90 m. meilės žaidimų mokytoja padeda moterims pasiekti palaimos viršūnę

Sekso trenerėms, mokančioms, kaip tenkinti save, krautis pelno netrukdo nei amžius, nei šeima, nei karantinas. Amerikietei Betty Dodson – 90 metų, o jos 47 metų kolegė Carlin Ross su vyru augina mažametį vaiką. Tačiau abi gali nesivaržydamos pajusti orgazmą prieš milijonus žiūrovų.

Buvusi advokatė iš Naujojo Džersio C.Ross ir bestselerių autorė 90-metė amerikietė B.Dodson, tituluojama masturbacijos meno krikštamote, prisitaikė prie visuotinio karantino suvaržymų ir perkėlė savo intymius seminarus į virtualųjį pasaulį – pradėjusios pamoką su drabužiais ir iki jos pabaigos išsirengdamos nuogai.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
Buvusi advokatė iš Naujojo Džersio C.Ross ir bestselerių autorė 90-metė amerikietė B.Dodson, tituluojama masturbacijos meno krikštamote, prisitaikė prie visuotinio karantino suvaržymų ir perkėlė savo intymius seminarus į virtualųjį pasaulį – pradėjusios pamoką su drabužiais ir iki jos pabaigos išsirengdamos nuogai.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
G.Paltrow.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
G.Paltrow.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
Kartu dirbančios sekso trenerės savo patirtimi neseniai dalijosi laidoje „The Goop Lab“, kurią veda garsi amerikiečių aktorė G.Paltrow.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
Kartu dirbančios sekso trenerės savo patirtimi neseniai dalijosi laidoje „The Goop Lab“, kurią veda garsi amerikiečių aktorė G.Paltrow.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
– Kas įvyksta per jūsų mokymus? – Visos baigiame.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
– Kas įvyksta per jūsų mokymus? – Visos baigiame.<br>„Scanpix” ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 11, 2020, 8:05 PM

Šios amerikietės, save vadinančios sekso trenerėmis, tikino, kad būtent dabar tinkamiausias laikas mokytis pajusti palaimą. Karantino laikotarpiu jos veda moterims virtualius mokymus, kaip pasiekti orgazmą.

Už tai, žinoma, reikia susimokėti – vienas kursas kainuoja 500 JAV dolerių (460 eurų).

Bestselerių autorė amerikietė B.Dodson yra tituluojama masturbacijos meno krikštamote.

Nuo tada, kai praėjusio amžiaus 8-ajame dešimtmetyje ji išgarsėjo 1973 metais išleidusi moterų judėjimo biblija tapusią knygą „Sex for One“ („Seksas vienam“) ir ėmė rengti masturbacijos kursus, kuriuose moterys pažįsta save, išmoksta patirti orgazmą, nugali su seksualumu susijusias baimes.

Jos kursai visuomet sulaukdavo populiarumo, o pastaruoju metu dėl pandemijos jie rengiami tik internetu. Tačiau tokia aplinkybė pamokas, kaip pasiekti palaimą, labai išpopuliarino, nes net tūkstantį JAV dolerių (per 960 eurų) kainuojantys savaitgalio kursai išgraibstyti iki pat 2021 metų.

Be to, nusidriekė ir laukiančiųjų sąrašas, kuriame tūkstančiai moterų.

Regis, B.Dodson kartu su beveik perpus jaunesne kolege, buvusia Naujojo Džersio advokate C.Ross puikiai prisitaikė prie karantino suvaržymų perkėlusios savo 20-ies dalių seminarus į virtualųjį pasaulį.

Patyrusi meilės žaidimų mokytoja B.Dodson tikino, kad būtent šiuo laikotarpiu tai labai svarbu, nes malonumas yra pats geriausias gydymas nuo vienatvės ir kitų psichologinių problemų, kurias sukelia karantinas.

„Norėdami pailsėti nuo šiuolaikinio modernaus pasaulio ir intensyvaus ritmo žmonės vyksta į meditacijos stovyklas siekdami nuraminti įsismarkavusį protą. Jie medituoja, o aš sakau – masturbuokimės, nes tai irgi viena meditacijos formų“, – tvirtino B.Dodson.

