Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip tapti tobula meiluže? Moterys, kurios vyrus veda iš proto

Meilužė – tai nebūtinai ta moteris, kuri įsibrauna ir ardo kitą šeimą. Meilužė – tai moteris, kuri stengiasi patenkinti savo vyro ar išrinktojo poreikius ir dėl to yra laiminga pati.

 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br>123rf nuotr.
 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br>123rf nuotr.
 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br>123rf nuotr.
 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br>123rf nuotr.
 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją.<br> 123rf nuotr.
V.Šapurovas.<br>LR archyvo nuotr.
V.Šapurovas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Toma Aleksėjūnaitė

Dec 19, 2020, 8:00 PM, atnaujinta Nov 4, 2021, 5:18 PM

Posakis: „dama viešumoje, šeimininkė namuose ir karšta meilužė lovoje“ atspindi tai, ko vyrai norėtų iš savo moters.

Ir jei etiketo, stiliaus galime mokytis iš garsių visuomenės damų, puikia šeimininke tapti stebėdamos savo ar vyro mamas, eksperimentuodamos virtuvėje interneto platybėje atrastais receptais, tai tobulos meilužės recepto taip lengvai nerasime.

Taigi, kokie gi galėtų būti tie slaptieji tobulos meilužės ingredientai?

Švarūs ketinimai

Pasak seksologo Viktoro Šapurovo, gera meilužė neturėtų būti suprantama kaip vyro įgeidžius patenkinanti tarnaitė. Jeigu noras įtikti vyrui yra apsimestinis, siekiant savanaudiškų tikslų, melas anksčiau ar vėliau išaiškėja.

„Nuo seno žinoma daug istorijų, kaip šefo sekretorė, labai norėdama už jo ištekėti, nors jis vedęs, pasitelkia sekso stebuklus, kurie visi dingsta, kai planas pavyksta, kai šefas išsiskiria ir veda ją.

Bet tai nėra tikra tobula meilužė, nes jos kūnas nepritaria tam. Vyras galėtų neapsigauti ir suprasti, kad tai melas ir vaidyba, kad iš tikrųjų jis kaip vyras nėra jai reikalingas“, – pasakojo seksologas.

Pasak seksologo, šiais laikais nieko nebestebina hedonistiškai nusiteikusi moteris, susikoncentravusi į savo džiaugsmą. „Ji labai nori įsimylėti, būti laiminga meilėje ir net neplanuoja tekėti, nes visiškai pasitiki savimi, turi pakankamai pajamų. Ji neieško finansų šaltinio, tiesiog nori būti laiminga.

Tokia moteris būtų tobula meilužė, nes jos ketinimai – švarūs, nėra paslėptų motyvų, ji tik nori mylėti ir būti mylima“, – sakė V.Šapurovas.

Temperamentas – dar ne viskas

Yra moterų, kurios tarsi iš prigimties spinduliuoja seksualumą, yra dėmesingesnės vyrams. Tokios moterys linkusios pasipuošti, rūpinasi savo išvaizda.

„Labai nedaug asmenybės ypatybių yra paveldima genetiškai. Tačiau temperamentas, taip pat ir seksualinis, yra paveldimas. Jeigu moteris jaučia džiaugsmą, siekia jo, nori būti mylima ir jaučia vyrą – tai vyras būtinai pajaus ją“, – pabrėžė V.Šapurovas.

Vis dėlto energinga, ryški, į skandalus linkusi moteris visai nebūtinai lovoje bus tobula meilužė. Ir priešingai, kasdienybėje tyli, kukli moteris gali būti lovos deive ir pademonstruoti tikrus meilės stebuklus.

„Ji atsiveria, padovanoja save ir priima vyrą dovanų tuomet, kai jį myli. Ji negali mylėti šiandien vieną, rytoj kitą. Ji gali būti gera meilužė, bet nesidemonstruoja.

Ji gali turėti kitą problemą – ją sunku pastebėti, nes ji nelenda vyrui į akis. Dėl to jos galimybės susidraugauti su jai simpatišku vyru yra mažesnės, nei tų moterų, kurios atvirai reiškia savo jausmus“, – sakė V.Šapurovas.

Į tobulos meilužės komplektą įeina ir tam tikra seksualinė patirtis. „Jeigu 40 m. moteris nežino, kokie vienos ar kitos sueities pozicijos privalumai, jai bus sudėtinga būti tobula meiluže“, – sakė seksologas.

