Režisierius Pedro Almodovaras susidomėjo bičiulių intymia sveikata

Ispanų režisierius Pedro Almodovaras (70 m.) per karantiną ėmė skambinėti savo draugams ir klausinėti jų apie sveikatą. Tiesa, dviejų „Oskarų“ laureatui parūpo ne tai, ar bičiuliai neužsikrėtė koronavirusu, o tai, ar jie neprarado seksualinio apetito.

P.Almodovaras tikina žinantis, kad intymios sveikatos problemos blogina gyvenimo kokybę.<br>„Scanpix” nuotr.
P.Almodovaras tikina žinantis, kad intymios sveikatos problemos blogina gyvenimo kokybę.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-16 18:58

Garsusis režisierius parašė esė apie savo gyvenimą karantino metu ir joje atvirai aptarinėja izoliacijos poveikį seksualiniam potraukiui. Esė pasigriebė kino industrijos naujienų ir apžvalgų portalai.

„Libido mane paliko nuo izoliacijos pradžios. Manau, liūdesys ir nerimas pakeitė erotines fantazijas“, – rašė režisierius, kurio filmas „Skausmas ir šlovė“ šiais metais buvo nominuotas dviem „Oskarams“.

Ispanijos sostinėje Madride gyvenantis P.Almodovaras atskleidė, kad pasidomėti draugų intymiu gyvenimu šiuo sudėtingu laikotarpiu pastūmėjo laikraštyje perskaitytas straipsnis apie tai, kaip numalšinti žmogiško kontakto alkį pandemijos laikotarpiu.

Režisierius, remdamasis pastarojo meto apklausomis, rašo, kad šiuo laikotarpiu žmonės kaip niekada anksčiau dažnai naudojasi sekso žaisliukais. Taip pat dažniau nei iki šiol dalijasi intymaus pobūdžio žinutėmis ir pornografiniais filmais bei literatūra.

Perskaitęs naujienas P.Almodovaras nutarė paskambinti draugams – tiek moterims, tiek vyrams – ir pasiteirauti, koks jų seksualinis apetitas šiuo metu.

„Išskyrus vieną, kuris jautėsi beviltiškai dėl sekso trūkumo ir sakė man, kad internete organizavo susitikimus su skirtingais žmonėmis, pandemija ir jos išprovokuota izoliacija sumažino daugumos žmonių, kuriems skambinau, erotinius poreikius“, – neslėpė garsusis ispanas.

P.Almodovaras garsėja filmais, kuriuose seksualumas vaizduojamas itin atvirai, ir tikina žinantis, kad intymios sveikatos bėdos blogina gyvenimo kokybę.

Suprasdamas sekso būtinybę intymiai žmogaus sveikatai režisierius išsidavė jau turįs gerą naujo filmo scenarijaus idėją.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.