Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Atostogos be drabužių virsta sekso šėlionėmis

Naujųjų metų pradžia – idealus laikas planuoti atostogas. Kai Lietuvoje žiema, ypač smagu vykti ten, kur karšta ir galima pamiršti visus darbus. Juk per atostogas norisi nusimesti nuo pečių ne tiktai rūpesčius, bet ir drabužius.

Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

2020-01-06 21:49

Pasaulyje vis labiau populiarėja vadinamosios nuogos atostogos – „nakation“. Tai – anglų kalbos naujadaras, sudarytas iš dviejų žodžių „nuogas“ („naked“) ir „vacation“ („atostogos“).

Internetinė pasaulio viešbučių kainų paieškos ir lyginimo tarnyba „Trivago“ netgi sudarė sąrašą viešbučių, kuriuose keliautojai mieliausiai leidžia „nuogas atostogas“.

Jeigu ir jūs norite artėjančias atostogas praleisti madingai ir nevaržomai, rinkitės internetinės tarnybos pagal dešimties balų sistemą geriausiai įvertintus kurortus ir viešbučius.

Kuo aukštesnis balas suteiktas – tuo didesnės galimybės „pasileisti“.

„Desire Pearl“

Puerto Moreloso miestelis, Meksika. 9 balai

Šiame kurorte svečiai gali užsisakyti erotiškas paslaugas iš „fantazijų meniu“. Viena jų – profesionalaus operatoriaus paslaugos, filmuojant svečių šėliones miegamajame.

Kitas „skanėstas“ – žaidimas maistu. Užsisakę jį svečiai gauna skysto šokolado, braškių ir plaktos grietinėlės. Ką su šiais skanėstais daryti, priklauso nuo kiekvieno fantazijos.

„Žaidimų kambaryje“ viešbučio svečiai gali intymiai pabendrauti su kitais svečiais specialiose lovose, sūpynėse, mėgautis braškėmis, šokoladu. Tiek moterys, tiek vyrai čia gali išmokti šokti aplink stulpą.

Porų masažai su valgomais aliejais, įvairūs sekso žaisliukai, filmai, sūkurinės vonios ir „Kama Sutros“ rinkiniai – ne veltui šis viešbutis laikomas vienu geriausiu tiems, kurie svajoja apie „nuogas atostogas“.

„Desire Riviera Maya Resort“,

Puerto Morelosas, Meksika. 8 balai

Šiame Karibų jūros pakrantėje įsikūrusiame kurorte laukiamos tik erotiškai nusiteikusios poros, pasiruošusios nuotykiams su panašiais į save.

„Viskas įskaičiuota“ – čia tai ir reiškia. Pavyzdžiui, viešbučio apartamentuose įrengtos keturvietės sūkurinės vonios, kad lankytojai galėtų pasikviesti svečių. Visame kurorte, o ypač smėlio paplūdimyje, visi raginami nusimesti drabužius ir pasinerti į fantazijų pasaulį.

„Turtle Cove Beach Resort“,

Kernsas, Australija. 6 balai

Netoli nedidelio, apie 160 tūkstančių gyventojų turinčio Kernso miesto Kvinslande įsikūręs kurortas yra skirtas tik suaugusiesiems - homoseksualams ir transseksualams.

Privačiame kurorte svečiai neprivalo dėvėti jokių drabužių – visur jie gali vaikščioti vien Ievos ir Adomo kostiumais. 24 valandas per parą veikiančioje šildomoje sūkurinėje vonioje laiką leisti mėgsta naujų pažinčių ir potyrių ieškančios poros.

„Hedonism II“,

Negrilis, Jamaika. 6 balai

Vakarų Jamaikos pajūrio kurorte Negrilyje įsikūrusio viešbučio pavadinimas pasako viską. Malonumas čia – svarbiausias dalykas, vienintelis gėris ir galutinis žmonijos tikslas.

Tad laukinės nepamirštamos patirtys ir įspūdžiai čia neišvengiami. Keturių žvaigždučių viešbutyje laukiami tik suaugę svečiai. Dėvėti drabužius ar ne – priklauso tik nuo jų pačių.

Viešbutyje 280 prabangių kambarių su sūkurinėmis voniomis ir lietaus dušais, lauke – baseinai, privatus nuogalių paplūdimys ir naktinės tik suaugusiesiems skirtos pramogos.

Vadinamajame žaidimų kambaryje poros, vienišos moterys ir vieniši vyrai gali kartu dūkti tarp lengvų minkštų pagalvių didžiulėse lovose šalia krioklių.

„Hotel Montmartre Mon Amour“,

Paryžius, Prancūzija. 4 balai

Paryžius jau seniai žinomas kaip meilės miestas. O šis nedidelis viešbutis Monmartro rajone tik sustiprina šį įvaizdį.

Viešbutis įsikūręs netoli naktinių klubų ir legendinio „Mulenružo“ kabareto, kuriame išpopuliarėjo skandalingasis energingas šokis kankanas.

Keturių žvaigždučių viešbutis, kurio kambario sienos nutapytos freskomis, – tarsi odė XIX–XX amžiaus meilužiams. Svečiai gali užsisakyti „Esminį“ paketą, į kurį įeina vadinamoji „meilės dėžutė“, rožių žiedlapiai ir šampanas. Svečiai taip pat gali mėgautis įvairiais masažais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.