Įsiklauso į partnerį

Tobula meilužė labai įdėmiai klauso, ką kalba vyras, kuris jai patinka. Ji nori padovanoti jam savo meilę ir tuo uždega jį.

„Tokia moteris įsiklausys į vyrą, meilės akto metu stebės, kas jam patinka. Nors yra ir bendros rekomendacijos, kas gali patikti vyrams, bet, nors vyrų džiaugsmo variacijų nėra daug, visgi tai individualūs dalykai – kas patinka vienam, kitam gali būti visai neįdomu.

Jos prisitaikymas sekse prie jo norų bus atviras ir nuoširdus. Apsimetėlė meilužė, kuri siekia kokios nors naudos, nesugebės imituoti savo džiaugsmo.

Vyrai ypatingai gerai pajaučia, kaip moteris reaguoja ir susijaudina. Sudrėkimas praneša, kad ji tikrai nori būti su šituo žmogumi, ir makšties reakcija visiškai kitokia“, – aiškino seksologas.

Pasak jo, tikra tobula meilužė bus ta, kuri iš tikrųjų myli savo draugą, kuriai labai svarbu, kad jis taptų jai visomis prasmėmis artimas.

Tobulos meilužės gidas

Internetinės intymių prekių parduotuvės Romantika.lt specialistai pateikė praktinių patarimų, kurie padės tapti ne tik tobula meiluže, bet ir – o tai daug svarbiau, – laiminga moterimi, gebančia laimingą padaryti ir kitą.

„Jei trokštate tapti tobula meiluže, tuomet tai turite daryti su vidiniu užsidegimu ir nuoširdžiu dėmesiu bei meile apipilti savo mylimąjį. O nuostabiausia tai, kad tapusi atsidavusia, mylinčia ir aistringa meiluže, jūs ir pati neišvengiamai tapsite labiau geidžiama, mylima ir laiminga“, – pabrėžė Romantika.lt ekspertai.

1. Pirmiausia, jūs pati turėtumėte norėti tapti geresne meiluže

Niekas jūsų neprivers tapti geresne meiluže. To turėtumėte trokšti jūs pati. Jūsų akys turėtų degti vidiniu noru, aistra ir energija patenkinti ir visapusiškai pažinti savo mylimąjį. Laimingą šeimyninį, seksualinį gyvenimą gyvenantis vyras rečiau būna neištikimas savo moteriai, pasiekia geresnių rezultatų darbe, tampa rūpestingesnis ir dėmesingesnis tiek savo moteriai, tiek vaikams. Ar gi neverta dėl to pasistengti ir tapti geresne meiluže? Tapusi tobula meiluže Jūs neišvengiamai sukursite tvaresnius santykius, kuriuose neištikimybė, apatija ir nuobodulys bus beveik neįmanomi. Juk šioje situacijoje išlošite abu!

2. Pamilkite ir pažinkite save

Nėra nieko seksualiau nei moteris, mylinti save ir pasitikinti savo jėgomis. Pasitikėjimas savimi traukia it magnetas, jis tarsi sufleruoja, jog tokia moteris žino savo vertę ir dažniau išdrįs eksperimentuoti tiek kasdieniniame gyvenime, tiek intymiuose santykiuose. Vadinasi, su tokia moterimi niekuomet nebus nuobodu. Negana to, save mylinti, savimi pasitikinti moteris žino, kas jai teikia malonumą ir išdrįs tai pasakyti bei parodyti savo mylimajam. Kai vyras gaus gaires, kaip ir kur liesti savo moterį, žinos, kas jai suteikia pasitenkinimą ir matys, kaip ji tirpsta iš malonumo jo glėbyje, jis pats ims labiau savimi pasitikėti ir jausis laimingas, kad sugeba suteikti malonumą savo išrinktajai.

3. Švara ir higiena – neturėtų kelti klausimų

Kaip ir moteris traukia savimi besirūpinantys, švarūs ir kvepiantys vyrai, taip ir vyrai trokšta, kad šalia jų atsidurtų prižiūrinčios savo kūną ir besilaikančios higienos moterys. Šilkinė oda, pašalinti plaukeliai ten, kur jų neturėtų būti, gaiva, sklindanti vien nuo šypsenos – visa tai vakarą gali pasukti į romantiškąją pusę. Elementari higiena poroje neturėtų kelti jokių klausimų, kur kas subtiliau – išsiaiškinti, kad ir, pavyzdžiui, kokia šukuosena intymiojoje vietelėje jūsų mylimąjį galėtų akimirksniu uždegti. Taigi tobula meilužė savo higiena ir kūno grožiu rūpinasi taip, kad patiktų ir savo mylimajam.

