Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moterį sulaikė policija už pernelyg atvirą bikinį

Taivanietė Lin Tzu Ting (26 m.) lyg niekur nieko žingsniavo susikibusi rankomis su draugu Borakajaus salos Filipinuose paplūdimiu, kai ją sulaikė policija. Turistų iš viso pasaulio pamėgtos Azijos salos pareigūnai moterį privertė apsivilkti šortus ir palaidinę, nes jos maudymosi kostiumėlis esą nepadorus ir gąsdina aplinkinius.

Turistų pamėgtoje Borakajaus saloje Filipinuose vietos gyventojai jautriai reaguoja į itin apsinuoginusius poilsiautojus – taivanietė Lin už tai buvo nubausta.<br>„123rf.com“ nuotr.
Turistų pamėgtoje Borakajaus saloje Filipinuose vietos gyventojai jautriai reaguoja į itin apsinuoginusius poilsiautojus – taivanietė Lin už tai buvo nubausta.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 8:10 PM

Būtent vietos gyventojai, pasibaisėję turistės išvaizda, ją ir įskundė policijai, be to, dalijosi jos nuotraukomis, kuriose intymios kūno vietos buvo pridengtos tik emocijas reiškiančiais paveikslėliais.

Viešbučio, kuriame buvo apsistojusi Lin, darbuotojai ją įspėjo, kad trys balto audinio skiautės – krūtinę vos dengianti liemenėlė ir siaurikės – netinkama apranga katalikiškame ir itin konservatyviame krašte.

Tačiau jauna moteris įspėjimų nepaisė ir kelias dienas piktino aplinkinius pernelyg erotišku įvaizdžiu.

Sulaikyta policijos Lin pareiškė, kad jos apranga – meno forma ir būdas išreikšti save.

Nusižengėlei pritarė širdies draugas. Vyro teigimu, Taivane tokia apranga yra visiškai įprasta ir normali.

Pasiaiškinimų neįtikinti pareigūnai nuogalei iš Taivano skyrė 2 tūkstančių 500 pesų (apie 44 eurų) baudą ir įspėjo kitus poilsiautojus, kad už nepadorią išvaizdą jiems taip pat gresia tokia pati bausmė.

Pasak filipiniečių, turistai turėtų gerbti vietos kultūrą ir tradicijas, taip pat laikytis čia įprasto etiketo.

Nors oficialaus aprangos kodo Filipinuose nėra, šioje turistų pamėgtoje Azijos šalyje griežtai laikomasi katalikiškų dogmų.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.