Mariah Carey pasiguodė, su kiek mažai vyrų turėjo intymių santykių

Populiari amerikiečių dainininkė ir dainų kūrėja Mariah Carey (49 m.) save vadina davatka. Atvirai apie savo santykius su priešingos lyties atstovais prabilusi garsenybė prisipažino, kad per visą gyvenimą turėjo intymių santykių tiktai su penkiais vyrais. Tai esą nėra įprasta pramogų pasaulio atstovams.

 M.Carey mano esanti tikra drovuolė lyginant su dauguma žmonių iš jos srities. <br> Scanpix nuotr.
 M.Carey mano esanti tikra drovuolė lyginant su dauguma žmonių iš jos srities. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-16 20:09

Drovuolė. Mariah tikina esanti būtent tokia. „Neturėjau daug vyrų, bet jie buvo skirtingi. Per savo gyvenimą buvau tik su penkiais vyrais, tad, lyginant su dauguma kitų žmonių iš mano srities, iš tiesų esu tikra drovuolė“, – paklausta apie jos gyvenime šmėžuojančius gerokai jaunesnius vyrus kalbėjo dainininkė.

Šiuo metu muzikos legendos širdį yra užkariavęs 13 metų jaunesnis buvęs jos grupės šokėjas Bryanas Tanaka. Porelė su pertraukomis susitikinėja jau dvejus metus.

Tačiau iki tol Mariah širdį buvo pavergę bendraamžiai ar gerokai vyresni vyrai.

Iki santykių su jaunuoju Bryanu atlikėja pusantrų metų draugavo su australų verslininku Jamesu Packeriu (51 m.).

Porelė netgi buvo susižadėjusi, tačiau sužadėtuvės greitai buvo nutrauktos. Kalbama, kad milijardieriaus mylimojo sužadėtuvėms dovanotas platininis žiedas su 35 karatų deimantu vėliau buvo parduotas už 10 milijonų dolerių.

Ilgiausiai truko garsenybės santykiai su 11 metų jaunesniu dainininku ir aktoriumi Nicku Cannonu. Pora santuokoje pragyveno aštuonerius metus ir susilaukė dvynių Monroe ir Moroccano, kurių globa dalijasi ir po skyrybų.

Tai buvo ne pirmoji iširusi muzikantės santuoka.

1993–1997 metais M.Carey buvo ištekėjusi už įrašų kompanijos vadovo Tommy Mottolos.

Prisimindama pirmąją santuoką garsenybė kalbėjo, kad tekėdama buvo dar vaikas – 23 metų. O santuokoje su daugiau nei dvidešimčia metų vyresniu T.Mottola neturėjo jokios laisvės ir buvo nuolat kontroliuojama.

Po skyrybų su T.Mottola dainininkė nuo 1999 iki 2001 metų susitikinėjo su vienmečiu meksikiečių dainininku Luisu Migueliu.

Nors dainininkė tikino, kad turėjo intymių santykių tik su penkiais vyrais, kalbama, jog ji susitikinėjo ir su aktoriumi Christianu Monzonu (42 m.), prodiuseriu ir talentų vadybininku Marku Sudacku (43 m.), dainininku ir dainų kūrėju Ericu Benetu (52 m.), modeliu Marcu Schenkenbergu (50 m.) ir buvusiu profesionaliu beisbolo žaidėju bei verslininku Dereku Jeteriu (45 m).

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.