Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pasakė, ką daryti, jei norite išvengti suvaidinto moters orgazmo 5 patarimai vyrams, kaip tapti geresniu meilužiu

Seksologai vieningai sutaria – patenkinti moterį nėra taip paprasta. Daugelis vyrų jau žino, kad 80 proc. moterų vien įskverbimų metu patirti orgazmą beveik neįmanoma, nes reikalinga papildoma klitorio stimuliacija. Tačiau kartais atrodo, jog darote viską teisingai, bet tos dieviškos palaimos jūsų mylimoji vis tiek nepasiekia? Tam, kad taptumėte geresniu meilužiu, kad netektų tenkintis suvaidintais jos orgazmais, jums reikės didelio atidumo, atsidavimo, dėmesio, kantrybės ir supratingumo.

Be nuoširdaus pokalbio bus beveik neįmanoma pasiekti abipusio malonumo.<br>123rf nuotr.
Be nuoširdaus pokalbio bus beveik neįmanoma pasiekti abipusio malonumo.<br>123rf nuotr.
Bučiniai moteriai labai daug gali pasakyti apie vyrą, ypatingai santykių pradžioje: ar jis dėmesingas, ar jis žino ką, daro, ar jis per daug neskuba ir nekantrauja.<br>123rf nuotr.
Bučiniai moteriai labai daug gali pasakyti apie vyrą, ypatingai santykių pradžioje: ar jis dėmesingas, ar jis žino ką, daro, ar jis per daug neskuba ir nekantrauja.<br>123rf nuotr.
Moterims orgazmą pasiekti užtrunka ilgiau nei vyrams, todėl preliudijai skirkite pakankamai laiko.<br>123rf nuotr.
Moterims orgazmą pasiekti užtrunka ilgiau nei vyrams, todėl preliudijai skirkite pakankamai laiko.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Toma Aleksėjūnaitė

2020-12-30 21:00, atnaujinta 2021-11-04 17:05

Romantika.lt atstovai pateikia keletą efektyvių patarimų, kurie gali padėti mėgautis kokybiškais ir dar labiau jus suartinančiais intymiais santykiais.

Nepraleiskite bučinių

Bučiniai sužadina aistrą, įveda į intymų žaidimą, jie yra partnerių artumo patvirtinimas, jie puikiai kaitina viso sekso metu, tad norint tobulos pradžios ir tinkamos nuotaikos, bučinių tikrai nevertėtų praleisti. Moterims bučiniai yra ypatingai svarbūs, nuteikiantys žaismingai ir atpalaiduojančiai.

Be to, bučiniai moteriai labai daug gali pasakyti apie vyrą, ypatingai santykių pradžioje: ar jis dėmesingas, ar jis žino ką, daro, ar jis per daug neskuba ir nekantrauja ir panašiai. Labai svarbu pajusti, kada jūsų partnerė trokšta švelnių, lėtų, ilgų bučinių, o kada galite bučiuoti reikliau, agresyviau ir aistringiau.

Skirkite laiko preliudijai

Moterims orgazmą pasiekti užtrunka ilgiau nei vyrams, todėl preliudijai skirkite pakankamai laiko. Pradėkite lėtai, įtampą didinkite pamažu, neskubinkite nei savęs, nei savo partnerės. Tokiems lėtiems žaidimams puikiai tinka masažas, glamonės, lėtas nurengimas ir mėgavimasis vienas kito kūnais, prisilietimais bučiniais.

Bučiuokite ne tik lūpas, bet ir jos ausis, kaklą, pečius, krūtis, pilvą, šlaunis, blauzdas, klitorį – iš esmės visas kūno glamonėjimas padės greičiau ją sujaudinti ir labiau atsipalaiduoti. Be to, įžanginiai žaidimai įžiebia aistrą ne tik kūne, bet ir smegenyse, o orgazmas daugeliu atvejų yra labiau psichinis nei fiziologinis reiškinys, tad pasistengti tikrai verta.

