Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Su daugiau kaip šimtu vyrų permiegojusi moteris vos nesugriovė savo gyvenimo

Ji per dieną į savo lovą laisvai galėdavo atsivilioti keturis skirtingus vyrus, o būdama 28-erių jau buvo permiegojusi su 130 vyrų. Nepasotinamas sekso poreikis vos nesugadino britės Frankie Considine gyvenimo.

 Moteris galėjo ramiai pragyventi dieną tik jei žinodavo, kad tądien jau turi susiplanavusi susitikimą dėl sekso.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
 Moteris galėjo ramiai pragyventi dieną tik jei žinodavo, kad tądien jau turi susiplanavusi susitikimą dėl sekso.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
T.Woodsas<br>„Scanpix” nuotr.
T.Woodsas<br>„Scanpix” nuotr.
D.Duchovny<br>„Scanpix” nuotr. 
D.Duchovny<br>„Scanpix” nuotr. 
R.Brandas<br>„Scanpix” nuotr.
R.Brandas<br>„Scanpix” nuotr.
F.Considine nepasotinamą sekso poreikį sieja su vaikystėje patirta psichologine trauma dėl tėvų skyrybų ir dėl neigiamo požiūrio į savo kūną.<br> „Facebook.com“ nuotr. 
F.Considine nepasotinamą sekso poreikį sieja su vaikystėje patirta psichologine trauma dėl tėvų skyrybų ir dėl neigiamo požiūrio į savo kūną.<br> „Facebook.com“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 20, 2020, 7:07 PM

Moteris galėjo ramiai pragyventi dieną tik jei žinodavo, kad tądien jau turi susiplanavusi susitikimą dėl sekso.

„Turėjau būti tikra, kad sekso turėsiu kasdien – man tai buvo svarbiau už darbą, rūpinimąsi savimi ar ėjimą į miestą. Galėjau drąsiai apsimesti susirgusi ar atšaukti vakarienę su draugais dėl sekso“, – atvirai pasakojo F.Considine.

Tačiau kol ji be saiko mėgavosi sekso teikiamais malonumais, kentėjo jos fizinė ir psichinė sveikata. Ji paniro į depresiją, persirgo daugybe lytiškai plintančių ligų ir pastojo nė nenutuokdama, kas kūdikio tėvas.

Visa tai griovė jos gyvenimą, kol galiausiai moteris nusprendė ieškoti pagalbos ir jai buvo diagnozuota priklausomybė nuo sekso, dažniau būdinga vyrams.

Manoma, kad Didžiojoje Britanijoje ją turi apie 660 tūkstančių moterų. Apie šią priklausomybę yra prisipažinusios tokios garsenybės kaip golfo žaidėjas Tigeris Woodsas (44 m.), komikas Russellas Brandas (44 m.), aktorius Davidas Duchovny (59 m.).

Karališkojo koledžo psichiatrų duomenimis, Didžiojoje Britanijoje nuo sekso priklausomi apie 4 proc. žmonių, iš jų ketvirtis yra moterys. Priežastys, kodėl atsiranda ši priklausomybė, kol kas nėra visiškai aiškios.

Frankie savo nepasotinamą sekso poreikį sieja su vaikystėje patirta psichologine trauma dėl tėvų skyrybų ir dėl neigiamo požiūrio į savo kūną.

„Nuo paauglystės buvau apvalesnių formų negu mano draugės ir augant man dėl to buvo sunku. Tad sulaukus seksualinio dėmesio man tapdavo kur kas geriau“, – kalbėjo Frankie.

Tėvų šeima iširo, kai jai buvo 13 metų. Motina išsikraustė iš namų, o tėvas dirbo taksi vairuotoju, tad beveik visą laiką Frankie buvo namuose viena ir vieniša. Todėl internete pradėjo ieškoti pažinčių.

Nekaltybės Frankie neteko būdama 14-os ir nuo tada užmezgė ketverius metus trukusius santykius. Tačiau jau nuo pirmųjų draugystės metų ji nuolat buvo neištikima savo vaikinui. Nors, kaip pati tikino, jį mylėjo.

Galiausiai po sekinančių kančių nuo vėžio mirė jos motina.

Dėl patirto streso Frankie apetitas seksui tapo nebevaldomas. Ji miegojo su vyrais, kad pamirštų gedulą.

„Mečiau savo vaikiną, atsikračiau nemažai svorio ir ėmiau mėgautis vienišės statusu“, – prisiminė moteris.

Ji neturėjo noro gerti alkoholio ar vartoti narkotikų. Jos variklis buvo seksas. Daug sekso!