4. Pažinkite savo mylimąjį

Intymūs pokalbiai, romantiški juokeliai ir, žinoma, atviri pokalbiai gali padėti dar geriau pažinti savo mylimąjį. Juk jei norite suteikti malonumą savo išrinktajam, padaryti jį laimingu, tuomet turėtumėte žinoti, kas jį džiugina. Kaip tobula meilužė, jūs turėtumėte išsiaiškinti, kurios jo kūno vietos jautriausios, kur liečiamas ir glamonėjamas jis greičiausiai atsipalaiduoja ir galų gale, kas jį varo iš proto. Ir tai turėtumėte daryti subtiliai ir neįkyriai, su nuoširdžiu smalsumu, o ne dėl pareigos. Nuoširdus domėjimasis savo partneriu natūraliai sukels mylimojo žavėjimąsi jumis ir dar didesnį geismą.

5. Koks jūsų ir jūsų mylimojo libido?

Libido suderinamumas poroje yra be galo svarbus – juk jei vienam intymumo reikia žymiai daugiau nei kitam, tuomet dažnu atveju pora atsiduria vienoje iš situacijų: vienas iš poros tampa besiaukojančiu, o kita pusė, nepatenkinta seksualiniu gyvenimu, sėkmingai traukia „į kairę“. Kaip rodo statistika, dažniausiai didesnis seksualinis poreikis būdingas vyrams. Moterys sako, kad joms seksas nėra toks svarbus, bet tikriausiai tik todėl, kad jos rečiau patiria malonumą intymių santykių metu. Tačiau jei vyras patenkina moterį, suteikia jai malonumą sekso metu, tuomet nėra jokios priežasties, kodėl ji norėtų atsisakyti tokio malonumo ir kitą kartą. Tad norėdama būti gera meiluže, jūs turėtumėte patirti malonumą su savo išrinktuoju lovoje. Paprasčiausiai tai padaryti – išmokykite savo mylimąjį, kaip jus mylėti.

6. Seksas prasideda ne tik lovoje

Daugumoje porų seksas prasideda tuomet, kai pora jau yra lovoje. Tačiau į žodį „seksas“ telpa kur kas daugiau nei glamonės prieš miegą: tai ir seksualios užuominos, ir tarsi „netyčiniai“ prisilietimai visos dienos metu, ir karšti žvilgsniai, ir seksualūs drabužiai, ir daugybė kitų subtilių veiksmų, kurie pamažu didina intymumą ir veda aistringos nakties link.

7. Seksas ir įvairovė

Kad seksas netaptų nuobodus, kad į intymius santykius neįsirangytų rutina, nevenkite įvairovės ir spontaniškumo – tai prieskoniai, pagyvinantys net ir labai ilgai trunkančius santykius.

Planuotas ir spontaniškas seksas

Bent retkarčiais pasiduokite akimirkos nuotaikai ir leiskitės į spontaniško sekso malonumus. Galbūt jus romantiškai nuteikė nauja ar neįprasta vieta? O galbūt mylimasis pasakė ką nors seksualaus, tad kodėl iškart neatsiduoti jus užplūdusiai aistrai? Tai gali padėti patirti naujų potyrių ir praskaidrinti kasdienybę.

Ne mažiau žavus gali būti ir planuotas seksas. Ryte nusiųskite intymią žinutę ar nuotrauką seksualių kelnaičių, kurias ketinate šiąnakt dėvėti – lai tai būna užuomina, kas jo laukia vakare. Taip mylimasis nekantraus grįžti namo ir bus užsidegęs aistra. Romantiška vakarienė, taurė vyno, intymios kalbos – suplanuotas seksas gali būti ne mažiau jaudinantis nei spontaniškai užplūdusi aistra.

Oralinės glamonės

Oralinis seksas – neabejotinai viena nuostabiausių sekso rūšių tiek vyrams, tiek moterims. Suteikite šį malonumą savo išrinktajam ir būsite apdovanota pati! Oralinės glamonės gali būti ir kaip preliudija, įžanga į aistringą vakarą, ir kaip pagrindinis vakaro akcentas. Tobula meilužė myli visą savo antrosios pusės kūną ir sugeba aistringai tai parodyti.

