2019, 8:17 PM

Kaip rašo „The Sun“, socialine darbuotoja dirbanti Amelia puoselėja poliamorinius santykius. Ji vienu metu draugauja su dviem vyrais ir viena moterimi.

Amelia nusprendė papasakoti, kaip užmezgė romantinius santykius su naujaisiais partneriais. Su jos meilės istorija siūlome susipažinti ir jums.

Pirmasis draugas Billy

Su Billy Talbertu, dirbančiu tinklo administratoriumi, Amelią suvedė „Tinder“ programėlė, kuomet ji dar buvo ištekėjusi.

Prisimindama pirmąjį pasimatymą su Billy, Amelia teigė: „Kai susitikome, nuo mūsų pažiro kibirkštys. Aš įsimylėjau jo kerinčią šypseną. O kai jis prisipažino, kad be galo myli savo dukrą, man apsalo širdis“.

Taip Amelia ir Billy pamilo vienas kitą iš pirmo žvilgsnio.

Nors iš pradžių Amelios sutuoktinis neprieštaravo moters poliamoriniam gyvenimui, tačiau vėliau jis pakeitė nuomonę ir jų santuoka iširo.

„Mes abu stengėmės, kad santuoka neiširtų. Tačiau jis negalėjo susitaikyti su tuo, kad mūsų santuokoje bus ir kitų žmonių, – sakė Amelia. – Tačiau supratau, kad daugiau negaliu gyventi monogaminio gyvenimo. Visa laimė, mes likome gerais draugais ir mylinčiais tėvais savo dviems vaikams“.

Laurel ir Jeremy

2017 m. rugpjūtį futbolo varžybose Amelia susitiko su Laurel Wood, 35 m. burnos higieniste, ir iš karto pajuto viena kitai simpatiją.

Amelia pasakojo: „Laurel buvo tokia miela ir žavi. Be to, paaiškėjo, kad ji anksčiau dirbo ugniagese, – o tai labai jaudino. Negalėdama atsispirti jos žavesiui, paklausiau Laurel, ar ji nėra biseksuali. Mano džiaugsmui ji atsakė teigiamai“.

„Aš labai norėjau, kad Billy susitiktų su Laurel. Mat maniau, kad ji puikiai derėtų prie mūsų bendro gyvenimo. Tad po kelių savaičių juos tarpusavyje supažindinau ir nuo tada daug laiko leidome kartu. Galiausiai pakvietėme Laurel tapti mūsų abiejų gyvenimo drauge. Visi trys tapome labai artimi ir miegojome vienoje lovoje. Tai buvo nuostabi patirtis“, – tęsdama pasakojo Amelia.

Pradėjus gyventi trise, Amelia suprato, kad atėjo laikas apie draugę ir draugą papasakoti savo vaikams. Jos teigimu, išgirdę žinią, vaikai labai apsidžiaugė ir sakė, kad nuo šiol Laurel vadins savo antrąja mamyte.

2018 m. kovą poliamorinės bendruomenės pobūvyje Laurel sutiko Jeremy Lankenau, 35 m. magistrantą.

Amelia prisiminė: „Iš pradžių labai pavydėjau, kad Laurel turi naują vaikiną. Jie visą laiką leido kartu ir aš jaučiausi vieniša. Apie savo išgyvenimus aš netylėjau. Sutarėme, kad reikia geriau subalansuoti laiko leidimą vienų su kitais. Kai pradėjau daugiau su juo būti, supratau, koks jis neįtikėtinai mielas yra – vyrams su barzda niekada negaliu atsispirti. Jis buvo labai gražus. Todėl buvo neįmanoma juo nesižavėti“.

Gyvenimas keturiese

Netrukus jie tapo ketveriuke. Visi miegojo bendroje lovoje ir užsiiminėjo seksu. Tarpusavy nesimylėjo tik Jeremy ir Billy.

Amelia tvirtino: „Būti artimam trims žmonėms yra visiškai natūralu. Aš juos be galo be krašto myliu. Mylėti juos yra nuostabus jausmas“.

„Mūsų seksualinis gyvenimas yra nesuvaržytas. Mes galime laisvai pasirinkti bet kurį bet kuriuo momentu. Žinoma, mes darome viską, kad pamalonintume kiekvieną. Žinau, kad kai kurie poliamoriniai žmonės sudarinėja sekso grafikus. Tačiau mes to nedarome“, – tęsė moteris.

Ketveriukė kartu leidžia romantinius vakarus, eina į restoraną ar kiną. Jei yra poreikis, linksminasi ir atskirai. Laimė, visada yra, kas pabūna su Amelios vaikais.

Amelia teigė: „Kai išeiname iš namų, laikomės už rankų ir bučiuojamės. Iš to galima spręsti, kaip mes mylime vienas kitą. Kartais į mus pasižiūri keistai, tačiau mes tik pasijuokiame ir viskas. Mes pripratę prie to“.

„Mano šeima mane iš tikrųjų supranta ir palaiko. Tačiau, deja, to negalima pasakyti apie Laurel ir Jeremy šeimas. Tikiuosi, kad jų požiūris pasikeis, kai supras, kaip mes mylime vienas kitą ir kad poliamoriniai santykiai nėra joks blogis“, – vylėsi moteris.

Visi keturi turi vaikų iš ankstesnių santykių. Jiems yra paaiškinta, kad natūralu tuo pat metu mylėti daugiau nei vieną žmogų.

Amelia tikina, kad jų netradicinė šeima yra pilna meilės: „Labai miela turėti tiek daug meilės ir rūpesčio vienuose namuose. Žmonės, kurie smerkia poliamorines poras, privalo suprasti, kad mes esame tokie pat žmonės kaip ir jie. Mūsų meilė šeimai nesiskiria nuo jų. Mes, kaip ir jie, turime teisę gyventi nediskriminuojami ir būti su tais, kuriuos mylime. Mano du draugai, draugė ir aš esame laimingi kaip niekada anksčiau“.

„Mums nerūpi, ką apie mus galvoja visuomenė. Svarbiausia, kad mes labai mylime vienas kitą. Vieną dieną šis tabu išnyks ir nekantrauju, kada ji ateis“, – savo pasakojimą ryžtingai užbaigė Amelia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.