Tada per metus ji pasimylėjo su 80 vyrų. Tarp jų buvo ir vienos nakties nuotykių, ir pasikartojančių pasivoliojimų. Organizuodama susitikimus ji naudodavosi antru telefonu. Kartą per 24 valandas ji permiegojo su keturiais vyrais.

Švęsti savo 21-ojo gimtadienio Frankie vyko savaitgaliui į Braitoną. Pakeliui sutiko vyruką ir pasikvietė į savo viešbučio kambarį. Kitą dieną sugedus jos automobiliui susitikimą su mechaniku ir jo draugu baigė lovoje. O vakare mylėjosi su dar vienu nauju pažįstamu.

„Seksas užkelia mane į aukštumas, ir kai tas pojūtis ima blėsti, norisi dar. Ir nesvarbu, ar jie vieniši, ar turi antrąsias puses. Kai apie tai pagalvoju dabar, man gėda.

Bet tada jų merginos ar žmonos man nerūpėjo. Net ėmiau didžiuotis, kad mano partnerių skaičius sparčiai auga, o man ši veikla sekasi“, – atvirai pasakojo jauna moteris.

Frankie buvo tokia įsiaudrinusi, kad niekada negalvodavo apie savo sveikatą ir nenaudojo apsisaugojimo priemonių. Todėl nereikia stebėtis, kad dažnai užsikrėsdavo lytiškai plintančiomis ligomis.

„Ėmiau norėti pastovių santykių, bet visi vyrai, su kuriais permiegodavau, norėjo tik sekso. O man ėmė trūkti meilės“, – guodėsi britė.

Nuo to kentėjo jos psichinė sveikata – moteris puolė į depresiją, prasidėjo panikos atakos. Ji ėmė gydytis depresiją, lankyti psichologo konsultacijas, bet niekaip negalėjo sumažinti priklausomybės nuo sekso.

Būdama 22 metų Frankie pastojo, bet nežinojo, nuo ko.

Pagal jos skaičiavimus, kūdikio tėvu galėjo būti vienas iš šešių vyrų. Tai dar labiau gniuždė, todėl moteris nusprendė darytis abortą.

„Atrodo, iki tol gyvenau tarsi burbule ir buvau nerūpestinga, o nėštumas mane pabudino. Tačiau ir po aborto negalėjau liautis. Tiesiog rinkdavausi partnerius ne iš savo aplinkos“, – aiškino moteris. Tada apie kūdikį žinojo tik jos artimiausias bičiulis.

Depresija ėmė trauktis, mat konsultacijos padėjo, ir ji jautėsi pasiruošusi grįžti į socialinį gyvenimą.

Netrukus pažinčių programėlėje „Tinder“ susipažino su vyriškiu ir ėmė su juo susitikinėti. Bet apie savo praeitį jam niekada nepasakojo. Po kelerių metų draugystės Frankie vėl tapo nėščia. Tačiau šįkart žinojo, kas yra kūdikio tėvas – vaikas buvo planuotas. 2018 metų sausio 17 dieną ji pagimdė dukrą.

Tačiau kai mažylei buvo vos pusmetis, Frankie išsiskyrė su savo partneriu. Jai buvo labai sunku, todėl vėl ėmė lankytis pas psichologą. Galiausiai jai buvo nustatyta priklausomybė nuo sekso. Jai tada buvo 26-eri.

„Mane aplankė neįsivaizduojamas palengvėjimas. Kalbėdama su gydytoju supratau – tai ne mano kaltė. Yra daugybė tokių žmonių kaip aš. Ši diagnozė kelia daug diskusijų.

Dalis žmonių mano, kad tai tik pasiteisinimas būti kekše, tačiau tai netiesa. Tai rimta liga“,– įsitikinusi Frankie.

Anksčiau seksas jai būdavo tik veiksmas, tačiau dabar ji su vyrais mokosi pajusti intymumą.

„Aš nenoriu, kad praeitis man kenktų. Tapau uždaresnė. Jei su kuo nors imu susitikinėti, ne iš karto gulu į lovą.

Ir jei tik jie ima tai skatinti arba tik kalbėti apie tai, nutraukiu santykius. Bijau, kad jei pasielgsiu neapgalvotai, vėl panirsiu į seksą“, – sakė moteris.

Šiuo metu ji pusę dienos dirba viešbutyje administratore, kol dukra būna darželyje.

Frankie stengiasi būti gera mama ir dėl praeityje padaryto aborto sau nepriekaištauja. Ji įsitikinusi – tada taip reikėjo.

Kontroliuoti priklausomybę nuo sekso jai padeda gydytojų paskirti vaistai.

Dar moteris kasdien mankštinasi, medituoja ir mėgsta ilgus pasivaikščiojimus.

Šiuo metu Frankie vieniša, tačiau atvira pasimatymams ir vieną dieną tikisi sutikti savo antrąją pusę.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.