Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Šiaurės Amerikoje – aistringi žaidimai su sekso lėlėmis

Didžiausias Kanados miestas Torontas nuo šiol garsės ne tik vienu didžiausių pasaulyje televizijos bokštu, ledo ritulio ir krepšinio komandomis, bet ir išskirtiniu viešnamiu, kuriame neįprasto sekso mėgėjai galės išbandyti intymius žaidimus su itin moderniomis silikoninėmis lėlėmis.

„Aura Dolls“ įsikurs prekybos centre šalia manikiūro salono ir valyklos.
„Aura Dolls“ įsikurs prekybos centre šalia manikiūro salono ir valyklos.
Interneto svetainėje kiekviena skirtingo kūno sudėjimo ir „tautybės“ lėlė turi savo paskyrą.
Interneto svetainėje kiekviena skirtingo kūno sudėjimo ir „tautybės“ lėlė turi savo paskyrą.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 6, 2019, 10:16 AM, atnaujinta Dec 30, 2019, 2:26 PM

Pirmoji tokia sekso malonumų buveinė visoje Šiaurės Amerikoje duris turi atverti jau rugsėjį.

Šiaurinėje Toronto dalyje esančiame nedideliame prekybos centre, šalia manikiūro salono, valyklos ir masažo kabineto, duris atversiantis viešnamis „Aura Dolls“ veiks 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Viešnamio interneto svetainėje neįprasta įstaiga pristatoma kaip pirmasis Šiaurės Amerikoje tokio pobūdžio viešnamis, kuriame „sąmoningiems džentelmenams“ siūloma mėgautis sekso žaidimais su pasaulyje gražiausiomis silikoninėmis lėlėmis – puikiomis, rafinuotomis ir drąsiomis damomis.

Prisistatyti nenorintys originalaus viešnamio savininkai teigė, kad idėją atidaryti tokius „meilės namus“ parsivežė iš Japonijos.

Joje, kaip ir kitose Azijos šalyse, silikoninės lėlės sparčiai populiarėja, nes ten vyrai dažnai dirba toli nuo namų, o savo antrųjų pusių nenori išduoti mylėdamiesi su kitomis moterimis.

Silikoninių lėlių viešnamiai duris atveria jau ir Europoje. Neseniai vienas toks atidarytas ir Katalonijos mieste Barselonoje.

Toronto lėlių viešnamio „Aura Dolls“ įkūrėjai įsitikinę, kad silikoninės damos – naujas įdomus ir saugus būdas patenkinti audringiausias seksualines fantazijas be jokių apribojimų ir suvaržymų, kurie galėtų kilti dėl partnerio – tikro žmogaus norų.

Silikoninės lėlės – puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta agresyvų seksą su smurto elementais. Baimės, kad ką nors įskaudinsi ar sužeisi – jokios.

„Juk tai tiktai lėlė“, – sakė lėlių viešnamio rinkodaros direktorius.

Jo nuomone, seksas su lėlėmis gali ne tik padėti geriau pažinti save ir savo seksualinius troškimus, bet netgi išgelbėti santuokas, kuriose poros dėl įvairiausių priežasčių negali patenkinti vienas kito seksualinių poreikių.

Todėl rinktis silikonines lėles sekso malonumams „Aura Dolls“ svetainėje siūloma ne tik vienišiams, bet ir savo seksualinį gyvenimą paįvairinti norinčioms poroms.

Toronto lėlių viešnamyje „dirba“ šešios itin tikroviškai atrodančios silikoninės lėlės. Kiekviena jų atrodo kitaip, turi savo vardą ir gali patenkinti skirtingus skonius turinčius klientus.

Interneto svetainėje kiekviena skirtingo kūno sudėjimo ir „tautybės“ lėlė turi savo paskyrą, kurioje skelbiamos jos erotiškų pozų ir intymiausių kūno vietelių nuotraukos, aprašomos jos būdo savybės, amžius, matmenys ir netgi tai, koks seksas jai patinka.

Štai, pavyzdžiui, didžiakrūtė mėlynakė blondinė Scarlett yra „tikra amerikietiška svajonė“. Ji – populiariausias vyrų pasirinkimas.

Aktyviai vyrai užsisako ir pasimatymus su „egzotiško veido angelu“, kolumbiete garbane Jazmine.

Erika pristatoma kaip jauna, graži ir miela mergina. Atidarius jos profilio paskyrą paaiškėja, kad ši 23-ejų geidulingų kūno formų žaliaakė brunetė yra prancūzakalbė kanadietė.

Miniatiūrinė Yuki – nuolanki, drovi ir žaisminga korėjietė. Ji, kaip ir kitos jos „kolegės“, mėgsta linksmybes, tačiau jai taip pat patinka gilūs jausmingi pokalbiai, todėl ji sutiktų klausytis džentelmeno kalbų ištisą naktį.

Dvi valandos sekso malonumų su silikoninėmis lėlėmis „Aura Dolls“ viešnamyje kainuoja 180 JAV dolerių (155 eurai). Šiuo metu atidarymo proga Toronto gyventojams ir miesto svečiams siūloma pasinaudoti 25 procentų nuolaida.

Užsidarę su silikoninėmis „moterimis“ viešnamio klientai gali per specialiai tam įrengtus televizorius žiūrėti pačių pasirinktus pornografinius filmus.

Užsisakyti pasimatymą su lėlėmis siūloma iš anksto. Viešnamio klientai automobilius aikštelėje gali statytis nemokamai.

Lėlių viešnamio savininkai mano, kad iš termoplastinės gumos, kuri liečiant labiausiai primena žmogaus odą, pagamintos lėlės turėtų būti tinkamos naudoti apie šešis mėnesius.

Viešnamio įkūrėjai tikina, kad seksas su lėlėmis yra visiškai saugus ir higieniškas. Kiekviena lėlė po pasimatymo su klientu valoma trimis etapais.

Pirmiausia ji dezinfekuojama, vėliau sterilizuojama ir galiausiai apšvitinama ultravioletiniais spinduliais, kad būtų panaikintos visos bakterijos.

Kad būtų itin higieniška, „Aura Dolls“ ragina savo klientus sekso su lėlėmis metu naudoti lubrikantus ir prezervatyvus.

Tuos, kurie nerimauja dėl savo privatumo, „Aura Dolls“ tikina, kad baimintis nėra ko. Viešnamis turės atskirą įėjimą ir išėjimą, todėl sutikti kitą klientą, viešnamio įkūrėjų tikinimu, tikimybė bus labai maža.

Visi mokėjimai už pasimatymus su lėlėmis – tik grynaisiais. Juos kiekvienas klientas prieš pat sekso seansą turės palikti ant stalo ir tik tuomet bus palydėtas į kambarį, kuriame lauks jo „išrinktoji“.

Kaip ji bus aprengta ir atrodys, kiekvienas klientas turės galimybę užsisakyti iš anksto.

Neįprastą sekso paslaugą teikiančios įstaigos įkūrėjai tvirtino jau dabar sulaukę moterų pageidavimo „įdarbinti“ vyriškosios lyties silikonines lėles.

Parengė Toma ALEKSĖJŪNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business