Betty ir Carlin nuo karantino pradžios pasitelkusios vaizdo skambučius orgazmo mokymus surengė jau 30-iai skirtinguose pasaulio kampeliuose gyvenančių moterų, kurių amžius – nuo 27 iki 74 metų.

Kaip ir anksčiau akis į akį vykusiose pamokose, virtualiuose mokymuose jų dalyvėms taip pat būtina išsirengti nuogai.

Betty su Carlin pastebėjo, kad virtualumas sustiprina intymumo jausmą ir net ne tokioms drąsioms klientėms tai padeda pasijusti laisvesnėms.

Laimė, Carlin sutuoktinis ir jųdviejų penkerių metų sūnus jau žino, kad kol šeimos moteris dirba, į antrąjį namo aukštą negalima eiti.

„Aš nesu gydytoja ar būtinosios paslaugos teikėja, bet jaučiu pašaukimą, kad turiu padėti karantine esančioms moterims, kurios nepasiekia palaimos ir nepatiria tokio malonumo, kokio šiuo metu norėtų“, – aiškino C.Ross.

Ji įsitikinusi, kad tokie kursai moterims – nuostabi galimybė padaryti ką nors dėl savęs, ypač toms, kurios pastaruoju metu išgyvena skyrybas ar jaučiasi vienišos.

Be to, pasak Carlin, nuolat patiriamas orgazmas teigiamai veikia moters sveikatą, pavyzdžiui, stiprina imuninę sistemą ir pagerina miego kokybę.

Norėdamos sudominti moteris savo rengiamais kursais, kurie kainuoja nemenką sumą, Betty ir Carlin prisigalvoja įvairių rinkodaros triukų. Pavyzdžiui, gali sumažinti savaitgalio pamokų kainą perpus, jei klientė atsiunčia detaliai aprašytą visą savo seksualinę patirtį ir ateities lūkesčius.

Kursų naudingumui padidinti siūloma įsigyti makšties vibratorių, jos jį vadina Betty štanga. Jis skirtas dubens raumenims pakelti ir stiprinti.

„Šis nerūdijantis įrenginys yra pakankamai tvirtas, kad taptų šeimos relikvija ir galėtų būti perduodamas iš kartos į kartą, iš močiutės – anūkei“, – taip rašoma Betty ir Carlin interneto puslapyje.

Sekso trenerės savo patirtimi neseniai dalijosi šiemet pasirodžiusiame naujame „Netflix“ šou „The Goop Lab“, kurį veda ir kartu su komanda kuria garsi amerikiečių aktorė Gwyneth Paltrow (47 m.).

Holivudo garsenybė tyrinėja sveiką gyvenseną, pateikia įdomių faktų apie alternatyvius gydymo būdus, sveikatingumo tendencijas. Kai kurios temos konservatyvesniems žiūrovams iš tiesų gali sukelti nejaukumo jausmą, pavyzdžiui, apie orgazmą.

Laidos viešniomis tapusios Betty ir Carlin pamokė aktorę, kaip reikėtų stiprinti dubens raumenis. O mokomoji medžiaga buvo pateikta praktiškai – buvo nufilmuota, kaip 90-metė Betty pasiekia orgazmą šou metu.

„Aš, kaip kokia orgazmų Jeanne d’Arc – XV amžiaus Prancūzijos nacionalinė didvyrė – kur tik keliauju, skatinu moteris tyrinėti savo intymias zonas“, – juokavo Betty.

Pažiūrėti ir pajusti – tai, pasak jos, yra svarbiausias dalykas, nuo kurio reikėtų pradėti moterims, norinčioms patirti malonumą.

Ką reiškia pažiūrėti? Tiesiog prieš veidrodį apžiūrėti savo vaginą iš arti ir ją ištyrinėti. Mokymus akis į akį anksčiau rengusios moterys tikisi seansus, kurių metu susirenka tuzinas moterų ir kartu masturbuojasi, atnaujinti nebent kitais metais.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.