Pikantiškas analinis seksas

Analinis seksas neprivalo būti įtrauktas į jūsų intymų gyvenimą, jei to nenorite, tačiau jei tai jūsų abiejų svajonė, jis gali pagyvinti romantiškas naktis it raudona, prisirpusi vyšnia ant torto gabalėlio! Tai viena intymiausių patirčių gyvenime, kuri gali padėti dar labiau jus suartinti.

Suvaržymo žaidimai

Surakintos rankos, užrištos akys ir visa kontrolė jūsų arba jūsų mylimojo rankose. Ta saldi nežinomybė, kai suvaržytasis nežino, kas bus su juo daroma, kur ir kaip bus paliestas, kaitina ne tik kūną, bet ir vaizduotę. Vienos juslės prislopinimas, pavyzdžiui, akių užrišimas, suaštrina kitas jusles, todėl kiekvienas prisilietimas juntamas daug intensyviau, o jei naudojate ne tik rankas ir pirštus, bet ir liežuvį, plunksnų botagėlį ar ledo kubelį – tokių glamonių mylimasis dar ilgai nepamirš!

Išpildykite vyro seksualinę fantaziją

Tobula meilužė yra drąsi ir kūrybinga. Ar žinote nors vieną seksualinę savo mylimojo fantaziją? Galbūt tai stiuardesė, kambarinė ar seksuali medicinos sesutė? Nebijokite užsidėti gundantį kostiumą ir įsikūnykite į savo antrosios pusės trokštamą personažą. Tai neabejotinai apstulbins jūsų mylimąjį ir abiem suteiks daug malonumo. Juk žaismingumas būtinas nuoboduliui ir rutinai išvaikyti!

Apatinis trikotažas – kaitinkite mylimojo vaizduotę

Seksualus apatinis trikotažas, pirmiausia pačiai moteriai suteikia pasitikėjimo savimi ir savo kūnu, leidžia tinkamai nusiteikti vakarui, o vyrui tai gardus kąsnelis akims. Juk ne paslaptis, kad vyrai myli akimis, tad kodėl jų nepamaloninus vaizdais, kurie žadintų fantaziją ir uždegtų aistrą akyse? Geidžiamai malonu bus jaustis ir pačiai, tad pasistenkite dėl jūsų abiejų.

Įtraukite žaisliukus

Bet koks vibruojantis ar stimuliuojantis sekso žaisliukas gali priversti širdį šokčioti iš susijaudinimo, ypač jei tai pirmasis sekso žaislas porai. Negana to, sekso žaislai yra puikūs pagalbininkai, padedantys pasiekti daug intensyvesnius orgazmus, jie įneša gyvumo į intymų poros gyvenimą.

Sekso pozos

Vyrai geidžia moterų, kurios bent retkarčiais rodo iniciatyvą ir pačios imasi sklaidyti nusistovėjusią rutiną miegamajame. Kartais naujų pozų išbandymas gali kaip reikiant pagyvinti intymius santykius. Sekso pozų menas sukurtas dar senovės Indijoje ne be reikalo. Juk keičiant pozas partneriai gali mėgautis ir intensyvesne stimuliacija bei skirtingais pojūčiais, ir savo antrąją pusę stebėti vis kitu, pikantišku kampu. Sekso pozų įvairovė – tai malonumas ir kūnui, ir akims.

8. Nevaidinkite orgazmo

Niekuomet nevaidinkite orgazmo, nes tai blogiausia, ką galite padaryti pati sau. Suvaidindama orgazmą, tik nusiskriausite save. Juk geros meilužės tikslas – laimingas vyras, laiminga ir jūs! Tačiau jei vaidinate, jog jums malonu, tuomet laimingai būti beveik neįmanoma. Kaip jūsų išrinktasis žinos, kad tai, ką jis daro, nesuteikia jums didžiojo „O“, jei nuolat jam meluojate? Ilgainiui nusivylimas intymiais santykiais persismelks ir į kitas sritis, tad galite prarasti susidomėjimą seksu, o tai būtų didžiulis praradimas dviejų žmonių santykiuose. Užuot melavusi sau ir savo antrajai pusei – grįžkite prie punkto nr. 2 – atvirai pakalbėkite ir parodykite, kas jums teikia malonumą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.