Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

6 vyrų išsigalvojimai, kas moterims teikia seksualinį malonumą

Vyras niekada nesuteiks moteriai to pasitenkinimo, kokį ji galėtų patirti, jeigu atvirai jam papasakotų apie savo troškimus. Sužinokite, kokiais įsivaizdavimais miegamajame vadovaujasi vyrai, norėdami moteriai suteikti malonumą, ir kurie iš jų yra veikiau mitai, nei tiesa.

 Tik 15 proc. moterų gali pasiekti orgazmą vien vaginalinio įsiskverbimo būdu.<br> 123rf nuotr.
 Tik 15 proc. moterų gali pasiekti orgazmą vien vaginalinio įsiskverbimo būdu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-09 21:59

1 išsigalvojimas

Jeigu vyras turi pakankamai didelį lyties organą/stiprią erekciją, moteris patiria vaginalinį orgazmą.

Mitas. Tik 15 proc. moterų gali pasiekti orgazmą vien vaginalinio įsiskverbimo būdu. Ir netgi tos, kurios patiria vaginalinį orgazmą, geba jį patirti dėl aktyvios preliudijos ir visų erogeninių zonų stimuliacijos, iš kurių svarbiausia – klitoris. Būtent ši moters kūno dalis, o ne vagina, jautriau atsiliepia į glamones ir sukelia orgazmą.

2 išsigalvojimas

Jeigu vyro erekcija trunka kelias valandas, tai moteriai suteikia ypatingą malonumą.

Mitas. Nors tuo vyrus tikina pornografiniai filmai, tai netiesa. Jeigu pradžioje frikcijos teikia malonius pojūčius, tai ilgą laiką stimuliuojant makštį moteriai laipsniškai mažėja natūralių lytinių organų išskyrų, ir dėl drėgmės trūkumo tolesnis procesas gali kelti diskomfortą. Pati optimaliausia lytinio akto trukmė laikoma 8 minutės.

3 išsigalvojimas

Greitas ir aktyvus klitorio stimuliavimas sukelia orgazmą.

Mitas. Moterims svarbu pirmiau sužadinti vaizduotę, o ne kūną. Tam joms svarbu flirtas, pokalbiai, švelnūs prisilietimai. Po to būtina kūno sužadinimo stadija, kai ji apsinuoginusi mėgaujasi partnerio glamonėmis ir bučiniais. Ir tik po kiek laiko ji geba patirti malonumą stimuliuojant klitorį.

Kokie turi būti šie partnerio prisilietimai – sukamieji, lengvi prisilietimai ar kiek aktyvesnis spaudimas – priklauso nuo individualių moters ypatybių, ji gali jausti skirtingų rūšių stimuliacijų per tą patį aktą. Galbūt partnerei iš tiesų patinka intensyvi klitorio stimuliacija (dažnai tai būna prieš pat orgazmą), bet vyras turi tik vieną būdą tai sužinoti – išgirsti iš jos pačios.

4 išsigalvojimas

Moteris nuvilia priešlaikinė vyrų ejakuliacija.

Mitas. Moterį nuvilia ne greitas partnerio orgazmas, o jo požiūris. Dažnai tai taip nuliūdina vyrą, kad jis nusišalina nuo tolesnio seksualinio kontakto, pamiršdamas, kad egzistuoja ir kitų būdų suteikti partnerei malonumą. Jeigu jis ir toliau palaikytų emocinį ir fizinį kontaktą, greitas erekcijos praradimas moteriai neturėtų didelės reikšmės.

5 išsigalvojimas

Geri meilužiai žino, kaip suteikti moteriai malonumą, jos apie tai neklausiant.

Mitas. Kaip tik priešingai. Puikūs meilužiai yra būtent tie, kurie domisi, mokios glamonės moteriai suteikia didžiausią malonumą. Lytinių organų jautrumas ir reakcija į stimuliaciją priklauso nuo ciklo, paros meto, moters sveikatos ir nuotaikos.

Vyras pats nesugebės sužinoti, kaip būtent jo nauja partnerė geba patirti malonumą, ir jokia, net labai turtinga patirtis jam nepadės. Tik moters gebėjimas atvirai kalbėti apie savo norus yra harmoningų seksualinių santykių pagrindas.

6 išsigalvojimas

Daugumai moterų patinka analinis seksas, tiesiog jos nebandė ir to nežino.

Mitas. Šią sekso rūšį mėgsta apie 2 proc. moterų. Moterys tiksliai žino, nori to ar ne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.