Pajuskite, kada ji pasirengusi žengti toliau

Stebėkite savo mylimąją, pažinkite jos kūną, kad žinotumėte, kada ji pasirengusi žengti toliau. Stebėkite jos reakciją į jūsų prisilietimus – jei jos kvėpavimas tapo dažnesnis, o klitoris jautresnis glamonėms, tikėtina, kad jūsų moteris yra pakankamai susijaudinusi ir atsipalaidavusi, kad patirtų malonumą.

Atraskite ir jos G tašką. G-taškas arba Grefenbergo taškas – moters makštyje esanti labai jautri erogeninė zona. Tai priekinės sienelės apatiniame trečdalyje esantis audinių plotelis, kurį dirginant sukeliamas lytinis pasitenkinimas kartais net moters ejakuliacija. Jis yra maždaug žirnio dydžio, apie 5 cm nuo makšties pradžios. Lytiškai susijaudinus, šie audiniai dėl pritekėjusio kraujo gali padidėti iki riešuto dydžio. Spaudžiant šį tašką dažnai sukeliamas orgazmas. Ši erogeninė zona stimuliuojama bet kokioje sueities pozoje, kurio metu vyro varpa ritmingai spaudžia ar atsiremia į priekinę makšties sienelę. Galite pamasažuoti jį pirštais, tai neabejotinai padidins tikimybę jai patirti orgazmą.

Kai pereisite prie įskverbimų, ieškokite pozų, jaudinančių jus abu: vienos pozos leidžia giliau įsiskverbti, kitos labiau tinka G taško stimuliacijai, dar kitos leidžia kontrolę perimti moteriai, tad eksperimentuokite, atraskite, kas jums teikia malonumą. Nepamirškite ir įskverbimų metu papildomai stimuliuoti jos klitorį.

Į žaidimą įtraukite kaitinančias kalbas

Kaitinančios kalbos gali būti puiki preliudija į karštą seksą. Tai taip pat būdas sužinoti, kaip partnerė reaguoja į tai, ką jūs darote. Nors daugumai kaitinančios kalbos asocijuojasi su nešvankiomis kalbomis, tačiau jos tikrai neprivalo tokios būti. Nešvankūs šūksniai ir šnabždesiai gali šokiruoti jūsų antrąją pusę, ypač jei tai darote pirmą kartą. Kad taip nenutiktų, galite pradėti tiesiog šnabždėjimu ir paprastais klausimais, tokiais kaip: „pasakyk, ką norėtum, kad padaryčiau?“, „ar tau patinka , kai darau šitaip?“, „man labai gera, kai tu ...“. Sąrašą užbaigti ir papildyti galite patys.

Tokia pradžia gali padėti dar labiau suartėti ir užmegzti tvirtesnį tarpusavio ryšį. Be to, taip ir partnerė bus padrąsinta pasakyti, ko norėtų, kas jai patinka ir pan., o jums bus paprasčiau suteikti jai malonumą.

Ne kiekybė, o kokybė

Seksualinė vyro ištvermė patenkinant moterį tikriausiai vaidina didesnį vaidmenį nei jo varpos dydis. Tiesa, nereikėtų būti įsitvėrus mito, jog kiekviena moteris trokšta kelias valandas ar visą naktį trunkančio sekso. Čia reikėtų prisiminti auksinę taisyklę – geriau kokybė nei kiekybė. 5, 10 ar 15 minučių sekso, kuris atneša jai palaimą yra kur kas vertingesnis nei į niekur nevedantis ir niekaip negalintis užsibaigti jūsų ištvermės pasirodymas. Juk tai ne Olimpinės varžybos. Nevenkite atvirų pokalbių su savo antrąja puse – gali būti ir taip, jog jūs iš savęs reikalaujate net gi daugiau nei ji.

Nepamirškite, kad bet kokių santykių, ypač seksualinių, pagrindas yra atvirumas, kurio dėka pažinsite tiek save, tiek savo antrąją pusę. Be nuoširdaus pokalbio bus beveik neįmanoma pasiekti abipusio malonumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.